Tarvetta väliaikaiselle opiskelijamajoitukselle? Majoitus Scandic-hotelleissa on kätevä vaihtoehto ennen pysyvää opiskelija-asuntoa

Scandic-hotellit tarjoavat opiskelijamajoitusta sisältäen hotelliaamiaisen ja siivouksen valituissa Scandic-hotelleissa Suomessa, muualla Pohjoismaissa ja Saksassa.

Tänä vuonna Suomen ja muiden Pohjoismaiden korkeakouluissa on aloittanut ennätysmäärä opiskelijoita. Opiskelupaikkakunnilla käydään nyt kovaa kilpailua opiskelija-asunnoista.

Opiskelijamajoitus Scandic-hotelleissa on turvallinen ja kätevä vaihtoehto ennen pysyvän opiskelija-asunnon löytymistä tai vaikkapa etäopiskeluiden yhteyteen alkaen 30 vuorokauden majoituksista. Opintoja suoritetaan nyt paljon myös etänä, eikä pitkäaikaisen asunnon hankkiminen ole opiskelijalle kannattavaa.

”Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi hotelleissamme on tavallista enemmän tilaa ja näin pystymme helpottamaan opiskelijoita heidän asuntohaasteissaan”, kertoo Scandicin henkilöstöpäällikkö Emilia Sarkia.

”Teemme paljon monimuotoista oppilaitosyhteistyötä ympäri Suomen ja opiskelijoiden asunto-ongelmat ovat meille tuttuja. Opiskelijamajoitus mahdollistaa nyt helposti esimerkiksi myös siirtymisen toiselle paikkakunnalle työharjoittelujakson ajaksi”, sanoo Sarkia.

Hotellien hyvät palvelut ja puitteet helpottavat arkea ja ovat varmasti monille mieluisia.

”Ravitseva aamiainen ja kuntosalin käyttömahdollisuus hotelliasumisen yhteydessä on varmasti monen nykypäivän nuoren mieleen. Ilmaisen Internetin käyttö mahdollistaa yhteyksien ylläpidon ja opiskelun hotellihuoneessa. Varmistamme myös turvallisen hotellioleskelun vieraillemme monien siivous- ja hygieniatoimenpiteidemme avulla hotellissa ja ravintoloissa. On hienoa, että pystymme tällä tavoin auttamaan opiskelijoita eteenpäin tavoitteissaan”, iloitsee Sarkia.

Opiskelijamajoitusta tarjoavat hotellit Suomessa:

Scandic Pasila, Helsinki

Scandic Julia, Turku

Scandic Tampere City

Scandic Kuopio

Scandic Oulu City

Scandic Rovaniemi City

Scandic Jyväskylä Station

Scandic Vaasa

Scandic Patria, Lappeenranta

 

Lue lisää: https://www.scandichotels.fi/tarjoukset/opiskelijamajoitus

Kuvia
hotellihuoneista voi ladata tästä linkistä.

Lisätietoa

Johanna Uimonen
Viestintäpäällikkö
Scandic Hotels Oy
johanna.uimonen@scandichotels.com
040 713 4120

Scandic Hotels Oy tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa yhteensä 64 hotellissa lähes 30 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotellia ja noin 55 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. Suomessa operoimme Scandic-hotellien lisäksi kansainvälisiä brändejä Hilton Hotels & Resort, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo.

scandichotels.fi