POCO esitteli tehokkaan POCO M3 Pro 5G -älypuhelimen

Tehokkaalla Mediatek Dimensity 700 -prosessorilla varustettu POCO M3 Pro 5G tarjoaa ainutlaatuisen suorituskyvyn hintaluokassaan

Helsinki, 19. toukokuuta 2021 – POCO Global on tänään julkistanut POCO M3 Pro 5G -älypuhelimen. MediaTekin tehokkaalla Dimensity 700 -suorittimella varustettu laite tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja viihdekokemuksen. Puhelimen keskeisiä ominaisuuksia ovat muun muassa dual SIM, laadukas 90 Hz -näyttö sekä poikkeuksellisen pitkä akkukesto.

“Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että olemme toimittaneet 6. toukokuuta 2021 mennessä yli 17 miljoonaa puhelinta alkaen siitä, kun POCO F1 esiteltiin vuonna 2018. Yksistään POCO M3 -mallia on myyty globaalisti yli 3 miljoonaa kappaletta. Olemme kasvattaneet sekä toimitusmääriä että käyttäjäkuntaamme. Nykyään meillä on myös POCO-yhteisölle sovellus, jossa he voivat jakaa palautetta tuotteistamme”, sanoo POCO Globalin johtaja Kevin Qiu.

5G-nopeuksia ja dual-5G-valmius MediaTek Dimensity 700:n vauhdittamana

POCO käyttää nyt ensimmäistä kertaa MediaTek Dimensity -teknologiaa, joka tarjoaa entistä paremman suorituskyvyn ja nopeuden. Tehokas MediaTek Dimensity 700 kykenee huipputason suorituskykyyn sekä samalla entistä pienempään virrankulutukseen 7 nanometrin valmistustekniikan ansiosta. Laite tukee kahta 5G-liittymää, jolloin 5G on aina käytössä vaihtamatta SIM-korttia.

”Nopean 5G-verkon edut ovat paljon muutakin kuin nopeat latausajat, laadukkaat videot tai sujuva pelaaminen. 5G mahdollistaa myös vakaamman verkon ruuhkaisilla alueilla. POCO M3 Pro 5G tarjoaa 5G:n ominaisuudet edullisesta hinnastaan huolimatta. Se on jälleen osoitus lupauksestamme tuoda tärkeät innovaatiot käyttäjien saataville”, sanoo POCO Globalin tuotemarkkinoinnin johtaja Angus Ng.

POCO M3 Pro 5G:n suorituskyky mahdollistaa laadukkaan viihdekokemuksen. Suorittimen kahdeksanytiminen arkkitehtuuri, joka sisältää kaksi tehokasta Cortex A76 -ydintä, toimii jopa 2,2 GHz:n kellotaajuudella. Suorittimen seurana on uusi Mali G57 -grafiikkasuoritin, joka tehostaa laitteen suorituskykyä ja energiatehokuutta entisestään. Uuden UFS 2.2 -tallennustekniikan tukemana kokonaisuudesta muodostuu viihdelaite, jolla kelpaa pelata ja latailla graafisesti raskaita pelejä, videotiedostoja ja muuta viihdettä.

Sujuvaa pelaamista 90 Hz FHD+ -näytön ansiosta

Suorittimen vahvoja ominaisuuksia tukee tehokas näyttö, joka ylittää odotukset. POCO M3 Pro 5G tarjoaa 90 Hz:n virkistystaajuudella nopean kuvan ja tasaisen käyttökokemuksen. POCO M3 Pro 5G päivittää POCO M3:sta tutun Dot Drop -näytön DotDisplay-näyttöön. DynamicSwitch vaihtaa virkistystaajuutta automaattisesti joko 90Hz:n, 60Hz:n, 50Hz:n tai 30Hz:n taajuuteen** sisällön mukaan, mikä säästää virtaa.

6,5-tuumainen FHD+ -näyttö käyttää 1080p-resoluutiota ja sisältää kaksi valotunnistinta edessä ja takana, mikä mahdollistaa 360 asteen valotunnistuksen, joka säätää näytön kirkkautta tarpeen mukaan,

48 megapikselin kolmoiskamera ja erinomainen akkukesto

48 megapikselin pääkameran, 2 megapikselin makrokameran ja 2 megapikselin syvyyskennon sisältävä kolmoiskamera täydentää POCO M3 Pro 5G:n monipuolisia ominaisuuksia. 48 megapikselin pääkameran avulla käyttäjät voivat kuvata selkeitä ja yksityiskohtaisia otoksia myös heikossa valaistuksessa. Monet kameran ohjelmalliset ominaisuudet, kuten yötila, intervallivideo ja ajastettu sarjakuvaus, lisäävät kameroiden käyttömahdollisuuksia ja antavat käyttäjien päästää luovuuden valloilleen.

Kokonaisuuden kruunaa 5000 mAh:n akku, joka voi kestää normaalia käyttöä jopa yli 2 päivää***. Puhelin tukee 18 watin pikalatausta, ja mukana tulevan 22,5 watin laturin avulla käyttäjät voivat ladata sen akun nopeasti.

Ergonominen muotoilu erottuu joukosta

POCO M3 Pro 5G eroaa tyypillisestä älypuhelinmuotoilusta. Sen ergonominen ja kaareva rakenne sekä kiiltävä viimeistely tekee puhelimesta luonnollisen tuntuisen kädessä, ja näyttää samalta laadukkaalta. Muotoilun täydentää POCOn rohkea muotokieli, ja se tulee saataville kolmena värivaihtoehtona: POCO Yellow, Power Black ja Cool Blue.

Laitteen käytettävyys on huippuluokkaa. Sen perusominaisuuksia ovat IR-lähetin, NFC ja 3.5 mm kuulokeliitäntä.

POCO M3 Pro 5G tulee kansainvälisille markkinoille kahtena eri muistiversiona: 4 GB + 64 GB ja 6 GB + 128 GB.

4 GB + 64 GB: Kansainvälinen ohjehinta on 179 euroa
6 GB + 12 8GB: Kansainvälinen ohjehinta on 199 euroa

Laitteiden saatavuus Suomessa sekä paikallinen hinnoittelu selviää lähikuukausien aikana.

Kuvia: Poco M3 Pro kuvagalleria.

______________

*5G:n saatavuus vaihtelee alueellisesti.
**30Hz tulee saataville päivityksen myötä ja se vaatii tukea sisällöltä.
***Perustuu laboratoriotutkimuksiin keskimääräisellä käytöllä. Todelliset tulokset voivat vaihdella.

Tietoja POCOsta

POCO on itsenäinen tuotemerkki, joka sai alkunsa Xiaomi Corporationilla. Tähän mennessä POCO on tullut saataville yli 35 maassa kolmen vuoden aikana. Kaiken kaikkiaan tuotemerkki on myynyt yli 17 miljoonaa POCO-puhelinta maailmanlaajuisesti 6.5.2021 mennessä sen jälkeen, kun POCO F1 julkaistiin vuonna 2018.

Nykyään POCOlla on itsenäiset tuote-, myynti- ja markkinointitiimit, ja se hyödyntää Xiaomin resursseja valmistuksessa ja jälkimarkkinoinnissa. POCO on kuluttajateknologiabrändi, joka perustuu ajatteluun ”kaikki mitä tarvitset ja ei mitään, mitä et” sekä POCO-fanien vaatimuksiin. Yhtiö haluaa kehittää teknologiaa, mitä brändin fanit oikeasti tarvitsevat. Näin POCO demokratisoi päätöksentekoa ja tekee tuotepäivityksistä aidosti tarpeellisia.

Mediayhteydet Suomessa: poco@kaikuhelsinki.fi