Nokia siirtää henkilöstöhallinnon toiminnot Oracle Fusion Cloud HCM -palveluun

Nokia digitoi henkilöstöhallintojärjestelmät Oracle-palveluun kansainvälisen henkilöstönsä tueksi.

AUSTIN, Texas – 13. toukokuuta 2022 – Nokia on valinnut Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM) -palvelun yhdistämään ja korvaamaan pilvipalvelussa olevat henkilöstöhallintojärjestelmänsä osana globaalia digitointiohjelmaa. Nokia ottaa Oracle Cloud HCM -palvelun käyttöön maailmanlaajuisesti henkilöstöhallinnon prosessien, kuten rekrytoinnin, palkitsemisen ja suorituksen johtamisen hallinnassa 130 maassa.

Vuonna 2021 Nokia käynnisti One Nokia Digital -strategiansa, jolla tuetaan yhtiön kilpailukykyä digitalisoimalla sen toimintaa. Osana näitä pyrkimyksiä Nokia korvaa paikalliset henkilöstöhallinnon järjestelmät Oracle Cloud HCM -palvelulla. Nokia valitsi Oracle Cloud HCM -palvelun, koska voi sen avulla standardoida henkilöstöhallinnon prosessit yhteisellä tietoalustalla. Siten Nokia pystyy tarjoamaan yhtenäisen työntekijäkokemuksen tiimien välillä sekä helpommin hallinnoimaan ja skaalaamaan henkilöstöhallinnon palveluja globaalisti.

”Työntekijöistä huolehtimisen ja heidän kokemuksensa optimointi on keskeinen osa henkilöstöstrategiaamme. Tavoitteenamme on varmistaa organisaation ketteryys, saumaton työntekijäkokemus ja Nokian kilpailukykyä tukevat tehokkuusedut. Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Oraclen kanssa, sillä Oracle Cloud HCM tarjoaa vahvan perustan digitaalisten kokemusten luontiin todella käyttäjäkeskeisesti”, sanoo Nokian Head of People Experience Lisbeth Nielsen.

”Haluamme nostaa Nokian digitaaliset kyvykkyydet uudelle tasolle hyödyntämällä alan parhaita ratkaisuja, kuten Oracle Cloud HCM -palvelua. Toteutus parantaa tehokkuutta ja tuottavuutta sekä tarjoaa tekoäly- ja dataominaisuuksia, joiden avulla voimme kehittää liiketoiminnan suorituskykyä ja ketteryyttä”, sanoo Nokian Chief Digital Officer Alan Triggs.

Oracle Cloud HCM -palvelun ansiosta Nokia voi yhdistää työntekijän elinkaaren jokaisen prosessin, mikä parantaa päätöksentekoa ja pienentää toimintakustannuksia. Oracle Cloud HCM:n tekoälyyn perustuvan teknologian, kuten digitaalisten avustajien ja neljännesvuosittain lisättävien satojen uusien ominaisuuksien ansiosta, Nokia voi hyödyntää liiketoiminnassaan uusimpia innovaatioita ja parhaita käytäntöjä sekä tarjota työntekijöilleen, henkilöstöpäälliköilleen ja henkilöstöhallinnon ammattilaisilleen tehokkaammat työolosuhteet.”

”Nokialla on innovointikulttuurinsa ansiosta ollut alansa huipulla vuosien ajan, ja Oracle Cloud HCM -palvelun ansiosta sillä on nyt uusimpiin teknologioihin perustuva integroitu alusta tukemassa nykyisiä ja tulevia henkilöstötarpeitaan”, sanoo Cormac Watters, Oraclen EVP Applications EMEA.

Lisätietoja:
Kalle Kaartovuori
Country Leader, Finland – Cloud Applications at Oracle
040 581 1240
kalle.kaartovuori@oracle.com

Tietoja Oraclesta
Oracle tarjoaa integroituja sovellusohjelmistoja sekä turvallisen autonomisen infrastruktuurin Oracle Cloud -pilvipalvelussa. Lisätietoja Oraclesta (NYSE: ORCL) on verkkosivuillamme osoitteessa www.oracle.com.

Tavaramerkit
Oracle, Java ja SQL ovat Oracle Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä.