Eatonilta seuraavan sukupolven UPS-ratkaisu 5PX Gen2

Espoo, 8.12.2021 – Energianhallintayhtiö Eaton on julkistanut uuden tulokkaan UPS-tuoteperheeseensä. Suorituskyky ja joustavuus edellä suunniteltu 5PX Gen2 on käyttökustannuksiltaan edullinen, varmistaa palvelun jatkuvuuden entistä tehokkaammin ja on erittäin helppokäyttöinen. 5PX Gen2:n tietoturvaominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativiin yritys- ja edge-ratkaisuihin.

Toisen sukupolven Eaton 5PX UPS tarjoaa yritys- ja edge-järjestelmille hintaluokkansa parhaan sähkönsaannin varmistuksen, joka on sähköverkon kanssa interaktiivinen, ja takaa IT-ympäristön ja -palvelujen jatkuvuuden. Eaton 5PX Gen2 sisältää tehokkaat työkalut etävalvontaan ja -käyttöön sekä integrointiin IT-ympäristön kanssa. Eatonin kehittämä Intelligent Power Software toimii saumattomasti yhteen virtualisointiympäristöjen ja pilvenhallintatyökalujen kanssa.

5PX Gen2:n innovatiivinen LCD-näyttö tekee sen asetusten määrittämisestä helppoa ja intuitiivista. UPS-laite sisältää asennusopastuksen, joka nopeuttaa sen käyttöönottoa. Etähallinta ja laiteohjelmistopäivitykset vaativat lisävarusteena saatavan Eaton Gigabit -verkkokortin liittämistä UPS-laitteeseen.

5PX Gen2 tarjoaa 11 % enemmän virtaa siihen kytkettyihin palvelimiin kuin kilpailevat UPS-laitteet. Laitteen erinomaisen suorituskyvyn takaa Energy Star 2.0 -sertifikaatti. Energiankulutus mitataan jokaiselta yksittäiseltä pistorasiaryhmältä ja on nähtävissä laitteen näytöltä sekä Eatonin Intelligent Power Managerin kautta.

UPS-laitteeseen kytketyt palvelut voidaan priorisoida, jotta niistä tärkeimpien tavoitettavuus saadaan maksimoitua. Virrankytkentää ja palvelujen palautusta voidaan hallita kuormitussegmentin ohjauksella. Netpack-mallit suojaavat digitaalista sisältöä kahden tietoturvasertifikaatin antamalla varmuudella (UL 2900-1 ja IEC 62443-4-2), ja tarjoavat yhteyden Eatonin Cyber Secured Monitoring -pilveen.

5PX Gen2 on saatavilla neljässä koossa välillä 1000 VA ja 3000 VA, ja se soveltuu tarvittaessa sekä räkki- että torniasennuksiin. 5PX Gen2 2200VA ja 3000VA ovat saatavana RT2U-mallisena (optimoitu räkkiasennukseen) tai RT3U-mallisena (torneihin tai lyhyen syvyyden räkkeihin). Jalusta- ja kiskosarjat sisältyvät kaikkiin malleihin. 5PX Gen2 on saatavana Eatonin laajennetulla takuulla.

Eatonin UPS-valikoiman uusi tulokas sisältää uusia innovaatioita suorituskykyyn, joustavuuteen ja tietoturvaan. Entistä alhaisemmat käyttökustannukset ja joustavuus tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun nykypäivän haastaviin IT-ympäristöihin.

Tuotekuvia: www.kuvat.fi/YXT9WZGQ6F

Mediayhteydet: eaton@kaikuhelsinki.fi

Eaton on globaali, johtava energialiiketoiminnan asiantuntija. Eatonilla on vahvaa paikallista sovellusosaamista sähkönjakelussa ja suojaamisessa, sähkönsyötön varmistamisessa ja energiavarastoinnissa, sähkönlaadussa sekä sen hallinnassa ja automatisoinnissa, turvallisuuden takaamisessa rakenteellisissa ratkaisuissa sekä vaativissa ympäristöratkaisuissa. Kokonaispalveluiden, kanavien, integroidun digitaalisen alustan ja näkemysten avulla Eaton tukee toimialoja ympäri maailmaa ja auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan kriittisimmät sähkönhallintaan liittyvät haasteet.

Eatonin tehtävänä on parantaa elämänlaatua ja ympäristöä virranhallintateknologioiden ja -palveluiden avulla. Tarjoamme kestävään kehitykseen perustuvia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme hallinnoimaan sähköistä, hydraulista ja mekaanista voimaa – turvallisemmin, tehokkaammin ja luotettavammin. Eatonin vuoden 2020 liikevaihto oli 17,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja myymme tuotteita asiakkaillemme yli 175 maassa. Eatonilla on noin 85 000 työntekijää. Lisätietoja osoitteessa Eaton.com