Nyfosa laajentaa Suomeen yhteistyössä Brunswick Real Estaten kanssa

Brunswick Real Estate ja ruotsalainen kiinteistösijoittaja Nyfosa perustavat Suomeen maakuntien kasvukeskusten kiinteistöihin sijoittavan yhtiön. Tavoitteena on rakentaa viidessä vuodessa 700 miljoonan euron kiinteistösalkku.

Uuden yhtiön operatiivisesta toiminnasta vastaa Brunswick Real Estate, joka on toiminut Suomessa menestyksekkäästi vuodesta 2006. Brunswick Real Estate vastaa uuden yhtiön kiinteistökaupoista, hallinnosta ja kestävästä kehityksestä. Nyfosa omistaa yhtiöstä alkuun 90 prosenttia ja Brunswick Real Estate 10 prosenttia.

Nyfosan mukaan Suomessa ei ole vastaavalla strategialla toimivaa kiinteistösijoitusyhtiötä. Nyfosa näkee Suomessa hyvät mahdollisuudet hankkia kiinteistöjä, jotka tuovat vahvaa kassavirtaa.

Uuden yhtiön sijoitusstrategia on laaja, mikä täydentää Nyfosan strategiaa Ruotsissa. Erityisesti yhtiö keskittyy maakuntien kasvukeskuksiin, joissa kiinnostuksen kohteena ovat asuntoja lukuun ottamatta kaikki kiinteistötyypit.

”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme laajentaa toimintaamme Suomessa ketteränä ja tuloshakuisena toimijana tunnetun Nyfosan kanssa. Brunswick Real Estaten proaktiivinen kiinteistönhallinta ja sitoutuminen mitattavissa olevaan kestävään kehitykseen antavat hyvän lähtökohdan yhteistyölle. Täydennämme osaamiseltamme toisiamme”, kertoo Brunswick Real Estaten maajohtaja Hanna Rauhala.

”Olemme seuranneet Suomen markkinoita jonkin aikaa ja näemme täällä houkuttelevia liiketoimintamahdollisuuksia, joilla voi päästää hyvään tuottoon. Tavoitteet ovat korkeat ja haluamme kasvaa nopeasti edellyttäen, että löydämme houkuttelevia sijoituskohteita. Pystymme yhdistämään kahden yrityksen vahvuudet ja suotuisan rahoitusmarkkinatilanteen, mikä luo hyvät edellytykset onnistumiselle. Arvioimme parhaillaan useita kohteita Suomessa”, sanoo Nyfosan toimitusjohtaja Stina Lindh Hök.

Lisätietoja:
Hanna Rauhala, Suomen maajohtaja, Brunswick Real Estate, hanna.rauhala@brunswickrealestate.com, puh. 0400 297 312

Kuvamateriaalia (maajohtaja Hanna Rauhala, Brunswick Real Estaten logo):
https://kaikuhelsinki.kuvat.fi/i/TkuFeMdwRDYBmP9JN4GqnvHzg2rcKy6X

Brunswick Real Estate
Brunswick Real Estate on markkinajohtaja Pohjoismaiden kiinteistömarkkinoilla. Brunswick tarjoaa omaisuudenhallintaa kiinteistösijoituksilla ja lainarahoituksella. Brunswick rakentaa itsenäisiä, kestävän kehityksen sijoitusalustoja, keskittyen yksilöityihin sijoitusstrategioihin läheisessä yhteistyössä pohjoismaisten ja kansainvälisten sijoittajien kanssa. Brunswick in hallinnoiman kiinteistövarallisuuden arvo on 5 miljardia euroa, ja tiimiin kuuluu noin 60 henkilöä Tukholmassa, Helsingissä ja Kööpenhaminassa. www.brunswickrealestate.com