Scandic-hotellit täyttyvät talvilomalaisista – kaupunkikohteet kirivät perinteisten hiihtokohteiden rinnalle

Scandic-hotellit valmistautuvat kotimaan talvilomailijoiden saapumiseen kylpylöissään, hiihtokohteiden lähellä olevissa hotelleissaan sekä kaupunkikohteissaan. Hotelliloma rentouttaa, oli aikaa sitten koko viikko, pari päivää tai vain yksi vuorokausi.

Staycation-lomailu lähialueella on viime kuukausien ajan ollut suosittua. Kotimaisen matkailun kysyntä kasvaa kohti talvilomakautta. Kasvua siivittää yhteiskunnan avautuminen sekä ravintola- ja tapahtumajärjestämisrajoitusten helpottuminen.

”Hotellimme palvelevat nyt monipuolisesti ympäri Suomen”, kertoo Scandicin kaupallinen johtaja Christian Borg.

”Perinteisten hiihtolomakohteiden lisäksi kaupunkikohteet ovat nousseet suosituiksi. Uusimmat hotellimme Scandic Grand Central Helsingissä sekä Scandic Hamburger Börs Turussa houkuttelevat kaupunkilomille.”

Matkalle koko perheen voimin

Koulujen loma-aikaan Scandic-hotelleissa on perheen pienemmille suunnattua ohjelmaa. Trooppisten kylpylöiden keitaat ja monien hotellien uima-altaat tarjoavat liikuntamahdollisuuksia. Teinit nauttivat oman teinihuoneen rauhasta, vanhemmille perheystävälliseen hintaan. Myös perheen lemmikit huomioidaan hotellivierailulla.

Hotellimatkalla valmiiseen pöytään

Hotellimajoittuminen tarjoaa helppoa lomailua myös perheen vanhemmille. Huoneessa odottavat valmiiksi pedatut pedit, illalla nautitaan ravintolan herkuista ja aamulla tankataan runsaalla ja monipuolisella Scandic-aamiaisella päivän aktiviteetteihin.

Helsinki tarjoaa lomatekemistä museovierailuista hiihtoon Olympiastadionin hiihtoladuilla

Pääkaupunkiseudulta löytyy talvilomalaisille runsaasti mukavaa tekemistä. Perinteisten käyntikohteiden lisäksi Helsinki Ski Weeks tarjoaa mahdollisuuden ainutkertaiseen hiihtoelämykseen Olympiastadionin laduilla helmikuun loppuun asti. Hotelleista Scandic Park Helsinki ja Crowne Plaza Helsinki – Hesperia sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä Olympiastadionista. Hiihtoreissun jälkeen on mukava rentoutua hotellin saunan löylyissä ja uima-altaassa.

Matkaan tänä vuonna junalla?

Monet Scandic-hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa lähellä rautatieasemaa, joten kiireetön matka junalla voi olla hyvä ja rentouttava vaihtoehto loman viettoon.

Kuvia hotelleista voi ladata täältä.

Lisätietoa:
Viestintäpäällikkö Johanna Uimonen
johanna.uimonen@scandichotels.com
puh. 040 713 4120

Scandic Hotels Oy tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa yhteensä 62 hotellissa lähes 30 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotellia ja noin 58 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. Suomessa operoimme Scandic-hotellien lisäksi kansainvälisiä brändejä Hilton Hotels & Resort, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo.