Uusin Scandic avautuu Pasilan ytimeen Keskuspuiston laidalle – tervetuloa tutustumaan ennakkoon!

Moderni ja rento Scandic Pasila avautuu 31.8.2020 loistavien liikenneyhteyksien äärelle, tarjoten rauhallisen majoituksen ja erinomaiset ulkoilumahdollisuudet Keskuspuiston laidalla. Uusimmassa Scandic-hotellissa on 178 viihtyisää huonetta sekä tunnelmallinen Kortteliravintola Bellmanni hotellin katutasossa.

”Olemme iloisia, että pääsemme avaamaan uuden hotellin Suomessa, vaikka tämänhetkinen haastava pandemiatilanne vaikuttaa liiketoimintamme”, kertoo Scandic Hotels Oy:n toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

”Näemme, että Scandic Pasila tulee palvelemaan Pasilan alueen kasvavaa kysyntää ja tarjoaa erinomaisen majoitus-, ruokailu- sekä kokous- ja tapahtumavaihtoehdon tulevaisuuden Helsingin tapahtumakävijälle.”

”Toivotamme vieraat sydämellisesti tervetulleiksi uuden Scandic Pasilan kodinomaiseen tunnelmaan”, iloitsee Scandic Pasilan hotellinjohtaja Minna Heikkilä.

Hotellin lämmin tunnelma näkyy katutason ravintolan ja baarin perinteisemmässä sisustuksessa. Huoneet edustavat modernimpaa henkeä. Mukavuutta hotelliyöpymiseen tuovat muhkeat kotimaiset Familonin sängyt ja peitot, huoneiden viilentävä ilmastointi sekä hyvin ääntä eristävät uudet ikkunat.

”Hotellissa on runsaasti tilavia huoneita, jotka sopivat mainiosti niin kaveriseurueille kuin perheillekin”, kertoo Heikkilä ja jatkaa:

”Hotellin uudistukseen haettiin rentoa ja helposti lähestyttävää tunnelmaa. Pasilan kaupunginosan rakennusten ja läheisen Keskuspuiston värimaailma näkyy yksityiskohtina sekä vivahteina hotellin sisällä.”

Kortteliravintolasta olohuone kaikille

Katutasoon avautuu vaiheittain viihtyisä Kortteliravintola Bellmanni ja sen yhteydessä olohuonemainen baari. Ensimmäisessä vaiheessa ravintolassa nautitaan aamiaisesta sekä maanantaista perjantaihin tarjottavasta lounaasta. Myös tunnelmallinen baari pehmeine nahkatuoleineen toivottaa tervetulleeksi viihtymään sekä hotellin vieraat että lähialueiden asukkaat ja tapahtumakävijät.

Myöhemmin syksyllä ravintolassa pääsee nauttimaan rennon, rehellisen ja kaupungin legendaaristen kortteliravintoloiden innoittamasta ruoasta.

Toimivat ja modernit tilat kokouksille ja tapahtumille

Valoisat ja muunneltavat kokous- ja juhlatilat soveltuvat kokousten ja juhlatilaisuuksien lisäksi myös näyttelyiden järjestämiseen. Tilat sijaitsevat samassa kerroksessa, jossa hoituvat kätevästi myös herkulliset ja inspiroivat kokoustarjoilut. Scandic Pasilan kaikissa kokoustiloissa on ikkunat ja moderni kokoustekniikka.

Kaiken äärellä, silti omassa rauhassa

Pasilan alueella lukuisat tapahtuma-alueet kuten Messukeskus, Hartwall Areena ja Helsingin jäähalli ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä, ja uudistunut Pasilan rautatieasema sekä kauppakeskus Tripla aivan hotellin vieressä.

Hotelliin on loistavat liikenneyhteydet junalla, raitiovaunulla, linja-autolla sekä omalla kulkuneuvolla, jolle on hotellissa myös erinomaiset halli- ja ulkopysäköintipaikat.

Hotellin rauhallinen sijainti Keskuspuiston laidalla takaa hyvät yöunet ja tarjoaa lisäksi hyvät ulkoilumahdollisuudet. Hotelliasukkaiden käytössä on veloituksetta Easyfitin monipuolinen kuntosali.

Scandicilla turvallisuus on ykkösasia

”Vieraidemme ja tiimiläistemme hyvinvointi ja terveys on ensiarvoisen tärkeää, ja teemme kaikkemme turvallisen vierailun eteen”, vakuuttavat Käyhkö ja Heikkilä.

”Toivomme vieraiden huomioivan riittävän etäisyyden muihin asiakkaisiin hotellin tiloissa.”

Scandic seuraa viranomaisten ohjeistuksia tarkasti ja kiinnittää edelleen tehostetusti huomiota hotellien ja ravintoloiden hygienia- ja siivouskäytäntöihin. Turvaetäisyyksistä huolehditaan vähentämällä asiakaspaikkoja, ottamalla käyttöön lisätiloja ja muistuttamalla vieraita turvavälistä sekä huolehtimalla, ettei yleisiin tiloihin muodostu ryhmiä.

Lisätietoa muista avoinna olevista Scandic-hotelleista sekä toiminnasta tässä poikkeustilanteesta löytyy nettisivuilta.

Scandic Pasila info

 • Rakennettu 1982, uudistettu 2020
 • Uudistuksen suunnittelu Jouni Löhönen/ Media Interiors
 • 178 huonetta
 • Kortteliravintola ja Baari Bellmanni, 156 asiakaspaikkaa
 • 7 kokoustilaa ja tilausravintola
 • Saunat ja kuntosali Easyfit
 • Ulko- ja sisäpysäköinti

Kuvia Scandic Pasilasta voi ladata tästä linkistä.

*** 


KUTSU

Meillä ilo kutsua sinut tutustumaan Scandic Pasilaan. Järjestämme tutustumiskäyntejä pienryhmissä elo- ja syyskuussa. Hotellin esittelee hotellinjohtaja Minna Heikkilä ja viestintäpäällikkö Johanna Uimonen.

Ilmoittaudu tästä linkistä sinulle sopivaan tilaisuuteen. Vierailuajat ovat:

 • ennakkovierailu ke 26.8. klo 09.00
 • ennakkovierailu ke 26.8. klo 11.00
 • ke 2.9. klo 14.00
 • ke 2.9. klo 16.00.

Huolehdimme turvallisuudestasi ja järjestämme tilaisuudet muutaman hengen pienryhmissä. Käytettävissä on myös käsidesiä sekä kasvomaskeja.

Tarjoamme tilaisuudessa pientä purtavaa ja juotavaa.

Mikäli ajankohta ei sovi sinulle, niin olethan yhteydessä: johanna.uimonen@scandichotels.com


Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Aki Käyhkö
Scandic Hotels Oy
aki.kayhko@scandichotels.com
puh. 040 509 9800

Hotellinjohtaja Minna Heikkilä
Scandic Pasila
minna.heikkila@scandichotels.com
puh. 041 501 1810


Scandic Hotels Oy
tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa yhteensä 64 hotellissa lähes 30 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotellia ja noin 55 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. Suomessa operoimme Scandic-hotellien lisäksi kansainvälisiä brändejä Hilton Hotels & Resort, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo.

scandichotels.fi