Nyfosa Finland ostaa kiinteistöjä Suomesta 20,6 miljoonalla eurolla

Nyfosa Finland on ostanut viisi kiinteistöä Oulusta ja Tampereelta yhteensä 20,6 miljoonalla eurolla. Kyseessä on Nyfosa Finlandin ensimmäiset kiinteistökaupat Suomessa.

Nyfosa Finlandin ostamien kiinteistöjen kokonaispinta-ala on noin 21 000 neliömetriä ja vuotuinen vuokra-arvo 2,3 miljoonaa euroa. Kiinteistöjä on yhteensä viisi ja ne sijaitsevat Oulussa ja Tampereella.  Kiinteistöt koostuvat pääosin kevytteollisuuden, ammattilaislaitteiston ja -tavaran kauppaan sekä erikoiskäyttöön tarkoitetuista tiloista, joissa vuokralaisina on useita vakiintuneita toimijoita. Keskimääräinen jäljellä oleva vuokra-aika on 6,3 vuotta ja vuokrausaste on 95 prosenttia. Nyfosa Finland perustettiin 15. huhtikuuta, ja sitä hallinnoi Brunswick Real Estate, jonka omistusosuus kaupoista on 10 prosenttia. Kaupat tehtiin 2. heinäkuuta 2021.

”Olemme iloisia aloittaessamme Nyfosa Finlandin matkan näillä kahdella kaupalla, joiden tuottamat vahvat kassavirrat ja kestävät vuokratasot edistävät kasvavien aluekeskusten kehitystä. Nyfosa Finlandin perustaminen on otettu markkinoilla hyvin vastaan, ja olemme etenemässä vahvasti potentiaalisissa kiinteistökaupoissa”, kommentoi Hanna Rauhala, osakas ja Suomen maajohtaja, Brunswick Real Estate.

Lisäksi Brunswick on rekrytoinut Mathias Vuorelman Suomen transaktioista vastaavaksi. Mathias siirtyy uuteen pestiin JLL: stä, jossa hän toimi johtajana ja kaupankäyntiyksikön toisena vetäjänä.

Lisätietoja:

Hanna Rauhala, osakas ja Suomen maajohtaja, Brunswick Real Estate
+358 40 297 312
hanna.rauhala@brunswickrealestate.com

Brunswick Real Estate
Brunswick Real Estate on markkinajohtaja Pohjoismaiden kiinteistömarkkinoilla. Brunswick tarjoaa omaisuudenhallintaa kiinteistösijoituksilla ja lainarahoituksella. Brunswick rakentaa itsenäisiä, kestävän kehityksen sijoitusalustoja, keskittyen yksilöityihin sijoitusstrategioihin läheisessä yhteistyössä pohjoismaisten ja kansainvälisten sijoittajien kanssa. Brunswickin hallinnoiman kiinteistövarallisuuden arvo on 5 miljardia euroa, ja tiimiin kuuluu noin 60 henkilöä Tukholmassa, Helsingissä ja Kööpenhaminassa. www.brunswickrealestate.com