Eaton panostaa kasvuun ja vahvistaa kanavamyyntiään

Espoo, 2.2.2021 – Energianhallintayhtiö Eaton vahvistaa kanavamyynnin myyntiorganisaatiotaan. Sähkökanava- ja IT-kanava-asiakkaita palvelee jatkossa myynnissä neljä henkilöä sekä tuotemarkkinoinnissa ja markkinointiviestinnässä kolme henkilöä. Muutos liittyy Eatonin kasvuun sähkönhallintajärjestelmien toimittajana ja sen myötä myyntiorganisaation uudelleenjärjestelyihin.

  • Olli Punkari on nimitetty myyntijohtajaksi, vastuullaan Eatonin kanavamyynnin ja partneriasiakkuuksien vahvistaminen sekä varavoimajärjestelmät.
  • Myyntipäällikkö Juha Stenvallin vastuulla on edelleen komponenttituotteiden myynti sähkökanavassa, tuotelanseeraukset ja kumppaniohjelmat.
  • Myyntipäällikkö Veli Sissonen vastaa tuttuun tapaan IT-kanavan myynnistä, uusien tuotteiden lanseerauksesta sekä kumppaniohjelmista.
  • Myynti-insinööri Leo Heikanen keskittyy 3-vaiheisten UPS-järjestelmien myyntiin.

”Panostamalla ihmisiin ja yhteistyön pitkäjänteiseen kehitykseen takaamme sekä kumppaniemme että Eatonin liiketoiminnan kasvun ja asiakastyytyväisyyden. Eaton kasvaa tällä hetkellä useissa markkinasegmenteissä uusien tuotteiden ja ratkaisuiden tukemana, minkä ansiosta voimme tuoda brändiämme tunnetuksi yhä laajemmalle yleisölle”, Olli Punkari kuvailee.

Eaton on rakennusten, teollisuuden ja IT-ympäristön vara-voimaratkaisuiden, sähkönjakelun,  teollisuusjärjestelmien automaation ja ohjauksen sekä sähköautonlatauksen ja energian varastoinnin toteuttamisen vankka asiantuntija. Eatonin tuotteita on saatavilla sähkö- ja IT-jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.

”Uuden kanavaorganisaation myötä resurssimme kasvavat, ja olemme paremmin kumppaneidemme käytettävissä”, Punkari kiteyttää.

Lisätietoja:

Olli Punkari, myyntijohtaja
OlliPunkari@Eaton.com
040 838 0432

Eaton on globaali, johtava energialiiketoiminnan asiantuntija. Eatonilla on vahvaa paikallista sovellusosaamista sähkönjakelussa ja suojaamisessa, sähkönsyötön varmistamisessa ja energiavarastoinnissa, sähkönlaadussa sekä sen hallinnassa ja automatisoinnissa, turvallisuuden takaamisessa rakenteellisissa ratkaisuissa sekä vaativissa ympäristöratkaisuissa. Kokonaispalveluiden, kanavien, integroidun digitaalisen alustan ja näkemysten avulla Eaton tukee toimialoja ympäri maailmaa ja auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan kriittisimmät sähkönhallintaan liittyvät haasteet.

Eatonin tehtävänä on parantaa elämänlaatua ja ympäristöä virranhallintateknologioiden ja -palveluiden avulla. Tarjoamme kestävään kehitykseen perustuvia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme hallinnoimaan sähköistä, hydraulista ja mekaanista voimaa – turvallisemmin, tehokkaammin ja luotettavammin. Eatonin vuoden 2019 liikevaihto oli 21,4 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja myymme tuotteita asiakkaillemme yli 175 maassa. Eatonilla on noin 93 000 työntekijää. Lisätietoja osoitteessa Eaton.com