Xiaomilta houkutteleva Black Friday -kampanja puhelimen ostoa harkitseville

Black Friday -päivää vietetään tulevana perjantaina – Nyt on otollinen aika hankkia täytettä pukinkonttiin.

Helsinki, 23.11.2020 – Black Friday -tarjoukset valtaavat kaupat ympäri maailman tulevana perjantaina 27. marraskuuta. Xiaomin kampanjatarjousta hyödyntämällä voi poimia lahjan pukinkonttiin joko itselleen tai läheiselleen – tai muuten vaan piristämään pimeää vuodenaikaa.

Mi 10T Pro & Mi 10T – puhelimen ostajalle varsi-imuri kaupan päälle

Xiaomin hiljattain julkaiseman Mi 10T -malliston puhelimet ovat hinta/laatusuhteeltaan järkevä valinta, eikä niiden ominaisuudet jätä ketään kylmäksi. Hintaluokassaan poikkeuksellisen monipuolisilla ominaisuuksilla varustetut puhelimet sopivat kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin asiantuntijatyöstä striimaamiseen ja pelaamiseen. Black Fridayn kunniaksi puhelimen ostaja saa mukaansa kauniisti muotoillun Mi Handheld vacuum cleaner -varsi-imurin.

Mi 10T Pro-mallin huikeaa 108 megapikselin pääkameraa säestävät 13 megapikselin laajakulmakamera, 5 megapikselin makrokamera sekä 20 megapikselin etukamera. Lisäksi Mi 10T Pro sisältää peräti 144 hertsin virkistystaajuuteen kykenevän AdaptiveSync-näyttö, joka mukauttaa taajuuden sisällön mukaiseksi. Puhelimen sisuksissa hyrrää Qualcommin Snapdragon 865, joka takaa puhelimelle erinomaisen suorituskyvyn ja 5G-tietoliikenneyhteydet. Akun kapasiteetti on vähintäänkin riittävä 5 000 mAh. Tuotekuvia.

Mi 10T puolestaan on varusteltu 64 megapikselin pääkameralla, 13 megapikselin laajakulmakameralla, 5 megapikselin makrokamera ja 20 megapikselin etukameralla, joiden avulla kuvaus on mutkatonta kaikissa tilanteissa. Tässä mallissa on 144 hertsin näyttö, 5 000 mAh:n akku sekä Snapdragon 865 -alusta samoin kuin Pro-mallissa.

Mi 10T Pro tai Mi 10T -puhelimen ostaja saa mukaansa myös Mi Handheld -varsi-imurin, jonka arvo on 249 €. Tyylikkäästi muotoiltu johdoton imuri on hiljainen ja tehokas, joten sen käyttö onnistuu samaan aikaan, kun ihailet uutta puhelinta.

Mi 10T Pron suositushinta on 649 euroa ja Mi 10T:n 549 euroa.

Lisätietoa: www.getxiaomi.fi

Saatavuus: DNA, Elisa, Telia, Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, Veikon Kone ja Euronics.

Tietoja Xiaomista

Xiaomi Corporation perustettiin huhtikuussa 2010 ja on listattu Hong Kongin pörssin päälistalle 9. heinäkuuta 2018 (1810.HK). Xiaomi on internetyhtiö, jonka toiminnan ydintä ovat älypuhelimet ja älylaitteet, joita yhdistää esineiden internet (IoT).

Xiaomi kiinnittää tasapuolisesti huomiota innovaatioon ja laatuun, ja yhtiö tavoittelee laadukkaita käyttäjäkokemuksia sekä toiminnallista tehokkuutta. Xiaomi kehittää taukoamatta hämmästyttäviä, kohtuuhintaisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä innovatiivisen teknologian parissa.

Xiaomi on tällä hetkellä maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja, ja yhtiö on kehittänyt maailman johtavan, kuluttajille suunnatun IoT-alustan, johon on yhdistetty jo 271 miljoonaa älylaitetta. Luku ei sisällä älypuhelimia tai tietokoneita. Xiaomin laitteita on saatavilla yli 90 maassa ympäri maailmaa.

Elokuussa 2020 Xiaomi nousi toista kertaa Fortune Global 500 -listalle sijoittuen sijalle 422. Sijoitus parani 46 sijaa edelliseen vuoteen verrattuna. Yhtiö oli 7. listalle mahtuneiden internetyhtiöiden joukossa. Toukokuussa 2020 Xiaomi nousi jälleen Forbes Global 2000 -listalle sijoittuen sijalle 384.

Xiaomi kuuluu Hang Seng -indeksiin, Hang Seng China Enterprises -indeksiin ja Hang Seng TECH -indeksiin.

Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta https://blog.mi.com/en/.

Seuraa meitä: Facebook, Twitter ja Instagram.

Mediayhteydet Suomessa: xiaomi@kaikuhelsinki.fi

Median yhteyshenkilö Pohjoismaissa:

Christoffer Wernberger, PR Manager Nordics, Xiaomi
E-mail: v-christofferw@xiaomi.com
Tel: +46 76 007 27 11