Xiaomin Mi Fan Festival 2021 on käynnistynyt

Xiaomin syntymäpäivää juhlistavan festivaalin myötä modernin 5G-puhelimen saa jo alle 200 eurolla

Helsinki, 7. huhtikuuta 2021 – Johtavan teknologiayhtiön Xiaomin vuosittainen Mi Fan Festival käynnistyi eilen jo kymmenettä kertaa. Tänä vuonna 18.4. asti kestävän festivaalin teemaksi on valittu ”Explore the possibilities”, vapaasti käännettynä ”tutki mahdollisuuksia”.

Tapahtuman osana Xiaomi kutsuu fanit kertomaan, miten yhtiön tuotteet ovat parantaneet heidän elämänlaatuaan. Xiaomin perustamispäivänä 6. huhtikuuta käynnistyneeseen kampanjaan osallistuu globaalisti satoja verkko- ja kivijalkakauppoja.

Suomessa Mi Fan Festival näkyy kuluttajille houkuttelevina tuotetarjouksina. Kaikkien Xiaomin jälleenmyyjien kautta on saatavilla tarjoushintaan Redmi 9C (99 €), Mi 10T Pro (499 €) sekä Redmi Note 9T 5G (199 €). Festivaalin aikana on myös useita jälleenmyyjäkohtaisia kampanjoita, jotka sisältävät älypuhelimien lisäksi muitakin Xiaomin tuotteita.

Google ja Qualcomm mukana juhlimassa

Xiaomi täyttää tänä vuonna 11 vuotta ja syntymäpäivää ovat juhlistamassa sen läheiset yhteistyökumppanit Google ja Qualcomm Technologies, jotka ovat edelläkävijöitä ja suunnannäyttäjiä innovatiivisilla ohjelmisto- ja laiteratkaisuillaan. Yhtiöiden yhteistyö elämänlaadun parantamisessa, innovaatioissa ja uusien mahdollisuuksien tutkimisessa jatkuu tulevaisuudessakin.

”Käyttäjät ovat aina olleet kaiken Xiaomin toiminnan ydintä. Asenne kiteytyy Mi Fan -festivaaliin. Vietämme tapahtumaa yhdessä Mi-fanien, käyttäjien ja yhteistyökumppaneiden kanssa, sillä haluamme ilmaista kiitollisuutta saamastamme tuesta. Se motivoi meitä jatkamaan työtä tutkimuksen ja innovaatioiden parissa”, todetaan Xiaomin tiedotteessa.

Historiaa

Xiaomi on perustamisestaan lähtien pyrkinyt luomaan läheistä suhdetta käyttäjiinsä. Mi Fan -kulttuuri on aina ollut olennainen osa Xiaomia – faneilta tulee jatkuvasti ideoita ja ehdotuksia, joita Xiaomi hyödyntää kaikessa yhtiön toiminnassa.

Ensimmäinen Mi Fan -festivaali järjestettiin Kiinassa Xiaomin 2-vuotispäivänä 6. huhtikuuta 2012. Yrityksen nopeasta kasvusta suuri kiitos kuului faneille, joten heidät kutsuttiin mukaan syntymäpäiväjuhlille. Tapahtumapäivänä myytiin 100 000 Xiaomi-puhelinta vain noin 6 minuutissa. Siitä lähtien perinnettä on jatkettu vuosittain, ja tapahtuma on laajentunut maailmanlaajuiseksi. Kiinan ulkopuolella juhlittiin ensimmäistä kertaa 2015 Intiassa ja Indonesiassa. Vuonna 2018 tapahtuma laajeni Eurooppaan.

Lisätietoja MFF 2021:stä löytyy MFF2021-mediakokonaisuudesta.

Tietoja Xiaomista

Xiaomi Corporation perustettiin huhtikuussa 2010 ja on listattu Hong Kongin pörssin päälistalle 9. heinäkuuta 2018 (1810.HK). Xiaomi on internetyhtiö, jonka toiminnan ydintä ovat älypuhelimet ja älylaitteet, joita yhdistää esineiden internet (IoT).

Xiaomi kiinnittää tasapuolisesti huomiota innovaatioon ja laatuun, ja yhtiö tavoittelee laadukkaita käyttäjäkokemuksia sekä toiminnallista tehokkuutta. Xiaomi kehittää taukoamatta hämmästyttäviä, kohtuuhintaisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä innovatiivisen teknologian parissa.

Xiaomi oli maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja puhelintoimituksissa mitattuna vuoden 2020 neljännellä vuosineljänneksellä. Yhtiö on kehittänyt maailman johtavan, kuluttajille suunnatun IoT-alustan, johon on yhdistetty jo 324,8 miljoonaa älylaitetta. Luku ei sisällä älypuhelimia tai tietokoneita. Xiaomin laitteita on saatavilla yli sadassa maassa ympäri maailmaa. Elokuussa 2020 Xiaomi nousi toista kertaa Fortune Global 500 -listalle sijoittuen sijalle 422. Sijoitus parani 46 sijaa edelliseen vuoteen verrattuna. Yhtiö oli 7. listalle mahtuneiden internetyhtiöiden joukossa.

Xiaomi kuuluu Hang Seng -indeksiin, Hang Seng China Enterprises -indeksiin, Hang Seng TECH -indeksiin ja Hang Seng China 50 -indeksiin.

Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta https://blog.mi.com/en/.

Seuraa meitä: Facebook, Twitter ja Instagram.

Mediayhteydet Suomessa: xiaomi@kaikuhelsinki.fi