Oral Hammaslääkärit kustantaa työntekijöilleen kasvomaskit ilmaiseksi myös vapaa-ajalle

Sosiaali- ja terveysministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen päätöstä kasvomaskien käytöstä odotetaan vielä tällä viikolla. Koronatartunnat ovat lähteneet nousuun ja koronaviruksen leviäminen huolestuttaa myös työnantajia.

Oral Hammaslääkärit haluaa huolehtia henkilöstöstään ja on päättänyt tarjota laadukkaat kangaskasvomaskit kaikille työntekijöilleen ilmaiseksi. Kasvomaskia voi käyttää työmatkaliikenteessä ja niissä tilanteissa, kun omaehtoinen suojautuminen tai turvavälien pitäminen on muutoin vaikeaa.

”Suojautuminen itse hammaslääkäriasemilla on huippuluokkaa, mutta tämän lisäksi haluamme tukea työntekijöidemme suojautumista myös työn ulkopuolella”, Oralin henkilöstöjohtaja Sara Mäki-Kala sanoo.

Oral päätyi lopulta kankaiseen maskiin, joka on teollisen pesun ja lämpödesinfektion kestävää. Maski on testattu Eurofinsin laboratoriossa. Kasvomaskin suojaustaso vastaa terveydenhuollon työvaatteiden suojaustasoa. Kasvomaski on suunniteltu lisäämään käyttäjän turvallisuutta pisaratartuntariskiä vähentämällä.

”Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Haluamme osaltamme tehdä kaikkemme epidemian kukistamiseksi”, Mäki-Kala sanoo.

Lataa kuva tästä linkistä

Lisätietoja:

Sara Mäki-Kala
Henkilöstöjohtaja
puh. 050 462 7860
sara.maki-kala@oral.fi

Oral Hammaslääkärit Oyj on Suomen suurin yksityinen suun terveydenhuollon palveluja tarjoava ketju, jossa työskentelee yli 1600 alan ammattilaista. Oral toimii lähes 70 toimipisteessä ja konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy. Oral on osa kansainvälistä Colosseum Dental Groupia, jonka ainoa edunsaaja on Jacobs Foundation -hyvätekeväisyyssäätiö. Säätiö tukee lasten ja nuorten kehittymistä maailmanlaajuisesti.