Hotellinjohtajaksi Scandic Grand Central Helsinki -hotelliin on nimitetty Satu Järvelä

Scandic Grand Central Helsinki on uniikki ja loistelias hotelli-, ravintola- ja juhlakokonaisuus vuonna 1909 valmistuneessa Eliel Saarisen suunnittelemassa kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa jugendrakennuksessa, paraatipaikalla Helsingin Rautatieasemalla – kaiken liikenteen ytimessä, kulttuurin ja tapahtumien äärellä.

”Satu Järvelä on ansioitunut hotellinjohtaja, jolla on pitkä ja laaja-alainen kokemus isojen hotellien johtamisesta”, kertoo Scandicin Helsingin aluejohtaja Christer Skjäl.

”Järvelällä on vankka kokemus kokous-, banketti- ja juhlatoimintojen johtamisesta sekä uusien uniikkien hotelli- ja ravintolakonseptien kehittämisestä. Järvelä on pidetty johtaja, joka on yhdessä tiimin kanssa rakentanut menestyvän kokous- ja kongressikokonaisuuden Helsingin Katajanokalle”, sanoo Skjäl.

Järvelä on toiminut viimeksi Scandic Grand Marina -hotellin sekä Marina Congress Center -kokouskeskuksen vetäjänä.

Scandic Grand Central Helsinki avautuu vuoden 2021 alussa. Satu Järvelä aloittaa uudessa tehtävässään 1.9.2020.

Kuvan voi ladata täältä.

Lisätietoa

Christer Skjäl
Aluejohtaja
Scandic Hotels Oy
christer.skjal@scandichotels.com
050 548 4066

Satu Järvelä
Hotellinjohtaja
satu.jarvela@scandichotels.com
050 441 4445

Scandic Hotels Oy tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa yhteensä 64 hotellissa lähes 30 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotellia ja noin 55 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. Suomessa operoimme Scandic-hotellien lisäksi kansainvälisiä brändejä Hilton Hotels & Resort, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo.
scandichotels.fi