Myllärin gluteeniton sarja uudistuu ja kasvaa – uusi kaakaomuro tuo maukasta vaihtelua gluteenittomiin aamu- ja välipaloihin

Myllärin uudistaa koko gluteenittoman tuotesarjansa pakkaukset kevään aikana. Tuoteperheeseen tulee myös uusia tuotteita, joista ensimmäisenä gluteeniton kaakaomuro.

Myllärin gluteenittomat kaakaomurot (375 g) ovat maissista valmistettuja kaakaonmakuisia muropalloja. Ne tuovat kaivattua vaihtelua gluteenittomien murojen valikoimaan ja maistuvat varmasti myös muille kuin keliaakikoille.

Kaakaomurot eivät sisällä säilöntä- tai lisäaineita ja ne ovat maidottomia. Niitä voi popsia sellaisenaan tai nauttia maidon tai vaikkapa marjakiisselin kanssa. Ainesosat ovat maissijauho (EU:sta), sokeri, kaakao 5,8 %, tärkkelyssiirappi ja suola.

Vanha tuttu palaleipäaines uudella nimellä ja uudessa pakkauksessa

Aiemmin Myllärin Gluteeniton Kotileipurin Kaurapala-aines -nimellä tunnettu leivonta-aines on saanut uuden nimen Myllärin Gluteeniton Tumma Palaleipäaines. Uusi nimi kuvastaa tuotetta paremmin, sillä taikinajuuren sisältävästä jauhoseoksesta valmistuu hapanleivän tyyppistä maukasta leipää.

Itse tuote on säilytetty ennallaan ja siitä syntyy maukasta ja säilyvää gluteenitonta leipää helposti – lisätään vain vesi, hiiva ja suolaa maun mukaan. Kauraa jauhoseos sisältää jopa 68%.

Tilaa tuotenäyte!

Jos haluat testata tuotteita, niin lähetä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi (postia varten) sähköpostilla osoitteeseen minna.anttonen@helsinginmylly.fi.

Kuvat uutuustuotteista voi ladata tästä linkistä.

Lisätietoja:
Minna Anttonen, markkinointipäällikkö
p. 050 589 5784, minna.anttonen@helsinginmylly.fi

Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly Oy on suomalainen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi erilaisia viljatuotteita niin kuluttajille, suurkeittiöille kuin teollisuudelle. Olemme Suomen suurin kotimaisen luomuviljan jalostaja, merkittävä erilaisten kauratuotteiden valmistaja ja viljatuotteiden viejä. Maailmalla meidät tunnetaan nimellä Helsinki Mills. Tuotantoprosessimme on hiilineutraali vuodesta 2019 lähtien. www.myllarin.fi