Epiroc parantaa toimitusketjun ennustettavuutta ja läpinäkyvyyttä JDA:n ratkaisulla

Kaivosteollisuuden johtava teknologiatoimittaja on valinnut JDA:n ratkaisun edistämään toimitusketjun tehokkuutta

Scottsdale, Arizona – 16. tammikuuta 2019 – Kaivos- ja infrastruktuuriteollisuuden johtava teknologiatoimittaja Epiroc on aloittanut toimitusketjun digitalisoinnin terävöittääkseen kilpailukykyään jälkimarkkinointiliiketoiminnassa. Epiroc kehittää toimitusketjuaan yhteistyössä JDA Softwaren kanssa ja pyrkii kehitysprojektin kautta parantamaan asiakastyytyväisyyttä.

Epiroc kehittää ja tuottaa innovatiivisia, turvallisia ja kestäviä porauslaitteita, kallion louhinta- ja rakennuslaitteita sekä työkaluja. Yhtiö tarjoaa myös huippulaadukkaita palveluja ja ratkaisuja automaatioon ja järjestelmien yhteentoimivuuteen. JDA:n ratkaisut auttavat Epirocia entistä tehokkaamman toimitusketjun rakentamisessa. JDA:n ratkaisun avulla Epiroc voi optimoida resurssien ja materiaalien hyödyntämistä, seurata toimituksia reaaliajassa sekä ennustaa mahdolliset ongelmat etukäteen, auttaen näin Epirocia parantamaan toimitusten oikea-aikaisuutta ja asiakaspalvelua.

”Epiroc on loistava esimerkki innovatiivisesta, tulevaisuuteen katsovasta yrityksestä, joka ymmärtää tarjoamamme ratkaisun merkityksen. Tarjoamme heille poikkeuksellisia ominaisuuksia, jotka auttavat heitä kehittämään kilpailukykyään ja keräämään lisää positiivisia asiakaskokemuksia”, sanoo Phillip Teschemacher, JDA Softwaren Pohjois- ja Keski-Euroopan johtaja.Kuvia: https://kaikuhelsinki.kuvat.fi/kuvat/JDA Software/Epiroc/?i=nCRJk7SsFMqtV5XfQGw4WYgxK9aUTP8h

JDA Software

JDA Software tarjoaa johtavan, tekoälyä hyödyntävän toimitusketjun hallinnan (SCM) alustan. Kokonaisratkaisumme kattavat toimitusketjun ja myyntiverkoston suunnittelun, toteutuksen, toimituksen ja työvoimanhallinnan. Missiomme on auttaa yrityksiä ennustamaan, valmistamaan ja toimittamaan juuri sitä, mitä asiakkaat haluavat – milloin, missä ja miten he toivovatkaan. Yhdistämme vapaasti virtaavan globaalin kaupan, ilman resurssien, energian, kustannusten tai ajan haaskausta ja mahdollistamme talouskasvun, kestävän kehityksen ja vaurauden. JDA toimittaa Autonomous Supply ChainTM -ratkaisuja 4 000:lle maailman johtavalle yritykselle, mukaan lukien 75:lle top 100 vähittäiskaupalle, 77:lle top 100 kuluttajabrändille ja 8:lle top 10 3PL-yritykselle. Running JDA, you can plan to deliver. www.jda.com

JDA sosiaalisessa mediassa:

Web: https://jda.com
Blogi: https://blog.jda.com
Facebook: https://www.facebook.com/JDASoftwareGroup
Instagram: https://www.instagram.com/jdasoftware/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/jda-software
Twitter: https://twitter.com/JDASoftware
YouTube: https://www.youtube.com/user/JDASoftware

“JDA” on JDA Software Group, Inc:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki. Kaikki tuotteiden ja palveluiden nimet, joihin tässä dokumentissa viitataan nimellä JDA ovat JDA Software Group Inc:n tavaramerkkejä ja/tai omaisuutta. JDA Software, Inc.
15059 N Scottsdale Rd, Ste 400
Scottsdale, AZ 85254