Husqvarna avasi verkkokaupan Suomessa

Husqvarna on tänään avannut verkkokaupan Suomessa. Husqvarna on ensimmäinen metsän- ja puutarhanhoitotyökalujen valmistaja, jolla on oma suomalainen verkkokauppa.

Verkkokaupasta voi ostaa valikoituja Husqvarnan tuotteita, joita kaupan avajaispäivänä on  tarjolla yli 200.  Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi noutaa haluamaltaan Husqvarna-jälleenmyyjältä.

”Husqvarna haluaa tarjota asiakkailleen nykyaikaisen tavan hankkia metsän- ja puutarhanhoidon työkaluja helposti ja nopeasti”, sanoo Husqvarnan markkinointispesialisti Nora Ylilammi.

Verkkokaupassa on tarjolla Husqvarnan metsän- ja puutarhanhoitoon tarkoitettuja akkukäyttöisiä laitteita, kuten robottiruhonleikkureita, ruohonleikkureita, moottorisahoja, pensasleikkureita ja painepesureita sekä niiden lisävarusteita. Tarjolla on myös vapaa-ajan vaatteita ja varusteita.

”Aivan kaikkia tuotteita verkkokaupassa ei ole, sillä vaativaa kokoonpanoa tai asennusta tarvitsevat tuotteet myydään edelleen vain jälleenmyyjiemme kautta.”

Husqvarnan verkkokauppaan voi tutustua tästä: https://promo.husqvarna.com/fi/

Kuvia lehdistökäyttöön: https://kaikuhelsinki.kuvat.fi/i/MfB4NW6mnuSvVkCHs3Q5jcUAJ98rRpDF

Lisätietoja:

Nora Ylilammi, Husqvarna, 045 78842718, nora.ylilammi@husqvarnagroup.com

Juho Toivonen, Kaiku Helsinki, 040 0753033, juho.toivonen@kaikuhelsinki.fi

Konsernia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Husqvarnan lehdistöpäivystykseen, +46 8738 7080,

press@husqvarna.se.

Husqvarna

Husqvarna on yksi Husqvarna Group -konsernin tuotemerkeistä. Vuodesta 1689 alkaen Husqvarna on valmistanut korkeatasoisia tuotteita ja esitellyt lukuisia mullistavia innovaatioita, kuten moottorisahojen tärinänvaimennuksen ja automaattisen ketjujarrun sekä maailman ensimmäisen robottiruohonleikkurin. Nykyään Husqvarna tarjoaa laajan valikoiman metsien, puistojen ja puutarhojen hoitoon tarkoitettuja erittäin suorituskykyisiä tuotteita, jotka ovat teknisiä edelläkävijöitä tärkeimmillä osa-alueilla, joita ovat moottorisahat, trimmerit, päältä ajettavat ruohonleikkurit ja robottiruohonleikkurit. Husqvarna-tuotteita myydään yli sadassa maassa pääasiassa huoltopalveluja tarjoavien jälleenmyyjien kautta.

Husqvarna Group

Husqvarna Group on maailman johtava metsien, puistojen ja puutarhojen hoitotyöhön tarkoitettujen suorituskykyisten ja innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen valmistaja. Valikoimassa on moottorisahoja, trimmereitä, robottiruohonleikkureita ja päältä ajettavia ruohonleikkureita. Konserni on myös Euroopan johtava kuluttajakäyttöön tarkoitettujen kastelutuotteiden valmistaja ja maailman johtava rakennus- ja kiviteollisuuteen suunniteltujen leikkuulaitteiden ja timanttityökalujen valmistaja. Yrityksen tuotteita ja ratkaisuja myydään tuotemerkeillä Husqvarna, Gardena, McCulloch, Flymo, Zenoah ja Diamant Boart kuluttajille ja ammattilaisille yksityisten jälleenmyyjien ja pienkonekauppaketjujen kautta yli sadassa maassa. Nettomyynti 2020 oli 42 miljardia Ruotsin kruunua, ja työntekijöitä yrityksellä on yhteensä 40 maassa noin 12.000.