Edullinen ja tehokas älypuhelin POCO M3 tulee tänään myyntiin Suomessa

Laadukkaalla kameralla ja peräti 6000 mAh:n akulla varustettu POCO M3 tulee saataville 4+128 GB:n muistiversiona

13. tammikuuta 2021 – POCO Globalin viime marraskuussa julkistama perustason älypuhelin POCO M3 tulee tänään saataville Suomessa. Erityisesti erinomaisella akullaan testeissä hurmannut POCO M3 tulee Suomeen 4GB+128 GB:n -muistiversiona, jonka ohjehinta on 169 euroa. Uutuuspuhelin tulee saataville Xiaomin virallisten jälleenmyyjien kautta.

Hintaluokkansa suurimmalla akkukapasiteetilla (6000 mAh) varustettu POCO M3 pysyy käyttökunnossa yli 5 päivää kevyellä ja alle 3 päivää kohtuullisella käytöllä. Raskaalla kuormalla akku kestää noin 1,5 päivää*. POCO M3:n akku on suunniteltu kestämään korkeita lämpötiloja ja jopa 2,5 vuoden käyttöä ilman merkittävää kapasiteetin heikkenemistä.

Pitkän käyttöajan lisäksi POCO M3 tarjoaa nopeamman ja tasaisemman latausnopeuden MIUI-akun säästötilan ja 18 watin pikalatauksen avulla. Laitteen mukana toimitetaan 22,5 watin laturi.

POCO M3:n ominaisuuksiin kuuluu 2340×1080-resoluutioinen ja 6,53 tuuman FHD + Dot Drop -näyttö, jonka vaikuttava 1500:1 kontrastisuhde ja 19,5:9 kuvasuhde tuottavat häikäisevän katselukokemuksen. Corning Gorilla Glass 3 suojaa näyttöä naarmuilta, ja sormenjälkiä hylkivä takasivu antaa turvallisen otteen ja kevyen sormituntuman.

POCO M3 on TÜV Rheinland Low Blue Light -sertifioitu, joten sitä voi katsella tuntikausia silmiä rasittamatta. Kahdella kaiuttimella varustettu POCO M3 tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja voimakkaat bassot.

Kolmen kameran järjestelmä ja erinomainen suorituskyky

Houkuttelevasti hinnoitellun POCO M3:n 48 megapikselin kolmoiskameraa tukee 2 megapikselin makrokamera ja 2 megapikselin syvyyskenno. Omakuvat tallentuvat laadukkaasti 8 megapikselin selfie-kameralla.

POCO M3 on varustettu tehokkaalla Qualcomm Snapdragon 662 -prosessorilla sekä Qualcomm Adreno 610 -grafiikkapiirillä, jotka takaavat laadukkaan peli- ja videokokemuksen.

Sujuvan käyttöjärjestelmän ansiosta viihteestä voi nauttia vaivattomasti. MIUI Game Boosterin avulla voi seurata suorittimen ja näytönohjaimen käyttöä reaaliajassa, ja äänenmuunnin tuo pelikokemukseen lisämausteen.

Kuva, joka sisältää kohteen istuminen, näyttö, tietokone, erilainen

Kuvaus luotu automaattisesti

Ainutlaatuinen muotoilu auttaa erottumaan

Alle 200 grammaa painava POCO M3 on tyylikkäästi muotoiltu. Pintamateriaalin ja pyöristettyjen kulmien ansiosta puhelin pysyy entistä paremmin kädessä. POCO M3 on varustettu sivulle asennetulla sormenjälkitunnistimella.

*Lataukseen ja akkuihin perustuvat tiedot ovat peräisin laboratoriosta. Tulokset voivat vaihdella olosuhteiden mukaan.

Tuotekuvia on ladattavissa täällä.

Tietoja POCOsta

POCO on itsenäinen tuotemerkki, joka sai alkunsa Xiaomi Corporationilla. Tähän mennessä POCO on tullut saataville yli 35 maassa kolmen vuoden aikana. Kaiken kaikkiaan tuotemerkki on myynyt yli 6 miljoonaa POCO-puhelinta maailmanlaajuisesti.

Pocon ensimmäinen tuotejulkaisu vuonna 2018 – POCO F1 – teki tuotemerkistä nopeasti tunnetun tekniikan harrastajien ja median keskuudessa uskomattoman suorituskykynsä avulla. Laitetta myytiin yli 2,2 miljoonaa kappaletta. Nykyään POCOlla on itsenäiset tuote-, myynti- ja markkinointitiimit, ja se hyödyntää Xiaomin resursseja valmistuksessa ja jälkimarkkinoinnissa.

POCO on kuluttajateknologiabrändi, joka perustuu ajatteluun ”kaikki mitä tarvitset ja ei mitään, mitä et” sekä POCO-fanien vaatimuksiin. Yhtiö haluaa kehittää teknologiaa, mitä brändin fanit oikeasti tarvitsevat. Näin POCO demokratisoi päätöksentekoa ja tekee tuotepäivityksistä aidosti tarpeellisia. 

Yhteystiedot: globalpr@poco.net

Mediayhteydet Suomessa: poco@kaikuhelsinki.fi