Scandic Hotels ottaa käyttöön koronapassin leviämisalueen hotelliensa ravintoloissa ja baareissa sunnuntaista 28.11.2021 alkaen

Scandic Hotels ottaa koronapassin käyttöön kaikissa Suomen Scandic-hotellien sekä operoimiensa Hilton, Holiday Inn, Crowne Plaza sekä Hotel Indigo -hotellien ravintoloissa ja baareissa koronapandemian leviämisalueella sunnuntaista 28.11. alkaen.

”Voidaksemme palvella vieraitamme terveysturvallisesti sekä taata tiimiläisillemme turvallisen työympäristön, edellytämme vierailtamme asetuksen vaatimaa koronapassia niissä ravintoloissa ja tilaisuuksissa alueilla, joita koskevat viranomaisten koronarajoitukset”, kertoo Scandic Hotels Oy:n toimitusjohtaja Aki Käyhkö. ”Tämä myös mahdollistaa meneillään olevan juhlakauden asiakastapahtumat- ja tilaisuudet.

Hotelliaamiainen, lounastarjoilu sekä tilaisuuksien kokoustarjoilut tarjoillaan aamiais- ja lounasravintoloissamme normaalisti, tällöin emme edellytä koronapassia. Pyydämme vieraitamme tarkistamaan ravintolan tai baarin nettisivulta mahdollinen koronapassivaatimus. Koronapassittomien hotellivieraiden on mahdollista tilata ja noutaa annoksia omassa huoneessa nautittavaksi klo 17 jälkeen ravintolan aukioloaikojen puitteissa.

Lisätietoa:
viestintäpäällikkö Johanna Uimonen
johanna.uimonen@scandichotels.com
puh. 040 713 4120

Scandic Hotels Oy tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa yhteensä 62 hotellissa lähes 30 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotellia ja noin 58 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. Suomessa operoimme Scandic-hotellien lisäksi kansainvälisiä brändejä Hilton Hotels & Resort, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo.