Scandicin kesä tarjoaa lomaelämyksiä koko perheelle

Auringon paistaessa ajatukset kääntyvät tulevaan kesään ja lomasuunnitelmiin. Scandic-hotellit ympäri Suomen ovat jälleen valmiina vastaanottamaan kesävieraita. Tänä kesänä hotelleissa on panostettu erityisesti perheiden yhteiseen aikaan.

”Viime kesän tapaan uskomme, että ihmiset lähtevät etsimään kotimaan helmiä läheltä ja vähän kauempaakin”, kertoo Scandic Hotelsin kaupallinen johtaja Christian Borg. ”Viime kesänä suosikkikohteiksi nousivat hotellimme luontokohteiden äärellä. Näyttää vahvasti siltä, että tänä kesänä matkailijat ovat löytäneet myös monipuoliset kaupunkikohteet, kuten Helsingin, Tampereen ja Turun.”

Perheet ovat sydämen asia

Kummallisen vuoden ja monin tavoin kotona vietetyn arjen jälkeen on tärkeää, että lomalla löytyy mahdollisuuksia erilaiseen ja elämyksiäkin tarjoavaan yhdessäoloon.

Tulevana kesänä lapset aina 15 vuoteen asti asuvat ilman lisämaksua samassa huoneessa vanhempien kanssa. Perheen nuorisolle on elämys asua omassa teinihuoneessa, kuitenkin vanhemmille edullisempaan hintaan. Aamiaisen lettukestit ovat ainakin perheen pienempien mieleen. Myös mukana matkustavat nelijalkaiset ystävät on huomioitu lemmikkiystävällisissä hotelleissa.

Elämyksiä hotellissa ja luonnossa

Kylpylähotellit Scandic Aulanko, Scandic Nokia Eden sekä Scandic Laajavuori ovat kesäkeitaita viileämmilläkin keleillä. Luonto ja monipuoliset liikkumismahdollisuudet ovat myös lähellä kylpylähotellejamme. Lisäksi useissa hotelleissa on saunaosastojen yhteydessä uima-altaita.

Pohjoisen hotellikohteista kesäinen Ruka tarjoaa uusia elämyksiä perinteisten vaellusreittien lisäksi. Hurjapäille on tulossa tuntureiden yli vievä 364 metriä pitkä zipline ja maastopyöräilijöille on tehty uusia reittejä. Myös Rovaniemi tarjoaa monipuolisen pohjoisen kulttuuria, maisemia sekä vauhdikkaita aktiviteetteja.

Staycation on tullut jäädäkseen

Lähimatkailulla pääsee lomatunnelmaan nopeasti. Staycation-lomat ovat tulleet entistä suosituimmiksi viimeisen vuoden aikana. Staycation-lomalla jo itse hotelli on kohde, jossa nautitaan sviitin tunnelmasta sekä saunallisen tai kylpyammeellisen huoneen pienestä luksuksesta.

Scandicin uusin hotelli Scandic Grand Central Helsinki on ollut lähimatkailijoiden suosiossa, ja se tarjoaa miellyttävän miniloman aivan pääkaupungin ytimessä.

Kaupunkilomalla nautitaan kulttuurista ja huveista

Vaikka isot tapahtumat ainakin alku- ja keskikesältä puuttuvat, houkuttelevat kaupunkimatkat silti lomailijoita. Helsinki Biennalen teokset Vallisaaressa, Ateneumin Repin-näyttely sekä Amos Rexin taidemuseo ja näyttely kiinnostavat varmasti taiteen ystäviä.

Myös perheiden suosikkikohteet Linnanmäki ja Korkeasaari ottavat jälleen vastaan vieraita, ja niissä liikutaan turvallisesti ulkotiloissa.

Scandicilla turvallisuus on ykkösasia

”Vieraidemme ja tiimiläistemme hyvinvointi ja terveys on meille Scandicille ensiarvoisen tärkeitä, ja olemme tehneet kaikkemme turvallisen vierailun eteen jo pidemmän aikaa tehostamallasiivouskäytäntöjä”, vakuuttaa Borg. ”Toivomme edelleen vieraiden huomioivan turvallisuus- ja hygeniaohjeistukset.”

Kuvia voi ladata täältä.

Lisätietoa:

Kaupallinen johtaja Christian Borg
Scandic Hotels
christian.borg@scandichotels.com
puh. 0400 965171

www.scandichotels.fi

Scandic Hotels Oy tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa yhteensä 62 hotellissa lähes 30 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotellia ja noin 58 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. Suomessa operoimme Scandic-hotellien lisäksi kansainvälisiä brändejä Hilton Hotels & Resort, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo.