Dynamo&son ja Fonecta kumppaneiksi – luovuus ja taktinen osaaminen synnyttävät vaikuttavaa mainontaa

Kumppanuusmallissa yhdistyvät Dynamo&sonin luova suunnittelu ja Fonectan käytännön markkinointiosaaminen. Tavoitteena on tuottaa markkinointiviestintää, joka paitsi herättää tunteita myös tavoittaa kohderyhmänsä tehokkaasti.

Digitaalisen markkinoinnin palveluja tarjoava Fonecta ja mainostoimisto Dynamo&son ovat aloittaneet kumppaniyhteistyön. Yhdessä yritykset tarjoavat luovia markkinointiviestinnän ratkaisuja, jotka rakennetaan entistä vahvemman kohderyhmäymmärryksen pohjalle. Ensimmäiset yhteiset asiakkuudet ovat jo käynnistysvaiheessa.

”Suomalaismarkkinoijien suurimpia ongelmia erityisesti b-to-b-puolella on se, että markkinoinnin luova konsepti puuttuu. Lisäksi pitää ymmärtää, missä kanavassa oikea kohderyhmä on ja miten ja millä viestillä heidät tavoittaa. Usein myös kampanjoiden mittaaminen ja sisältöjen optimointi jäävät puolitiehen. Näihin ongelmakohtiin uskomme yhteistyömme tuovan ratkaisuja”, sanoo Dynamo&sonin toimitusjohtaja Anna Holtari.

”Me uskomme tehokkaaseen digimarkkinointiin. Fonecta on siinä meille erinomainen kumppani: he ovat erittäin vahvoja digimarkkinoinnin käytännön toteutuksessa, kuten kanavaosaamisessa, analytiikassa ja optimoinnissa. Meidän vahvuutemme on tunteita herättävien sisältöjen suunnittelu ja pitkäjänteinen brändinrakentaminen. Molempia tarvitaan”, Holtari sanoo.

Kumppanuusmalli hyödyttää asiakkaita

Fonectan kehitysjohtaja Elina Teräsvirta korostaa kumppanuuden merkitystä asiakkaille.

”Kaikki Fonectan asiakkaat eivät välttämättä tarvitse omaa mainostoimistoa, mutta haluavat jonkin luovan ja strategisemman sisällön esimerkiksi verkkosivuilleen. Tämän mallin avulla me voimme ketterästi tarjota Dynamo&sonin osaamisen vaikka yksittäiseen projektiin”, Teräsvirta sanoo.

”Vastaavasti me tarjoamme Dynamo&sonin asiakkaille täsmäapua digimarkkinointikampanjan toteuttamiseen, mittaamiseen ja optimointiin, oli kohderyhmä missä päin maailmaa tahansa. Esimerkiksi LinkedInissä voimme tarjota sellaista syvempää analytiikkaa, kohderyhmäymmärrystä ja yleisöjä, joita muilla kuin LinkedInin maakumppaneilla ei ole käytössä”, lisää Fonectan myyntijohtaja Antti Tukia.

Fonecta on digitaalisen markkinoinnin ja maineenhallinnan asiantuntija ja ainoa LinkedIn Marketing Solutionsin virallinen kumppani Suomessa. Dynamo&son on itsenäinen mainostoimisto, joka auttaa asiakkaitaan erottumaan, saamaan brändillensä tarvitsemansa näkyvyyden ja saavuttamaan tavoitellut tulokset.

”Haluaisin haastaa toimistot tekemään enemmän yhteistyötä ja solmimaan toisiaan täydentäviä kumppanuuksia ennakkoluulottomasti”, Anna Holtari sanoo. ”Omien tonttien varjelulla emme voita mitään – tehdään yhdessä hommia asiakkaan parhaaksi.”

Elina Teräsvirran, Anna Holtarin ja Antti Tukian kuva ladattavissa täältä.

Lisätietoja

Elina Teräsvirta
kehitysjohtaja, Fonecta
p. 040 150 8020
elina.terasvirta@fonecta.com

Antti Tukia
myyntijohtaja, Fonecta
p. 050 345 5335
antti.tukia@fonecta.com

Anna Holtari
toimitusjohtaja, Dynamo&son
p. 040 566 4745
anna.holtari@dynamoson.fi

Fonecta tarjoaa yrityksille tehokkaat digitaaliset ratkaisut verkosta löytymiseen, markkinointiin sekä parempaan asiakasymmärrykseen. Palveluvalikoima kattaa kaikki ostoprosessin eri vaiheet aina mielenkiinnon herättämisestä ostoon ja sitouttamiseen. Fonectan missio on auttaa suomalaisia yrityksiä parantamaan digitaalista kilpailukykyään. Fonecta työllistää viidellä paikkakunnalla yhteensä n. 350 asiantuntijaa, jotka palvelevat 36 000 yritysasiakasta ympäri Suomen. www.fonecta.fi/yrityksille

Dynamo&son on itsenäinen 30-vuotias ja yhtiön omien työntekijöiden omistama yritys. Asiakkainamme on sekä start up- että pörssiyrityksiä ja kolmannen sektorin toimijoita usealla eri toimialalla. Skaalautuva toimintatapamme palvelee erilaisia ja erikokoisia asiakkuuksia. Strategisen ja konseptisuunnittelun lisäksi huolehdimme asiakkaiden markkinointikampanjoista ja niiden toteutuksista. Motion-yksikkömme tarjoaa ketterän ja kustannustehokkaan vaihtoehdon materiaalituotannoille. Asiakkaitamme ovat mm. Terveystalo, Skoda, Roosa nauha ja Nelonen. www.dynamoson.fi