Kauppakeskus Kaari avaa ruokaläheteille pikaparkin ensimmäisenä kauppakeskuksena Suomessa – ruuan kotiinkuljetus nopeutuu

Kauppakeskus Kaari kehittää Laulukujan puoleista piha-aluetta toimivammaksi ja viihtyisämmäksi. Pikaruokalähettien liikennöinti ravintoloihin nopeutuu uuden pikaparkkipaikan myötä. Samalla pihan terassialue laajenee ja pyöräpaikkoja tulee lisää. 

Ruuan kotiinkuljetus on muodostunut kuluneen vuoden aikana yhä tärkeämmäksi osaksi ravintoloiden toimintaa, kun aukioloa ja asiakasmääriä on rajoitettu.

Pikaruokalähettejä pörrää ravintoloiden ympärillä aiempaa enemmän, jolloin parkkipaikan löytäminen voi muodostua ongelmaksi. Lähetti joutuu usein etsimään parkkipaikkaa useita minuutteja, jolloin asiakas saa odottaa ruokaansa pidempään. Toisinaan lähetin ainoa vaihtoehto on jättää auto hetkellisesti sille kuulumattomaan paikkaan.

Kaari avaa ruokaläheteille tarkoitetun pikaparkkipaikan ensimmäisenä kauppakeskuksena Suomessa. Järjestely sujuvoittaa ja selkeyttää pihalla liikkumista niin autoilijoiden kuin kevyen liikenteen näkökulmasta. Alueesta tulee kaikkien kannalta turvallisempi, ja pikaparkin vaikutus näkyy todennäköisesti myös asiakkaalle aiempaa lyhyempänä odotusaikana.

”Ruuan tilaaminen Kaaresta kotiin on nyt helpompaa ja nopeampaa”, hehkutta markkinointipäällikkö Katriina Halme.

Kaaren ravintolavalikoima on vahvistunut lähivuosina, sillä vuonna 2019 kauppakeskus avasi uuden ravintolakokonaisuuden, Kaaren Kulman.  Kaaresta saa kätevästi tilattua esimerkiksi sushia, pitaleipää tai pastaa.

Terasseilla Laulukujan alueesta viihtyisämpi

Samalla alueen toimivuutta ja viihtyisyyttä parannetaan myös rakentamalla entistä tyylikkäämmät ja laajemmat terassit ravintoloiden käyttöön.

”Ravintolat eivät voi toimia vielä sisätiloissa täydellä kapasiteetilla, joten laajoille terasseille on tällä hetkellä valtava kysyntä. Olemme tyytyväisiä siihen, että terassialue valmistuu juuri sopivasti, kun lomakausi alkaa. Odotamme aurinkoisina päivinä terasseille sankoin joukoin ihmisiä”, Halme kertoo

Lisäksi Laulukujalle varataan aiempaa enemmän tilaa polkupyörille.

”Kaaren kätevä sijainti Kehä 1:n ja Hämeenlinnanväylän varrella houkuttelee edelleen kauppakeskukseen paljon autoilijoita, mutta myös pyöräpaikoille on kasvava tarve.”

Lisätietoja:
Katriina Halme, markkinointipäällikkö, katriina.halme@kauppakeskuskaari.fi, p. 040 722 1462

Kauppakeskus Kaari sijaitsee Helsingin Kannelmäessä Kehä1:n ja Hämeenlinnanväylän varrella. Kaari on kompakti kauppakeskus, jossa on viihtyisä ilmapiiri ja monipuolinen valikoima liikkeitä. Vuonna 2013 avattu kauppakeskus uudistettiin kokonaisuudessaan vuonna 2017. Kaari on asiakkaidensa toinen olohuone, josta löytyy myös maksuton etätyötila Konttori. Lisäksi Kaaressa on 24h auki oleva Suomen suurin Prisma. Kaaren omistaa ruotsalainen Niam. www.kauppakeskuskaari.fi