Xiaomi laajentaa edullisten 5G-puhelinten valikoimaa: Redmi Note 9T:n myynti alkaa tänään Suomessa

Redmi Note 9T tarjoaa hintaluokassaan poikkeuksellista suorituskykyä ja usean päivän akkukeston

Helsinki, 25.1.2021 – Xiaomin tammikuussa julkistama keskihintainen älypuhelin Redmi Note 9T tulee tänään myyntiin Suomessa. Myynti alkaa houkuttelevalla Early Bird -ennakkokampanjalla Xiaomin virallisilla jälleenmyyjillä (Elisa, DNA, Telia, Verkkokauppa.com, Power, Gigantti, Veikon Kone ja Euronics). Kauppojen hyllyille Redmi Note 9T tulee heti ennakkomyynnin jälkeen 1. helmikuuta. Puhelimen suositushinta on 249 euroa (4+64GB).

“Redmi Note 9T on odotettu uutuus Suomen 5G-laitekenttään, joten kutsuimme kaikki strategiset kumppanimme mukaan Early Bird -ennakkomyyntikampanjaan”, Xiaomi Suomen uusi Head of Sales Paavo Saarinen kommentoi.

Edistyksellinen, suorituskykyinen ja tyylikäs

MediaTekin Dimensity 800U -järjestelmäpiirillä ja 5G-yhteyksillä varustettu Redmi Note 9T on erittäin tehokas kahdeksanytimisen prosessorin ja 7 nm:n valmistusprosessin ansiosta. Kahden 5G SIM-kortin yhtäaikainen liitettävyys tekee Redmi Note 9T:stä erittäin monikäyttöisen.

Redmi Note 9T:n 48 megapikselin kolmoiskamera, jossa on 2MP:n syvyyskenno ja 2MP:n makro-objektiivi, saa jopa aloittelijat tuntemaan itsensä ammattilaisvalokuvaajiksi.

6,53 tuuman FHD + DotDisplay -näyttö ja kaareva Unibody 3D -takakansi muodostavat vaikuttavan kokonaisuuden. Kuvioitu polykarbonaattipintainen takakansi tarjoaa hyvän otteen ja Corning Gorilla 5 -lasi suojaa puhelinta putoamisilta.

Redmi Note 9T on varustettu 5000 mAh:n akulla ja se tukee 18 W:n pikalatausta. Laitteen mukana toimitetaan 22,5 W:n pikalaturi.

Tuotekuvia: Redmi Note 9T

Tietoja Xiaomista

Xiaomi Corporation perustettiin huhtikuussa 2010 ja on listattu Hong Kongin pörssin päälistalle 9. heinäkuuta 2018 (1810.HK). Xiaomi on internetyhtiö, jonka toiminnan ydintä ovat älypuhelimet ja älylaitteet, joita yhdistää esineiden internet (IoT).

Xiaomi kiinnittää tasapuolisesti huomiota innovaatioon ja laatuun, ja yhtiö tavoittelee laadukkaita käyttäjäkokemuksia sekä toiminnallista tehokkuutta. Xiaomi kehittää taukoamatta hämmästyttäviä, kohtuuhintaisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä innovatiivisen teknologian parissa.

Xiaomi on tällä hetkellä maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja, ja yhtiö on kehittänyt maailman johtavan, kuluttajille suunnatun IoT-alustan, johon on yhdistetty jo 289,5 miljoonaa älylaitetta. Luku ei sisällä älypuhelimia tai tietokoneita. Xiaomin laitteita on saatavilla yli 90 maassa ympäri maailmaa.

Elokuussa 2020 Xiaomi nousi toista kertaa Fortune Global 500 -listalle sijoittuen sijalle 422. Sijoitus parani 46 sijaa edelliseen vuoteen verrattuna. Yhtiö oli 7. listalle mahtuneiden internetyhtiöiden joukossa. Toukokuussa 2020 Xiaomi nousi jälleen Forbes Global 2000 -listalle sijoittuen sijalle 384.

Xiaomi kuuluu Hang Seng -indeksiin, Hang Seng China Enterprises -indeksiin ja Hang Seng TECH -indeksiin.

Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta https://blog.mi.com/en/.

Seuraa meitä: Facebook, Twitter ja Instagram.

Mediayhteydet Suomessa: xiaomi@kaikuhelsinki.fi

Median yhteyshenkilö Pohjoismaissa:
Christoffer Wernberger, PR Manager Nordics, Xiaomi
E-mail: v-christofferw@xiaomi.com
Tel: +46 76 007 27 11