Ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava 9Lives laajentaa liiketoimintaansa rokotustoimintaan

Ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava 9Lives on avannut uuden rokotusverkkokaupan. Aluksi verkkokaupassa on tarjolla punkkirokotuksia, mutta myöhemmin valikoima täydentyy myös muilla ajankohtaisilla kausirokotuksilla ja matkailuun liittyvillä rokotuksilla. Toukokuu on hyvää aikaa tarkistaa ja hoitaa kuntoon oma rokotussuoja punkkeja vastaan.

Hoitajakeskeisten liikkuvien lähipalvelujen tarjoaja 9Lives tunnetaan Suomessa muun muassa ensihoidon, hengityshalvauspotilaiden hoidon ja koronatestauksen erikoisosaajana. 9Lives on 12.5. avannut uuden rokotusverkkokaupan, josta rokotuksia saa nopeasti, turvallisesti ja edullisesti.
Rokotuksen hankkiminen verkkokaupan kautta on helppoa: rokotukset ostetaan verkosta ja sen jälkeen rokotukseen voi tulla joustavasti ilman ajanvarausta kävellen tai autolla. Drive-in-pisteillä rokotuksen voi ottaa kätevästi autosta poistumatta. Verkkokaupan kautta rokotuksia voi tilata myös paikan päälle kotiin tai työpaikalle.

”Drive-in-näytteenottopisteet todettiin toimivaksi konseptiksi koronatestauksessamme, joten halusimme, että myös rokotuspisteillemme voi hurauttaa kätevästi omalla autolla. Kesän korvalla ja matkailun lisääntyessä pitkän tauon jälkeen punkeilta suojautuminen kannattaa: niin läheisissä matkakohteissa kuin useissa Keski-Euroopan maissakin on kohonnut riski altistua punkkien levittämälle TBE-virukselle”, 9Livesin liiketoimintajohtaja Henrik Tuulos muistuttaa.

Toukokuussa rokotuksia saa aluksi Uudenmaan alueella sekä pian myös Oulun ja Turun seuduilla. Sijainnit ja aikataulut löytyvät osoitteesta rokotus.9lives.fi.

Lisätietoja:
Mari Ingman-Ikonen, palvelukehityspäällikkö, 9Lives
p. 044 790 7809
mari.ingman-ikonen@9lives.fi

9Lives on suomalaisomisteinen ja yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys, joka on erikoistunut liikkuviin hoitajakeskeisiin palveluihin. Stella, joka on osa 9Livesia, on kotiin tuotettavien palveluiden markkinajohtaja ja edelläkävijä Suomessa. Yhteensä yli 2000 hoitoalan ammattilaista työskentelee meillä toimipisteissämme ympäri Suomen.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat ensihoitopalvelut, kiireettömät potilassiirrot, kotiin vietävät palvelut kuten kotihoito, henkilökohtainen apu, hengityshalvauspotilaiden hoito sekä koronatestaus. Olemme myös Suomen ainoa ensihoitoon erikoistunut henkilöstövuokrausyritys ja lisäksi Stella tarjoaa kotisairaanhoitoa pääasiassa yksityisille asiakkaille. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti ja luomme uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää hoitoalan ammattilaisten osaamista entistä paremmin kaikkien suomalaisten hyväksi.