Qualcomm julkisti mobiilipelaamista tuntuvasti tehostavan Snapdragon 732G -alustan

31. elokuuta 2020 — Qualcomm Technologies on julkistanut Qualcomm Snapdragon 732G -mobiilialustan, joka seuraa aiemmin esiteltyä Snapdragon 730G -mallia. Uusi Snapdragon 732G on suunniteltu maksimoimaan käyttäjien mobiilipelikokemus entistä älykkäämmän ja nopeamman tekoälyn sekä kasvaneen suorituskyvyn voimin. 732G sisältää aiempaa sukupolvea tehokkaamman grafiikkapiirin ja suorittimen.

”Snapdragon 732G tarjoaa erinomaiset peliominaisuudet, tehokkaan laitepohjaisen tekoälyn ja ylivertaisen suorituskyvyn. Olemme erittäin innoissamme työstäneet POCOn kanssa uutta POCO-älypuhelinta, jota Snapdragon 732G vauhdittaa”, sanoo Qualcomm Technologiesin tuotehallintajohtaja Kedar Kondap.

Snapdragon 732G sisältää seuraavat suorituskykyä kohentavat muutokset aiempaan Snapdragon 730G -malliin verrattuna:

  • Qualcomm Kryo 470 CPU Prime, jonka ytimen kellotaajuus on jopa 2,3 GHz
  • Uudistunut Qualcomm Adreno 618 GPU sisältää entistä tehokkaamman rendaustekniikan

Yllä esiteltyjen suorituskykyä parantavien muutosten lisäksi Snapdragon 732G tuo käyttöön Qualcomm Snapdragon Elite Gaming -ominaisuuksia, joiden avulla pelaajat voivat nauttia saumattomasta ja huippurealistisesta pelattavuudesta yli miljardin värisävyn voimin. Neljännen sukupolven Qualcomm AI Enginen sisältävä Snapdragon 732G tarjoaa entistä intuitiivisemman vuorovaikutuksen ja ennakoivan käyttäjäkokemuksen, jota tukee tuntuvasti aiempaa sukupolvea tehokkaampi ja sen ansiosta akkukestoa parantava hajautettu älykkyys. Snapdragon 732G sisältää Qualcommin Snapdragon X15 LTE-modeemin, jonka LTE-latausnopeudet molempiin suuntiin ovat erinomaiset. Myös Wi-Fi-suorituskyky on huippuluokkaa. Snapdragon 732G:n tarkat tekniset ominaisuudet löytyvät osoitteesta https://www.qualcomm.com/products/snapdragon-732g-mobile-platform.

”Olemme todella mielissämme tulevasta POCO-älypuhelimesta ja yhteistyöstä Qualcomm Technologiesin kanssa. Pääsemme sen ansiosta julkaisemaan markkinoiden ensimmäisen puhelimen, joka käyttää Snapdragon 732G -alustaa. Uskomme, että puhelimemme tulee asettamaan uuden mittatikun keskihintaisten laitteiden kategoriaan. Se tulee määrittelemään puhelimen hinnan ja ominaisuuksien välisen suhteen uudelleen”, sanoo POCO Globalin tuotejohtaja Sam Jiang.

Mediayhteydet: qualcomm@kaikuhelsinki.fi

Qualcomm
Qualcomm on maailman johtava langattoman teknologian uudistaja ja keskeinen tekijä 5G-yhteyksien kehitystyössä, käyttöönotossa ja yleistymisessä. Kun yhdistimme matkapuhelimen internettiin, alkoi mobiilivallankumous. Meidän kehittämämme teknologia on nykyisen mobiiliekosysteemin perusta, jota käytetään jokaisessa 3G-, 4G- ja 5G-puhelimessa. Viemme mobiiliteknologiaa uusille alueille, kuten autoteollisuuteen, IoT-teknologiaan ja tietotekniikkaan, sekä ohjaamme maailmaa kohti tulevaisuutta, jossa kaikki laitteet ja ihmiset voivat viestiä saumattomasti keskenään.

Qualcomm Incorporated sisältää lisenssiliiketoimintamme QTL:n ja suuren osan patenttisalkustamme. Qualcomm Technologies on Qualcomm Incorporatedin tytäryhtiö, joka hallinnoi tytäryhtiöidensä kautta kaikkia suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystoimintoja sekä tuote- ja palveluliiketoimintoja, mukaan lukien QCT:n puolijohdeliiketoiminta.

Qualcomm, Snapdragon, Snapdragon Elite Gaming, Adreno, and Kryo are trademarks or registered trademarks of Qualcomm Incorporated.

Qualcomm Snapdragon, Qualcomm Adreno, Qualcomm Kryo, Qualcomm Snapdragon Elite Gaming, and Qualcomm AI Engine are products of Qualcomm Technologies, Inc. and/or its subsidiaries.