Loppuvatko ideat arkiruokailusta? Jos vastaus on ”kyllä”, niin kannattaa napata helpot, nopeat ja terveelliset kauraruokareseptit Mylläriltä!

Arki aikatauluineen on jälleen käsillä ja se tarkoittaa monille kotikokeille jokapäiväistä ruuan valmistusta. Myllärin tarjoaa terveellisiä ja helppoja ideoita ja reseptejä kotimaisesta kaurasta jokaisen kokkailijan elämää helpottamaan.

Myllärin reseptipankissa on paljon kaurapohjaisia, toimiviksi testattuja ja maukkaiksi todettuja reseptejä arjen ruokailuun. Samalla opit herkullisia tapoja hyödyntää kotimaista kauraa esim. riisin ja pastan vaihtoehtona. Reseptipankista löytyy kauraisina versioina sekä koko perheen perussuosikkeja että uusia tuttavuuksia, joilla saa helposti tuotua vaihtelua ruokapöytään.

Reseptipankin suosikkeja ovat esimerkiksi Kaurainen lohilaatikko, Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos ja Texmex-kaurakeitto, jonka kaveriksi sopii mainiosti herkulliset kaurasämpylät.

Hurjan helppo arkiruoka syntyy myös uudesta, valmiista Muumimamman Pinaattilettujauhosta, joka sisältää suomalaista kaurajauhoa.

Kaikki Myllärin reseptit ja vinkit löytyvät osoitteesta https://myllarin.fi/reseptit/

Suomalaista superruokaa läheltä

Myllärin resepteissä hyödynnetään lähellä tuotettua kotimaista kauraa, mikä onkin lähiruokaa parhaimmillaan. Suomalaisena superruokana tunnettu kaura on kompakti paketti lempeää makua ja runsaasti terveellisiä ravintoaineita. Kaura sisältää:

  • runsaasti veren kolesterolia alentavaa, liukoista kuitua eli beetaglukaania
  • erilaisia proteiineja monipuolisemmin kuin moni muu vilja
  • hitaita hiilihydraatteja, jotka hellivät suolistoa ja pitävät nälän pidempään poissa
  • tasapainoisen aminohappokoostumuksen.

Kauratuotteet sopivat vegaanista ruokavaliota noudattaville ja puhdaskauratuotteet myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Lue lisää kauran hyvää tekevistä vaikutuksista täältä!

 

Lisätietoja:

Minna Anttonen
tuotepäällikkö
p. 050 589 5784

minna.anttonen@helsinginmylly.fi

 

Helsingin Mylly Oy on suomalainen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi erilaisia viljatuotteita niin kuluttajille, suurkeittiöille kuin teollisuudelle. Yritys on Suomen suurin kotimaisen luomuviljan jalostaja, merkittävä viljatuotteiden viejä. Tuotemerkkejämme ovat Myllärin ja Helsinki Mills.