Husqvarna ja 4H Suomi tarjoavat ilmaista pihanhoitoa

Husqvarna ja 4H Suomi tarjoavat yhdessä ilmaista pihan- ja puutarhanhoitoa ikääntyneille, kiireisille ja muillekin apua tarvitseville Pirkanmaan seudulla. Samalla työllistetään alueen nuoria kesätöihin.

Husqvarna ja 4H-liitto ovat käynnistäneet kampanjan, jolla autetaan ikääntyneitä, liikuntarajoitteisia, ihan vain kiireisiä tai muuten apua tarvitsevia pihan- ja puutarhanomistajia nurmikon hoidossa, nurmialueen reunojen trimmauksessa, haravoinnissa ja muissa siistimistöissä. Palvelu on täysin maksuton, sen tarjoavat Husqvarna ja 4H Suomi.

Piha kuntoon -kampanjaa kokeillaan tänä keväänä ja alkukesällä Tampereella, Pirkkalassa ja Ylöjärvellä. Tästä saatujen kokemusten jälkeen toimintaa laajennetaan mahdollisesti muualle Suomeen.

”Apua voi pyytää itselleen, ystävälleen tai sukulaiselleen, ja Husqvarna ja puutarhatöihin koulutetut 4H-nuoret tulevat apuun – turvallisuus ja turvavälit huomioiden. Avun tarvitsijan voi ilmoittaa Husqvarnan verkkosivujen kautta”, sanoo Husqvarnan markkinointispesialisti Nora Ylilammi.

”Samalla työllistetään alueen nuoria. Kesätyö on monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka, josta saatu kokemus auttaa työllistymään helpommin jatkossa. Olemme yhdessä Husqvarnan kanssa kouluttaneet innostuneen joukon nuoria tekemään puutarhatöitä siististi ja turvallisesti”, toteaa 4H-liiton nuorten työllistämisestä vastaava kehityspäällikkö Anu Parviainen.

”Kannattaa toimia nopeasti, jos mielessä on iäkäs tai muuten apua tarvitseva sukulainen tai ystävä – tai kuka tahansa – jolle tällaisesta avusta voisi olla iloa. Joukko koulutettuja nuoria, käytössään hyvät koneet ja työkalut, odottavat innolla päästäkseen auttamaan pihatöissä”, sanovat Nora Ylilammi ja Anu Parviainen.

Pihan ilmoittaminen

https://www.husqvarna.com/fi-fi/piha_kesakuntoon/

Kuvat: www.kuvat.fi/29CVJAF6NU

Lisätietoja:

Nora Ylilammi, Markkinointispesialisti, Husqvarna, 045 78842718, nora.ylilammi@husqvarnagroup.com

Anu Parviainen, kehityspäällikkö, Suomen 4H-liitto, +358 44 783 0322, anu.parviainen@4h.fi

Juho Toivonen, Kaiku Helsinki, 040 0753033, juho.toivonen@kaikuhelsinki.fi

Konsernia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Husqvarnan lehdistöpäivystykseen, +46 8738 7080, press@husqvarnagroup.com

Husqvarna

Husqvarna on yksi Husqvarna Group -konsernin tuotemerkeistä. Vuodesta 1689 alkaen Husqvarna on valmistanut korkeatasoisia tuotteita ja esitellyt lukuisia mullistavia innovaatioita, kuten moottorisahojen tärinänvaimennuksen ja automaattisen ketjujarrun sekä maailman ensimmäisen robottiruohonleikkurin. Nykyään Husqvarna tarjoaa laajan valikoiman metsien, puistojen ja puutarhojen hoitoon tarkoitettuja erittäin suorituskykyisiä tuotteita, jotka ovat teknisiä edelläkävijöitä tärkeimmillä osa-alueilla, joita ovat moottorisahat, trimmerit, päältä ajettavat ruohonleikkurit ja robottiruohonleikkurit. Husqvarna-tuotteita myydään yli sadassa maassa pääasiassa huoltopalveluja tarjoavien jälleenmyyjien kautta.

Husqvarna Group

Husqvarna Group on maailman johtava metsien, puistojen ja puutarhojen hoitotyöhön tarkoitettujen suorituskykyisten ja innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen valmistaja. Valikoimassa on moottorisahoja, trimmereitä, robottiruohonleikkureita ja päältä ajettavia ruohonleikkureita. Konserni on myös Euroopan johtava kuluttajakäyttöön tarkoitettujen kastelutuotteiden valmistaja ja maailman johtava rakennus- ja kiviteollisuuteen suunniteltujen leikkuulaitteiden ja timanttityökalujen valmistaja. Yrityksen tuotteita ja ratkaisuja myydään tuotemerkeillä Husqvarna, Gardena, McCulloch, Flymo, Zenoah ja Diamant Boart kuluttajille ja ammattilaisille yksityisten jälleenmyyjien ja pienkonekauppaketjujen kautta yli sadassa maassa. Nettomyynti 2020 oli 42 miljardia Ruotsin kruunua, ja työntekijöitä yrityksellä on yhteensä 40 maassa noin 12.000.

4H-järjestö
4H on valtakunnallisesti toimiva, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H:lla on noin 45 000 jäsentä ja 4H-toiminnassa on mukana vuosittain noin 120 000 lasta ja nuorta. 4H-järjestö muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. Lue lisää: www.4h.fi