Radiojuttu: Näin hoidat puutarhan kevätsiivouksen

Talven jälkeen puutarhassa riittää tehtävää. Pihailon puutarhuri Lea Rauta kertoo radiojutussa parhaat vinkkinsä siihen, mistä pihan kevätsiivous kannattaa aloittaa.

Hän kertoo jutussa, mitä puille ja pensaille kannattaisi tehdä keväällä ja miten nurmikkoa tulisi hoitaa talven jäljiltä. Rauta myös kertoo kesän tulevat pihatrendit ja paljastaa, mitkä kestohitit ovat pinnalla tänäkin vuonna ja mitkä uudet trendit nostavat päätään.

Radiojutussa haastatellaan myös Husqvarnan myyntipäällikköä Tuomas Kuivamäkeä, joka antaa vinkit keväällä tarvittavaan puutarhavälineistöön.

Radiojutun haastattelijana on Elina Kirvesniemi.

Haastattelusta on editoitu noin 4 minuutin ja 6,5 minuutin pituiset radiojutut. Ne ovat radioille vapaasti ja veloituksetta julkaistavissa sekä editoitavissa.

Lataa ja kuuntele radiojuttu: 

JULKAISUVAPAA HETI

Voit esikuunnella neljän minuutin radiojutun tästä:

Radiojuttu on tuotettu yhteistyössä Husqvarnan kanssa.

Jutun on tuottanut viestintätoimisto Kaiku Helsinki. Olemme erikoistuneet kiinnostaviin sisältöihin, jotka tuovat lukijoille ja kuulijoille hyötyä. Tuotamme radioille valmista äänimateriaalia haastattelemalla eri alan asiantuntijoita ajankohtaisista teemoista. Radiojuttuja saa vapaasti käyttää ja editoida. Vastaanotamme jutusta mielellämme palautetta sekä vastaamme kysymyksiin.

Yhteystiedot:

Kaiku Helsinki, Katariina Ahonen, katariina.ahonen@kaikuhelsinki.fi, 050-58777737