Alejandro Tostado CHEP Europen kestävyys- ja hallitusasioiden johtoon

Madrid, 11. tammikuuta 2022 – Logistiikkayhtiö CHEP on nimittänyt Alejandro Tostadon CHEP Europen kestävyys- ja hallitusasiainjohtajaksi. Tostado raportoi 1. tammikuuta alkaen Bramblesin kestävyysjohtaja Juan José Freijolle.

Uudessa asemassaan Tostado vastaa yhtiön kestävyysstrategian toteuttamisesta ja uudistavien toimitusketjujen kehittämisestä Euroopan etulinjassa. Tehtäviin sisältyy tarvittavien työkalujen ja prosessien määritteleminen CHEPin vuoden 2025 kestävyystavoitteiden saavuttamiseksi sekä kestävyyden sisällyttäminen yhtiön arvolupaukseen asiakkaille ja toimittajille. Tostadon vastuulla ovat myös alueen hallitus- ja sääntelyasiat, jossa vahvana painopistealueena on viranomaisten saaminen mukaan yhtiön kiertotalousajatteluun.

Alejandro Tostado aloitti CHEPillä vuonna 2002 liiketoiminta-analyytikkona ja on sen jälkeen toiminut erilaisissa tehtävissä myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Vuonna 2009 hän siirtyi CHEP Iberialta alueellisten asiakkuuksien tiimijohtajaksi ja vuonna 2011 hänestä tuli avainasiakkuuksien tiimijohtaja. Kuluneiden seitsemän vuoden ajan Tostado on toiminut Euroopan avainasiakkuusjohtajana asemassa, jossa hän on saavuttanut mittavan kokemuksen asiakkuuksien hallinnasta ja kasvattamisesta, CHEPin asiakasyhteistyöstrategioiden kehittämisestä sekä yhtiön maineen promotoinnista innovatiivisena ja kestävän yhtiönä.

”Alejandro tuo mukanaan syvän ymmärryksen Euroopan toimitusketjusta, alastamme ja asiakassuhteistamme”, sanoo Bramblesin kestävyysjohtaja Juan José Freijo. ”Olen varma, että hänen innostuksensa ja sitoutumisensa missioomme auttaa meitä kehittämään kestävää liiketoimintamalliamme ja rakentamaan jo tehtyä erinomaista työtä eteenpäin.”

”Otan innolla vastaan uuden vastuualueeni”, sanoo Alejandro Tostado. ”Haluan auttaa CHEPiä vahvistamaan asemaansa kestävyysjohtajana ja uudistavien toimitusketjujen edelläkävijänä Euroopassa. Jatkamme läheistä yhteistyötä asiakkaiden, toimittajien ja viranomaisten kanssa, jotta voimme torjua ilmastonmuutosta vastuullisesti ja yhdessä tekemällä.”

Lataa tästä Alejandro Tostadon kuva.

Lehdistön yhteyshenkilö
Manuela García
Manager, External Communications
Eurooppa, Afrikka, Intia ja Lähi-itä
Brambles Group
Puh: +34 696114696
manuela.garcia@brambles.com

Tietoa CHEPistä
CHEP auttaa kuljettamaan enemmän tavaraa useammille ihmisille ja useampiin paikkoihin kuin mikään muu organisaatio maailmassa. Sen kuormalavat, laatikot ja kontit muodostavat globaalin toimitusketjun näkymättömän selkärangan. Maailman suurimmat tuotemerkit luottavat CHEPin apuun kuljettaakseen tavaransa tehokkaammin, vastuullisemmin ja turvallisemmin. Jakamistalouden edelläkävijänä CHEP on luonut yhden maailman vastuullisimmista logistiikkayrityksistä, jonka toiminta perustuu alustojen jakamiseen ja uudelleenkäyttöön, eli niin sanottuun poolaukseen. CHEP palvelee ensisijaisesti nopeasti liikkuvien kulutustarvikkeiden (esim. kuivat elintarvikkeet, einekset sekä terveys- ja hygieniatuotteet), tuoretuotteiden, virkistysjuomien sekä vähittäis- ja yleistuotteiden aloja. CHEPin palveluksessa on noin 12 000 työntekijää ja yritys uskoo monimuotoisuuden, osallisuuden ja tiimityön kautta toteutuvaan kollektiivisen älykkyyden voimaan. CHEP omistaa noin 345 miljoonaa lavaa, laatikkoa ja konttia. Yli 750 palvelukeskuksen verkoston avulla se tukee yli 500 000 asiakaspalvelupistettä sellaisille globaaleille tuotemerkeille kuten Procter & Gamble, Sysco ja Nestlé. CHEP, joka on osa Brambles Groupia, toimii noin 60 maassa, ja sen toiminta on laajinta Pohjois-Amerikassa ja Länsi-Euroopassa.

Lisätietoja CHEPistä on osoitteessa www.chep.com. Lisätietoja Brambles-yhtymästä on osoitteessa www.brambles.com.