Radiojuttu: Kaurabuumi kiihtyy – nyt kaurasta on myös riisin korvaajaksi

Suomessa villitsee tällä hetkellä kova kaurabuumi, jolle ei näy loppua. Kauraa syödään enemmän kuin koskaan aiemmin, ja kauraa löytää kaupasta monenlaisessa muodossa.

Mihin kaikkeen kaura taipuu, ja onko kaura niin terveellistä kuin väitetään?

Kysymyksiin radiojutussa vastaa Helsingin Myllyn markkinointijohtaja Riitta Salenius-Mela. Hän kertoo haastattelussa, miten kauratuotteiden määrä on kasvanut viime vuosina suomalaisissa ruokakaupoissa ja miten kaurabuumi on vaikuttanut meidän suomalaisten ruoanlaittoon. Moni käyttää kauraa esimerkiksi maitotuotteiden, lihatuotteiden tai jopa riisin korvaajana.

Radiojutussa myös kuullaan, minkä takia kaura on erityisen terveellinen vaihtoehto ja kenelle kaikille kauratuotteet sopivat.

Radiojutun haastattelijana on Elina Kirvesniemi.

Haastattelusta on editoitu noin 5- ja 3-minuuttiset radiojutut. Ne ovat radioille vapaasti ja veloituksetta julkaistavissa sekä editoitavissa.

Kuuntele ja lataa radiojuttu: 

JULKAISUVAPAA HETI

Voit esikuunnella kolmen minuutin radiojutun tästä:

 

Radiojuttu on tuotettu yhteistyössä Helsingin Myllyn kanssa.

Jutun on tuottanut viestintätoimisto Kaiku Helsinki. Olemme erikoistuneet kiinnostaviin sisältöihin, jotka tuovat lukijoille ja kuulijoille hyötyä. Tuotamme radioille valmista äänimateriaalia haastattelemalla eri alan asiantuntijoita ajankohtaisista teemoista. Radiojuttuja saa vapaasti käyttää ja editoida. Vastaanotamme jutusta mielellämme palautetta sekä vastaamme kysymyksiin.

Yhteystiedot:

Kaiku Helsinki, Susan Mykrä susan.mykra@kaikuhelsinki.fi, puh. 045 106 0393