Robottiruohonleikkurin voi nyt myös vuokrata – Husqvarnalta useita uusia palveluita

Husqvarna ryhtyy tarjoamaan Suomessa Husqvarna Automower -robottiruohonleikkureiden Lease Plus -vuokrauspalvelua sekä Käyttöturva- ja Huoltoturvapalveluita. 

Lease Plus -palvelussa käyttäjä vuokraa Husqvarna Automower -robottiruohonleikkurin kolmeksi vuodeksi. Palvelu sisältää asennuksen, vuosihuollon, talvisäilytyksen, korjaukset ja uudet leikkuuterät vuosittain.

”Lease Plus on kätevä tapa saada Husqvarnan Automower käyttöön. Leasing-ajan päätyttyä robottiruohonleikkuri kunnostetaan, jolloin sitä voidaan vielä käyttää vuosia. Leasing-ajan päätyttyä tuotteen voi myös liisata uudelleen tai ostaa halutessaan itselleen tarjoushinnalla. Näin pidennämme tuotteidemme elinkaarta” kertoo Husqvarnan myyntipäällikkö Tuomas Kuivamäki.

Huoltoturvalla Automower-robottiruohonleikkurin ostaja voi hankkia laitteelleen ammattitaitoisen huollon ja korjaukset sekä talvisäilytyksen kolmeksi vuodeksi. Laite puhdistetaan ja huolletaan tehtaan huolto-ohjelman mukaisesti ja kuluneet tai vaurioituneet osat vaihdetaan. Laitteeseen myös vaihdetaan vuosittain uudet terät.

Huoltoturva on kattavampi kuin normaali takuu, joka kattaa vain valmistusvirheistä aiheutuvat korjaukset. Huoltoturvassa korjataan myös normaalin käytön synnyttämä kuluminen tai vaurioituminen.

”Huoltoturva tekee robottiruohonleikkurin omistamisesta vaivatonta. Kaikilla ei ole tiloja, välineitä tai taitoa laitteen huoltamiseen. Silloin on helppoa tuoda se ammattitaitoiseen huoltoon, joka pidentää laitteen käyttöikää”, Tuomas Kuivamäki sanoo.

Huoltoturva maksaa kuluttajalaitteille 26 euroa ja ammattilaitteille 28 euroa kuukaudessa.

Käyttöturva laajentaa Automower-robottiruohonleikkureiden sekä tiettyjen bensiinikäyttöisten ruohonleikkureiden ja moottorisahojen takuuta.

Kuluttajakäyttöön tarkoitettujen Automower 300- ja 400- sarjan robottiruohonleikkureiden kahden vuoden takuu jatkuu kolmella lisävuodella.

Ammattikäyttöön tarkoitettujen 500-sarjan ja x-sarjan Automower-ruohonleikkureiden vuoden takuu jatkuu kahdella lisävuodella.

Kuluttajakäytössä bensiinikäyttöisten moottorisahojen ja Husqvarna-moottorilla varustettujen työnnettävien ruohonleikkureiden kahden vuoden takuu jatkuu yhdellä vuodella. Ammattikäyttöön tarkoitettujen 500- ja 300-sarjan moottorisahojen yhden vuoden takuu jatkuu yhdellä lisävuodella.

Käyttöturva hankitaan laitteen oston yhteydessä kertamaksuna ja sen hinta on 29–99 euroa laitteesta riippuen.

Kuvia lehdistökäyttöön:
https://kaikuhelsinki.kuvat.fi/i/8xq7fyRz3QgCkESTA96jsFwBNaHVWmu4

Linkki Care-sivustolle:
https://www.husqvarna.com/fi-fi/tukipalvelut/husqvarna-care/

Lisätietoja: 
Nora Ylilammi, Husqvarna, 045 78842718, nora.ylilammi@husqvarnagroup.com
Juho Toivonen, Kaiku Helsinki, 040 0753033, juho.toivonen@kaikuhelsinki.fi
Konsernia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Husqvarnan lehdistöpäivystykseen, +46 8738 7080,
press@husqvarna.se.

Husqvarna
Husqvarna on yksi Husqvarna Group -konsernin tuotemerkeistä. Vuodesta 1689 alkaen Husqvarna on valmistanut korkeatasoisia tuotteita ja esitellyt lukuisia mullistavia innovaatioita, kuten moottorisahojen tärinänvaimennuksen ja automaattisen ketjujarrun sekä maailman ensimmäisen robottiruohonleikkurin. Nykyään Husqvarna tarjoaa laajan valikoiman metsien, puistojen ja puutarhojen hoitoon tarkoitettuja erittäin suorituskykyisiä tuotteita, jotka ovat teknisiä edelläkävijöitä tärkeimmillä osa-alueilla, joita ovat moottorisahat, trimmerit, päältä ajettavat ruohonleikkurit ja robottiruohonleikkurit. Husqvarna-tuotteita myydään yli sadassa maassa pääasiassa huoltopalveluja tarjoavien jälleenmyyjien kautta. 
 
Husqvarna Group
Husqvarna Group on maailman johtava metsien, puistojen ja puutarhojen hoitotyöhön tarkoitettujen suorituskykyisten ja innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen valmistaja. Valikoimassa on moottorisahoja, trimmereitä, robottiruohonleikkureita ja päältä ajettavia ruohonleikkureita. Konserni on myös Euroopan johtava kuluttajakäyttöön tarkoitettujen kastelutuotteiden valmistaja ja maailman johtava rakennus- ja kiviteollisuuteen suunniteltujen leikkuulaitteiden ja timanttityökalujen valmistaja. Yrityksen tuotteita ja ratkaisuja myydään tuotemerkeillä Husqvarna, Gardena, McCulloch, Flymo, Zenoah ja Diamant Boart kuluttajille ja ammattilaisille yksityisten jälleenmyyjien ja pienkonekauppaketjujen kautta yli sadassa maassa. Nettomyynti 2020 oli 42 miljardia Ruotsin kruunua, ja työntekijöitä yrityksellä on yhteensä 40 maassa noin 12.000.