Nyfosa Finland ostaa lisää kiinteistöjä Suomesta 137 miljoonalla eurolla

Nyfosa Finland on hankkinut kahdessa erillisessä kaupassa toimitilakiinteistöjä Helsingin seudulta, Tampereelta ja muista Suomen maakuntakeskuksista. Ostojen yhteisarvo on 137 miljoonaa euroa ja vuotuinen vuokra-arvo 14,5 miljoonaa euroa.

Hankinnat sisältävät seitsemäntoista kiinteistöä, joiden kokonaispinta-ala on 100 000 neliömetriä ja joiden vuotuinen vuokra-arvo on 14,5 miljoonaa euroa. Suurin osa kohteista sijaitsee Helsingin seudulla, mutta mukana on myös kohteita Jyväskylästä, Tampereelta, Turusta ja Seinäjoelta.

Portfolio koostuu pääasiassa teollisuus- ja varastokiinteistöistä sekä tilaa vievän kaupan kiinteistöistä ja muutamista toimistoista. Tampereella hiljattain remontoitu, noin 13 000 neliömetrin toimistokiinteistö on saamassa LEED Gold -sertifikaatin. Suurimpien vuokralaisten joukossa on useita tunnettuja yrityksiä, kuten esimerkiksi Rusta, Motonet, Jysk, Senaatti ja Kesko. Kiinteistöjen vuokrausaste on 91,5 prosenttia ja keskimääräinen jäljellä oleva sopimuskausi 3,5 vuotta. Kaupat tehdään suunnitelmien mukaan huhtikuun 2022 lopussa.

”Nämä hankinnat täydentävät erinomaisesti portfoliotamme, joka sisältää jo nyt vahvoja vuokralaisia. Hankinnat tuovat mukanaan nykyaikaisen, Tampereen keskustassa sijaitsevan toimiston, jossa on vuokralaisena julkisen sektorin toimija. Tämän lisäksi mukana on hyvillä paikoilla ympäri Helsingin seutua sijaitsevia kevyen teollisuuden ja suurikokoisen vähittäiskaupan tiloja”, kommentoi Hanna Rauhala, Brunswick Real Estaten osakas ja Suomen maajohtaja.

Lisätietoja:
Hanna Rauhala, osakas ja Suomen maajohtaja, Brunswick Real Estate
p. +358 40 029 7312
hanna.rauhala@brunswickrealestate.com

Brunswick Real Estate
Nyfosa Finlandin kiinteistöjä Suomessa hallinnoi Brunswick Real Estate. Brunswick Real Estate on markkinajohtaja Pohjoismaiden kiinteistömarkkinoilla. Brunswick tarjoaa omaisuudenhallintaa kiinteistösijoituksilla ja lainarahoituksella. Brunswick rakentaa itsenäisiä, kestävän kehityksen sijoitusalustoja, keskittyen yksilöityihin sijoitusstrategioihin läheisessä yhteistyössä pohjoismaisten ja kansainvälisten sijoittajien kanssa. Brunswickin hallinnoiman kiinteistövarallisuuden arvo on 5 miljardia euroa, ja tiimiin kuuluu noin 60 henkilöä Tukholmassa, Helsingissä ja Kööpenhaminassa. www.brunswickrealestate.com