Radiojuttu: Kansainvälinen tasoristeyspäivä muistuttaa tarkkaavaisuudesta – Väylävirasto jatkaa tasoristeysturvallisuuden parantamista

Kesäkuun kymmenes päivä vietetään kansainvälistä tasoristeyspäivää ja Väylävirasto muistuttaa omalta osaltaan kaikkia tienkäyttäjiä tarkkaavaisuudesta.

Tasoristeyksiä on jo vuosia vähennetty ja niiden turvallisuutta on parannettu, mutta suurin riski on edelleen kuljettajan oman tarkkaavaisuuden herpaantuminen.

Etenkin tutussa paikassa pitäisi jaksaa olla varovainen, muistuttaa Väyläviraston liikenneturvallisuusasiantuntija Jarmo Koistinen.

Toimittajana on Jari Korkki.

Haastattelusta on editoitu noin 3 ja 5 minuutin pituiset radiojutut. Ne ovat radioille vapaasti ja veloituksetta julkaistavissa sekä editoitavissa.

Kuuntele ja lataa radiojuttu:

JULKAISUVAPAA HETI

Radiojuttu on tuotettu yhteistyössä Väyläviraston kanssa.

Jutun on tuottanut viestintätoimisto Kaiku Helsinki. Olemme erikoistuneet kiinnostaviin sisältöihin, jotka tuovat lukijoille ja kuulijoille hyötyä. Tuotamme radioille valmista äänimateriaalia haastattelemalla eri alan asiantuntijoita ajankohtaisista teemoista. Radiojuttuja saa vapaasti käyttää ja editoida. Vastaanotamme jutusta mielellämme palautetta sekä vastaamme kysymyksiin.

Yhteystiedot: Kaiku Helsinki, Kirsi Valta-Makkonen, kirsi.valta-makkonen@kaikuhelsinki.fi, puh. 050 5897381