Xiaomi laajentaa Mi 11 -mallisarjaa useilla huipputuotteilla

Älypuhelimet Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite 5G/Mi 11 Lite ja Mi 11i saavat seuraa Mi Smart Band 6 -aktiivisuusrannekkeesta sekä Mi Smart Projector 2 Pro -projektorista

Helsinki, 29.3.2021 – Johtava teknologiayhtiö Xiaomi julkisti tänään kolme uutuutta Mi 11 -tuoteperheeseen: Mi 11 Ultra, Mi 11i ja Mi 11 Lite (5G ja 4G-mallit). Samalla yhtiö julkisti kaksi muuta uutuustuotetta: Mi Smart Band 6 on uudistettu versio Xiaomin erittäin suositusta aktiivisuusrannekkeesta ja Mi Smart Projector 2 Pro on upouusi, älykäs kotiteatteriprojektori. Xiaomi jatkaa älykkäiden ja elämää helpottavien laitteiden valikoiman laajentamista ja tuo uusia käyttökokemuksia kuluttajien saataville maailmanlaajuisesti.

  • Mi 11 Ultra – Xiaomin uusi lippulaivapuhelin mullistaa älypuhelinten valo- ja videokuvauksen
  • Mi 11i – Tyylikäs tehopakkaus yhdistää erinomaisen näytön Dolby Atmos -ääniteknologiaan
  • Mi 11 Lite 5G ja Mi 11 Lite – Ohuet ja kevyet älypuhelimet aktiiviseen elämään
  • Mi Smart Band 6 – Viimeisin versio maailman myydyimmistä älyrannekkeesta, jossa on suuri 1,56 tuuman näyttö, SpO2-mittausominaisuudet1 ja muita kuntoilijalle suunnattuja ominaisuuksia
  • Mi Smart Projector 2 Pro – Uusi kotiteatteriprojektori, jossa on FHD- ja HDR10-tuki, monisuuntainen trapetsikorjaus ja laajat liitännät

Mi 11 Ultra: Xiaomin lippulaivapuhelin mullistaa valo- ja videokuvauksen

Mi 11 Ultra on käännekohta älypuhelimien ammattimaisessa valo- ja videokuvauksessa. Edeltäjänsä Mi 10 Ultran perintöä kunnioittava tehopakkaus sisältää Xiaomin toistaiseksi tehokkaimman ammattilaistason kolmikamerajärjestelmän, suorituskykyisen Qualcomm Snapdragon 888 -mobiilialustan, 120 Hz n AMOLED-näytön ja vallankumouksellisen 67 watin langallisen sekä langattoman pikalatauksen (100 %:n lataus 36 minuutissa2). Mi 11 Ultra ei ole ainoastaan taskukokoinen elokuvastudio, vaan samalla myös ensiluokkainen lippulaivapuhelin, joka sisältää kaikki vaativimmankin käyttäjän pyytämät ominaisuudet.

Puhelimen kolme kameraa tukevat 8K 24 fps -videokuvausta, joka takaa erinomaisen kuvanlaadun sekä tarkan, dynaamisen valon ja varjon tallentamisen. Huikean katselunautinnon tarjoava näyttö tukee Dolby Vision- ja HDR10+ -tekniikoita sekä 1,07 miljardia väriä. Lisäksi Mi 11 Ultrassa on ainutlaatuinen 1,1 tuuman, aina päällä oleva AMOLED-takanäyttö, joka toimii muun muassa ilmoitusikkunana tai esikatselunäyttönä selfieille.

Mi 11 Ultra tulee Suomessa saataville erittäin rajoitetusti. Laitteen globaali ohjehinta on 1199 euroa 12+256 gigatavun muistiversiona. Lue puhelimen kaikki ominaisuudet sisältävä englanninkielinen lehdistötiedote täältä.

Mi 11i: tyylikäs tehopakkaus yhdistää erinomaisen näytön Dolby Atmos -ääniteknologiaan

Mi 11i tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn tehokkaan Qualcomm Snapdragon 888 -mobiilialustan vauhdittamana. Sen kehittynyt 5 nanometrin valmistustekniikka tarjoaa enemmän suorituskykyä ja säästää energiankulutuksessa. Uutuuspuhelin erottuu kompaktin ja tyylikkään ulkoasunsa ansiosta.

Toisin kuin Mi 11:ssä ja Mi 11 Ultrassa, Mi 11i:ssä on kauttaaltaan tasainen näyttö. Laadukas 7,8 mm:n paksuinen lasirunko ja uudistettu, sivuun sijoitettu sormenjälkitunnistin tarjoavat käyttäjälle entistä mukavamman otteen ja tuntuman. 6,67 tuuman AMOLED DotDisplay -näytössä on yksi markkinoiden pienimmistä etukameran aukoista (2,76 mm). HDR10+ -tuki, 120 Hz:n virkistystaajuus ja 360 Hz:n kosketusnäytetaajuus sekä kaksi kaiutinta ja Xiaomi-puhelimissa ensimmäistä kertaa oleva Dolby Atmos -ääniteknologia mahdollistavat vertaansa vailla olevan ääni- ja katselukokemuksen. Suuri 4520 mAh:n akku, joka tukee 33 watin latausta, auttaa pitämään laitteen käyttökunnossa koko päivän.

Mi 11i tulee saataville Suomessa myöhemmin keväällä. Laitteen globaalit ohjehinnat ovat 649 euroa (8+128 gigatavua) ja 699 euroa (8+256 gigatavua). Lue puhelimen kaikki ominaisuudet sisältävä englanninkielinen lehdistötiedote täältä.

Mi 11 Lite 5G ja Mi 11 Lite: Ohuet ja kevyet älypuhelimet kaikkiin tarpeisiin

Nuorille edelläkävijöille suunnitellut Mi 11 Lite 5G Mi 11 Lite ovat erittäin ohuita ja kevyitä, 6,81 mm ja 159 g, ja ovat kädessä mukavan tuntuisia. Molemmassa mallissa on kolmikamerajärjestelmä, jossa on 64 megapikselin pääkamera, ja ne tarjoavat tekoälyn vauhdittamana ketterän ja käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen, jonka avulla kuka tahansa voi vaivattomasti ottaa ammattilaistason kuvia ja videoita.

Mi 11 Lite 5G ja Mi 11 Lite ovat kauniita moderneja laitteita, jotka edustavat perinteistä käsityötaitoa. Mi 11 Lite 5G sisältää äskettäin julkistetun Qualcomm Snapdragon 780G:n, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn3.

Mi 11 Lite 5G tulee Suomessa saataville myöhemmin keväällä kahtena muistiversiona, 6 GB+128 GB ja 8 GB+128 GB, ja niiden globaalit ohjehinnat alkavat 369 eurosta. Mi 11 Lite ilman 5G-ominaisuuksia ei tule Suomen markkinoille. Lue kummankin mallin kaikki ominaisuudet sisältävä englanninkielinen lehdistötiedote täältä.

Mi Smart Band 6:n avulla pysyy askeleen kilpailijoitaan edellä

Xiaomin suositun tuoteperheen uusin tulokas Mi Smart Band 6 sisältää upean 1,56 tuuman kokoisen AMOLED-näytön, joka tarjoaa erinomaisen 326PPI-resoluution ja noin 50 % enemmän kuvapinta-alaa kuin edeltäjänsä4. Mi Smart Band 6 on täydellinen harjoittelukumppani, joka kaksinkertaisti harjoitteluvaihtoehdot ja sisältää nyt yhteensä 30 hauskaa ja haastavaa harjoittelumenetelmää. Se osaa myös tunnistaa automaattisesti kuusi yleistä kuntoilumuotoa. Laite sisältää joukon terveystoimintoja, kuten SpO2-mittauksen, sykkeen seurannan, kehittyneet unen seurantatoiminnot ja paljon muuta1.

Mi Smart Band 6 tulee Suomessa saataville myöhemmin keväällä. Laitteen globaali ohjehinta on 44,99 euroa. Lue sen kaikki ominaisuudet sisältävä englanninkielinen lehdistötiedote täältä.

Mi Smart Projector 2 Pro – äly saapuu kotiteatteriin

Mi Smart Projector 2 Pro tuo elokuvafiilistä olohuoneisiin. Se tarjoaa 1920×1080 (Full HD) -tarkkuuden, jopa 1300 ANSI-lumenin kirkkauden ja HDR10-tuen, joka takaa paremman värikontrastin. Lisäksi siinä on sisäänrakennetut 10 watin kaiuttimet, joissa on DTS-HD- ja Dolby Audio -tuki, jotka mahdollistavat hyvän äänentoiston. Projektori tukee monisuuntaista keystone- eli trapetsikorjausta ja helpottaa laitteen ja valkokankaan sijoittamista.

Android TV -käyttöjärjestelmällä varustettu Mi Smart Projector 2 Pro tehostaa viihdettä tuntuvasti. Laite tukee Chromecastia ja Google Assistantia5. Ääniohjaus tekee laitteesta uuden hubin monen kuluttajan älykodissa.

Mi Smart Projector 2 Pro tulee saataville 999 euron globaaliin ohjehintaan. Lue projektorin kaikki ominaisuudet sisältävä englanninkielinen lehdistötiedote täältä.

 

Korkearesoluutioisia tuotekuvia julkistetuista laitteista on ladattavissa seuraavien linkkien kautta: Mi 11 Ultra, Mi 11i, Mi 11 Lite 5G, Mi 11 Lite, Mi Smart Band 6, Mi Smart Projector 2 Pro.

Laitteiden hinta ja saatavuus voi vaihdella eri markkina-alueiden välillä.

1SpO2-ominaisuutta ei saa käyttää lääketieteellisiin tarkoituksiin. Laitteen antama data on vain henkilökohtaiseen käyttöön.
2Data on peräisin Xiaomi Labsista.
3Vain Mi 11 Lite 5G:ssä on Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Mi 11 Lite sisältää Qualcomm Snapdragon 732G:n.
4Mi Smart Band 6:n näytön koko on noin 50 % suurempi kuin Mi Smart Band 5:n. Tieto on peräisin Huamilta.
5Android TV ja Chromecast ovat Google LLC:n omistamia tuotemerkkejä.

Tietoja Xiaomista

Xiaomi Corporation perustettiin huhtikuussa 2010 ja on listattu Hong Kongin pörssin päälistalle 9. heinäkuuta 2018 (1810.HK). Xiaomi on internetyhtiö, jonka toiminnan ydintä ovat älypuhelimet ja älylaitteet, joita yhdistää esineiden internet (IoT).

Xiaomi kiinnittää tasapuolisesti huomiota innovaatioon ja laatuun, ja yhtiö tavoittelee laadukkaita käyttäjäkokemuksia sekä toiminnallista tehokkuutta. Xiaomi kehittää taukoamatta hämmästyttäviä, kohtuuhintaisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä innovatiivisen teknologian parissa.

Xiaomi oli maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja puhelintoimituksissa mitattuna vuoden 2020 neljännellä vuosineljänneksellä. Yhtiö on kehittänyt maailman johtavan, kuluttajille suunnatun IoT-alustan, johon on yhdistetty jo 324,8 miljoonaa älylaitetta. Luku ei sisällä älypuhelimia tai tietokoneita. Xiaomin laitteita on saatavilla yli sadassa maassa ympäri maailmaa. Elokuussa 2020 Xiaomi nousi toista kertaa Fortune Global 500 -listalle sijoittuen sijalle 422. Sijoitus parani 46 sijaa edelliseen vuoteen verrattuna. Yhtiö oli 7. listalle mahtuneiden internetyhtiöiden joukossa.

Xiaomi kuuluu Hang Seng -indeksiin, Hang Seng China Enterprises -indeksiin, Hang Seng TECH -indeksiin.

Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta https://blog.mi.com/en/.

Seuraa meitä: Facebook, Twitter ja Instagram.

Mediayhteydet Suomessa: xiaomi@kaikuhelsinki.fi