Xiaomi sijoittui kolmatta kertaa peräkkäin maailman älypuhelintoimituksissa kolmanneksi ja ensimmäistä kertaa Euroopassa toiselle sijalle

Tutkimusyhtiö Canalysin mukaan Xiaomi saavutti kaikkien aikojen parhaan tuloksensa edellisellä vuosineljänneksellä.  

Helsinki, 10.5.2021 – Canalys, IDC ja Strategy Analytics julkaisivat maailmanlaajuisen älypuhelinmarkkinoiden raportin vuoden 2021 ensimmäiselle kvartaalille. Xiaomi säilytti raportin mukaan kolmannen sijan kansainvälisillä älypuhelinmarkkinoilla.

Generated

Canalys Smartphone Market Pulse: Q1 2021 -raportin mukaan vuosineljännes oli Xiaomille kaikkien aikojen paras. Yhtiö saavutti kaikkien aikojen parhaan vuosineljänneksen kokonaistoimitusmäärän, 49 miljoonaa laitetta. Viiden parhaan älypuhelinbrändin joukosta Xiaomilla oli vuoden 2021 ensimmäisellä vuosineljänneksellä suurin kasvu toimitusmäärässä mitattuna. Eroa edellä olevaan laitevalmistajaan on vain yksi prosentti.

Generated

Canalysin datan mukaan Xiaomi sijoittui ensimmäistä kertaa toiseksi Euroopan markkinoilla.

Generated

Keski- ja Itä-Euroopan markkinoilla Xiaomi piti paikkansa kärjessä.

Generated

Tietoja Xiaomista

Xiaomi Corporation perustettiin huhtikuussa 2010 ja on listattu Hong Kongin pörssin päälistalle 9. heinäkuuta 2018 (1810.HK). Xiaomi on internetyhtiö, jonka toiminnan ydintä ovat älypuhelimet ja älylaitteet, joita yhdistää esineiden internet (IoT).

Xiaomi kiinnittää tasapuolisesti huomiota innovaatioon ja laatuun, ja yhtiö tavoittelee laadukkaita käyttäjäkokemuksia sekä toiminnallista tehokkuutta. Xiaomi kehittää taukoamatta hämmästyttäviä, kohtuuhintaisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä innovatiivisen teknologian parissa.

Xiaomi oli maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja puhelintoimituksissa mitattuna vuoden 2020 neljännellä vuosineljänneksellä. Yhtiö on kehittänyt maailman johtavan, kuluttajille suunnatun IoT-alustan, johon on yhdistetty jo 324,8 miljoonaa älylaitetta. Luku ei sisällä älypuhelimia tai tietokoneita. Xiaomin laitteita on saatavilla yli sadassa maassa ympäri maailmaa. Elokuussa 2020 Xiaomi nousi toista kertaa Fortune Global 500 -listalle sijoittuen sijalle 422. Sijoitus parani 46 sijaa edelliseen vuoteen verrattuna. Yhtiö oli 7. listalle mahtuneiden internetyhtiöiden joukossa.

Xiaomi kuuluu Hang Seng -indeksiin, Hang Seng China Enterprises -indeksiin, Hang Seng TECH -indeksiin ja Hang Seng China 50 -indeksiin.

Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta https://blog.mi.com/en/.

Seuraa meitä: Facebook, Twitter ja Instagram

Mediayhteydet Suomessa: xiaomi@kaikuhelsinki.fi