Luova toimisto MacWell valittiin Facebookin Oculus ISV -ohjelmaan

Oculus ISV -ohjelmaan pääsyn myötä MacWell voi toteuttaa virtuaalisia ja lisätyn todellisuuden maailmoja entistä laajemmalle kohderyhmälle, sillä kohtuuhintaiset ja helppokäyttöiset Oculus-tuotteet tuovat virtuaalimaailmat entistä laajemman joukon saataville.  

Strategiseen brändi- ja tuotemarkkinointiin keskittynyt MacWell Creative Oy on hyväksytty Oculus ISV -ohjelmaan. MacWell on yksi harvoista ohjelmaan valituista globaaleista luovista toimistoista, jotka suunnittelevat ja kehittävät virtuaalitodellisuusratkaisuja Facebookin Oculus-tuotteille.

MacWell hyväksyttiin Oculus ISV -ohjelmaan yhtiön työskenneltyä Microsoftin Intersection VR -pakohuonekokemuksen parissa. Intersection VR -pakohuone on monen henkilön VR-kokemus, joka kouluttaa ja viihdyttää emotionaalisen oppimisen avulla.  Pakohuoneessa pelaajat ratkaisevat yhdessä erilaisia pulmia ja oppivat samalla yritysten tietoturvamalliin liittyviä asioita.

Virtuaaliset ympäristöt sopivat monimutkaisten aiheiden, kuten yritysten tietoturvamallin, havainnollistamiseen, sillä yhdessä oppiminen ja pulmien ratkaisu auttaa asioiden mieleen jäämistä.

”Panostamme voimakkaasti lisätyn todellisuuden ja virtuaalitodellisuuden kokemuksiin ja käytämme luovan tiimimme osaamista niiden edistämiseen. On hienoa, että asiakkaamme ja luova tiimimme voivat entistä helpommin työskennellä Oculuksen kanssa. Näin olemme mukana demokratisoimassa heidän mahdollisuuksiaan jakaa tietoa ja työskennellä yhdessä, samassa virtuaalitilassa riippumatta siitä, missä päin maailmaa he sijaitsevat”, sanoo Andrew MacDonald, MacWellin toimitusjohtaja.

”Olemme tilanteessa, jossa rajoitusten takia moni ei ole päässyt matkustamaan pitkään aikaan ja toisaalta moni yritys pyrkii vähentämään tarpeetonta matkustamista hiilidioksidipäästöjen tai ihmisten työ- ja yksityiselämän tasapainon takia. Luovan alan ammattilaisina MacWell pyrimme rakentamaan uusia, kokeileviakin ratkaisuja tähän tilanteeseen. Yleisesti saatavilla olevat langattomat Oculus-tuotteet ovat antaneet meille uuden lähestymistavan yhteydenpitoon ja viestintään maailmanlaajuisesti. Kun ne yhdistetään kasvavaan 5G-käyttöönottoon ja IOT-verkkoihin, mahdollisuudet uudenlaisten kokemusten luomiseen kodeissa tai toimistossa ovat rajattomia”, iloitsee MacDonald.

Lisätietoja:
Cristian Vuorivirta
puh. 040 833 0189
cristian@mcwell.fi