Husqvarnalta akkukäyttöinen 2-in-1 oksasaha-pensasleikkuri

Husqvarna 120iTK4 on akkukäyttöinen ja teleskooppivartinen yhdistelmälaite, joka tarjoaa bensiinikäyttöisen oksasahan tai pensasleikkurin tehon hiljaisesti ja päästöttömästi.

Husqvarnan uutuustyökalun “runkoon” voidaan liittää joko pensasleikkuri tai oksasaha. Monikäyttölaitteen teleskooppivarsi ulottuu neljään metriin ja putki voidaan jakaa kahteen osaan kuljetusta varten. Leikkausterä on säädettävissä seitsemään eri kulmaan, jolloin pensasaidan leikkaaminen eri korkeuksilta ja aidan sivuilta on helppoa.

Husqvarna 120iTK4 on kapearunkoinen ja ergonominen. Runko-osa painaa vain 4,1 kiloa ja laite on tasapainoinen, joten sitä on helppo käsitellä vaikeissakin kohteissa.

Käyttäjä voi valita käyttötarkoituksen mukaan maksimitehon tai käyttöaikaa pidentävän savE-tilan. Laite sammuttaa itsensä automaattisesti 60 sekunnin ”tyhjäkäynnin” jälkeen. Tämä säästää akkua ja vähentää onnettomuusriskiä.

Husqvarna 120iTK4 on saatavilla joko HK4-pensasleikkurilla tai PK4-oksasahavarustuksella ja molemmat teräosat ovat myös hankittavissa erikseen.

Käyttövoimana on 36V BLi-akku, joka sopii kaikkiin Husqvarnan kannettaviin akkukoneisiin. Akku hankitaan erikseen, sillä akkuja valmistetaan eri kokoisina ja erilaisilla kapasiteeteilla, joista käyttäjä voi valita itselleen sopivimman. Myös akkulaturiksi voi valita käyttötarkoituksen mukaan edullisemman peruslaturin tai nopean pikalaturin.

Husqvarna 120iTK4 on saatavissa Husqvarna-jälleenmyyjiltä. Hinnat alkavat 199 eurosta ilman akkua.

Sekä oksasahan että pensasleikkurin hinta erikseen ostettuna on 129,90 euroa.

Kuvia lehdistökäyttöön: https://kaikuhelsinki.kuvat.fi/i/nQEXetRyqsMd34fDBT5CN2hkAK9GSgW8

Lisätietoja:

Nora Ylilammi, Husqvarna, 045 78842718, nora.ylilammi@husqvarnagroup.com

Juho Toivonen, Kaiku Helsinki, 040 0753033, juho.toivonen@kaikuhelsinki.fi

Konsernia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Husqvarnan lehdistöpäivystykseen, +46 8738 7080,

press@husqvarna.se.

 

Husqvarna

Husqvarna on yksi Husqvarna Group -konsernin tuotemerkeistä. Vuodesta 1689 alkaen Husqvarna on valmistanut korkeatasoisia tuotteita ja esitellyt lukuisia mullistavia innovaatioita, kuten moottorisahojen tärinänvaimennuksen ja automaattisen ketjujarrun sekä maailman ensimmäisen robottiruohonleikkurin. Nykyään Husqvarna tarjoaa laajan valikoiman metsien, puistojen ja puutarhojen hoitoon tarkoitettuja erittäin suorituskykyisiä tuotteita, jotka ovat teknisiä edelläkävijöitä tärkeimmillä osa-alueilla, joita ovat moottorisahat, trimmerit, päältä ajettavat ruohonleikkurit ja robottiruohonleikkurit. Husqvarna-tuotteita myydään yli sadassa maassa pääasiassa huoltopalveluja tarjoavien jälleenmyyjien kautta.

Husqvarna Group

Husqvarna Group on maailman johtava metsien, puistojen ja puutarhojen hoitotyöhön tarkoitettujen suorituskykyisten ja innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen valmistaja. Valikoimassa on moottorisahoja, trimmereitä, robottiruohonleikkureita ja päältä ajettavia ruohonleikkureita. Konserni on myös Euroopan johtava kuluttajakäyttöön tarkoitettujen kastelutuotteiden valmistaja ja maailman johtava rakennus- ja kiviteollisuuteen suunniteltujen leikkuulaitteiden ja timanttityökalujen valmistaja. Yrityksen tuotteita ja ratkaisuja myydään tuotemerkeillä Husqvarna, Gardena, McCulloch, Flymo, Zenoah ja Diamant Boart kuluttajille ja ammattilaisille yksityisten jälleenmyyjien ja pienkonekauppaketjujen kautta yli sadassa maassa. Nettomyynti 2020 oli 42 miljardia Ruotsin kruunua, ja työntekijöitä yrityksellä on yhteensä 40 maassa noin 12.000.