Xiaomin suorituskykyiset uutuuspuhelimet Mi 10T ja Mi 10T Pro tulevat myyntiin Suomessa

Mi 10T ja Mi 10T Pro tarjoavat erittäin monipuoliset ominaisuudet ja suuren suorituskyvyn

Helsinki, 8. lokakuuta 2020 – Xiaomin viime viikolla julkistamien kahden uuden 5G-matkapuhelimen Mi 10T:n ja Mi 10T Pron ennakkomyynti alkaa tänään Suomessa. Hintaluokassaan poikkeuksellisen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat puhelimet sopivat kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin asiantuntijatyöstä striimaamiseen ja pelaamiseen. Jälleenmyyjien hyllyiltä uutuuspuhelimet löytyvät heti ennakkomyyntikampanjan jälkeen 22. lokakuuta.

64 megapikselin kameralla varustettu Mi 10T tulee Suomessa saataville 8+128 GB versiona ja sen ohjehinta on 549 euroa. Peräti 108 megapikselin kameralla varustettu Mi 10T Pro tulee puolestaan saataville 8+256 GB versiona ohjehintaan 649 euroa. Uutuusmallit ovat ennakkotilattavissa seuraavissa verkkokaupoissa ja myymälöissä: DNA, Telia, Elisa, Power, Verkkokauppa.com, VeikonKone ja Euronics.

Xiaomi Mi 10T -tuoteperheen myynti käynnistyy houkuttelevalla kampanjalla, jossa Mi 10T -matkapuhelimen mukana saa kaupan päälle 349 euron arvoisen Mi Essential -sähköpotkulaudan. Kampanjatarjous on voimassa 21. lokakuuta asti.

Pääkameran lisäksi molemmissa puhelimissa on 13 megapikselin laajakulmakamera sekä 5 megapikselin makrokamera, joiden avulla kuvaus on mutkatonta kaikissa tilanteissa. 20 megapikselin etukameralla saa puolestaan selfiet ja videopuhelut onnistumaan vaivattomasti.

Monipuolisten kameraominaisuuksien lisäksi Mi 10T Pro ja Mi 10T sisältävät yhden markkinoiden parhaista näytöistä. 144 Hz virkistystaajuus yhdistettynä AdaptiveSync-teknologiaan takaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun ja mahdollisimman pitkän akkukeston.

Mi 10T Pro ja Mi 10T sisältävät yhden Xiaomin suurimmista akuista, jonka kapasiteetti on 5 000 mAh. Akunkulutuksen optimoinnin ansiosta uudet puhelimet pysyvät käyttökunnossa entistä pidempään. Kun akku pitää ladata, se tapahtuu nopeasti. MMT-teknologia (Middle middle tab) vauhdittaa latausprosessia merkittävästi laitteen mukana tulevan 33 W laturin kanssa.

Mi 10T Pron ja Mi 10T:n erinomaisen suorituskyvyn ja 5G-tietoliikenneyhteyksien takaa löytyy Qualcomm Snapdragon 865 -alusta, jonka pelisuorituskykyä parantaa entisestään Qualcomm Adreno 650 -grafiikkapiiri.

Tuotekuvia ja lisätietoa löytyy täältä.

Mediayhteydet: xiaomi@kaikuhelsinki.fi

Xiaomi
Xiaomi on kiinalainen, vuonna 2010 perustettu yritys ja se listautui Hong Kongin pörssiin vuonna 2018. Yritys on kasvanut lyhyessä ajassa maailman neljänneksi suurimmaksi puhelinvalmistajaksi. Suomen markkinoille Xiaomi on saapunut hiljattain.

Xiaomille on tärkeää pystyä tarjoamaan tuotteita rehellisellä hinnoittelulla, ja yritys uskoo, että uusimman ja innovatiivisen teknologian tulee olla kaikille saatavilla ympäri maailman.

Laajaan tuotevalikoimaan kuuluu älypuhelinten lisäksi mm. AIoT-laitteita, kuten Suomen myydyin robottipölynimuri, älykodin keskittimet ja anturit, valvontakameroita, sähköpotkulautoja, televisioita, videoprojektoreita ja kaiuttimia.

Suomessa Xiaomilla on tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa Tampereella Hervannassa, jossa toiminta keskittyy pääasiassa älypuhelinten kameroiden teknologian kehittämiseen, kuten algoritmeihin, koneoppimiseen ja kuvan ja videoiden prosessointiin.

Lisätietoja Xiaomista yrityksenä löytyy osoitteesta http://blog.mi.com/en/.
Lisätietoja tuotteista löytyy osoitteesta https://www.mi.com/.

Seuraa meitä: Facebook, Twitter ja Instagram.

Median yhteyshenkilö Pohjoismaissa:
Christoffer Wernberger, PR Manager Nordics
E-mail: v-christofferw@xiaomi.com
Tel: +46 76 007 27 11