Nyfosa Finland laajentaa portfoliotaan Suomen maakuntakeskuksissa

Nyfosa Finland on ostanut rakenteilla olevan toimistokiinteistön Kuopiosta. Kaupan arvo on 11,9 miljoonaa euroa, ja kiinteistön vuosittainen vuokratuotto 1,05 miljoonaa euroa.

Kiinteistö on valmistuessaan osa Kuopion uutta maamerkkiä, joka sijaitsee strategisella ja keskeisellä paikalla rautatieaseman ja matkakeskuksen vieressä. Kohteeseen tulee pääasiassa toimisto- ja liiketilavuokralaisia. Suurin vuokralainen tulee olemaan elintarvikeketju Kesko, joka on solminut pitkäaikaisen vuokrasopimuksen. Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on noin 4,5 tuhatta neliömetriä. Noin 76 prosenttia alueesta on vuokrattu 9,4 vuoden keskimääräisellä jäljellä olevalla sopimusajalla ja sopimusrakenteella, jossa vuokralaiset vastaavat suurimmasta osasta käyttökustannuksia. Kiinteistö sertifioidaan LEED Gold -järjestelmän mukaan. Kiinteistöön päästään valmistumisen jälkeen, ja arvioitu valmistumisaika on maalis-huhtikuussa 2022. Myyjä ja rakentaja on Rakennusliike Lapti Oy.

Nyfosa Finland ilmoitti joulukuussa 2021 ostavansa kaksi muuta kiinteistöä Oulusta ja Tampereelta. Kiinteistöjen arvo on 29 miljoonaa euroa ja vuosittainen vuokratuotto 3 miljoonaa euroa.

”Olemme tyytyväisiä, että voimme edelleen vahvistaa läsnäoloamme Suomen maakuntakeskuksissa. Kiinteistöillä on erittäin hyvä sijainti ja ne lisäävät vakaata kassavirtaa ja mielenkiintoisia kehitysmahdollisuuksia”, kommentoi Hanna Rauhala, Brunswick Real Estaten osakas ja Suomen maajohtaja.

Lisätietoja:
Hanna Rauhala, osakas ja Suomen maajohtaja, Brunswick Real Estate
p. +358 40 029 7312
hanna.rauhala@brunswickrealestate.com

Brunswick Real Estate
Nyfosa Finlandin kiinteistöjä Suomessa hallinnoi Brunswick Real Estate. Brunswick Real Estate on markkinajohtaja Pohjoismaiden kiinteistömarkkinoilla. Brunswick tarjoaa omaisuudenhallintaa kiinteistösijoituksilla ja lainarahoituksella. Brunswick rakentaa itsenäisiä, kestävän kehityksen sijoitusalustoja, keskittyen yksilöityihin sijoitusstrategioihin läheisessä yhteistyössä pohjoismaisten ja kansainvälisten sijoittajien kanssa. Brunswickin hallinnoiman kiinteistövarallisuuden arvo on 5 miljardia euroa, ja tiimiin kuuluu noin 60 henkilöä Tukholmassa, Helsingissä ja Kööpenhaminassa. www.brunswickrealestate.com