Kahden modernin klassikon kumppanuus lupaa hyvää kaupunkikulttuurin ystäville ─ Scandic Grand Central Helsinki ja Suomen Kansallisteatteri naapureina yhteistyöhön

Yli sadan vuoden ajan rinta rinnan pääkaupungin ytimessä sijainneet jyhkeät kivitalot todistavat jälleen uuden ajan alkua. Kahden modernin klassikkon kohtaaminen käynnistää kiintoisan yhteistyön helmikuussa, kun uusi Scandic Grand Central Helsinki avaa ovensa Suomen Kansallisteatterin naapurissa.

Scandic Hotels ja Suomen Kansallisteatteri tiivistävät yhteistyötään, kun Scandic Grand Central Helsinki avautuu alkuvuodesta 2021. Eliel Saarisen suunnittelema, aiemmin vain toimistokäytössä ollut arvorakennus avautuu kaikkien ulottuville. Rakennuksen alkuperäinen osa herää henkiin klassisella ja rakennusta kunnioittavalla tavalla. Hotellin vajaat 500 huonetta, upeat kokous- ja juhlatilat sekä ravintolamaailma tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä hotellivieraalle ja kaupunkikulttuurin ystävälle.

Naapureiden yhteisenä tahtotilana on luoda kaikille teatterin, kaupunkikulttuurin ja kulttuurimatkailun ystäville elämyksiä ja tarjota yhteistä aikaa, kenties laadukkaampana kuin koskaan aiemmin.

”Yhteistyö Kansallisteatterin kanssa tarjoaa vieraillemme mahdollisuuden nauttia korkealaatuisesta teatterielämyksestä aivan hotellin naapurissa”, kertoo Scandicin kaupallinen johtaja Christian Borg. ”Kumppanuuden myötä myös Scandicin kanta-asiakkaille avautuu uudenlaisia etuja”.

”Olemme hyvin iloisia siitä, että uusi Scandic Grand Central Helsinki tarjoaa yleisöllemme korkeatasoisia majoituspalveluja teatterin välittömässä läheisyydessä”, toteaa Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyaho. ”Odotamme mutkatonta ja luovaa yhteistyötä uuden naapurin kanssa.”


Kuva:
www.kuvat.fi/THEJZQ2A36

Lisätietoa:

Christian Borg
Kaupallinen johtaja
Scandic Hotels Oy
christian.borg@scandichotels.com
0400 965 171

Marika Agarth
Myynti- ja markkinointipäällikkö
Suomen Kansallisteatteri
marika.agarth@kansallisteatteri.fi
050 598 4331

Scandic Hotels Oy tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa yhteensä 64 hotellissa lähes 30 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotellia ja noin 55 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. Suomessa operoimme Scandic-hotellien lisäksi kansainvälisiä brändejä Hilton Hotels & Resort, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo.

scandichotels.fi