Xiaomi julkisti uudet keskihintaisen ja edullisen hintaluokan puhelimet – Redmi Note 9T ja Redmi 9T

Redmi Note 9T ja Redmi 9T tarjoavat hintaluokissaan poikkeuksellista suorituskykyä ja usean päivän akkukeston

Helsinki, 8.1.2021 – Johtava teknologiayhtiö Xiaomi julkisti tänään kaksi uutta älypuhelinta Redmi-tuoteperheeseen. Redmi Note -sarjan ensimmäinen 5G-älypuhelin Redmi Note 9T tarjoaa tupla-5G SIM -ominaisuuden. Uudet keskihintaisen ja edullisen hintaluokan kuninkaat, Redmi Note 9T ja Redmi 9T, on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille poikkeuksellista suorituskykyä ja monen päivän akkukeston tinkimättä valokuvausominaisuuksista ja puhelimen suunnittelusta.

Redmi Note 9T

Edistyksellinen prosessori, erinomainen 5G-suorituskyky

Redmi Note 9T on varustettu MediaTekin Dimensity 800U -järjestelmäpiirillä, johon on integroitu 5G. Se tekee puhelimesta jopa 100 % nopeamman kuin edellisen sukupolven laitteet1. Integroidun modeemin sisältävä Redmi Note 9T on erittäin tehokas kahdeksanytimisen prosessorin ja 7 nm:n valmistusprosessin ansiosta.

Kahden 5G SIM-kortin yhtäaikainen liitettävyys tekee Redmi Note 9T:stä erittäin monikäyttöisen. 4×4 MIMO -tekniikan ja tehokkaiden antennien avulla se tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden myös ruuhkaisissa ympäristöissä.

Tähtien kuvausta 48MP-kameralla

Redmi Note 9T:n 48 megapikselin kolmoiskamera, jossa on 2MP:n syvyyskenno ja 2MP:n makro-objektiivi, saa jopa aloittelijat tuntemaan itsensä ammattilaisvalokuvaajiksi. Suuri puolen tuuman kenno ja lippulaivatason kuvaprosessori mahdollistavat paremman kuvanlaadun ja suuremman kuvausnopeuden. Luovat kuvausominaisuudet, kuten yökuvaus- ja muotokuvatila sekä Pro + RAW ja HDR, mahdollistavat puolestaan täydellisen kuvanlaadun olosuhteista riippumatta.

Loistava muotoilu, kestävä rakenne

Redmi Note 9T:n 6,53 tuuman FHD + DotDisplay -näyttö ja kaareva Unibody 3D -takakansi, muodostaa näyttävän ja hyvältä tuntuvan kokonaisuuden. Kuvioitu polykarbonaattipintainen takakansi tarjoaa hyvän otteen, eikä siihen jää sormenjälkiä. Corning Gorilla 5 -lasi suojaa putoamisilta ja kalliilta vahingoilta.

Redmi Note 9T on sertifioitu (Widevine L1 ja TÜV Rheinland Low Blue Light) toistamaan tuntikausia HD-tason sisältöä rasittamatta silmiä. Puhelin avautuu saumattomasti kätevällä sivuun asennetulla sormenjälkitunnistimella.

Redmi Note 9T on saatavilla kahtena kiehtovana ja ajattomana värivaihtoehtona – Yön musta (Nightfall Black) ja aamunkoiton purppura (Daybreak Purple).

Optimaalinen suorituskyky, suurikapasiteettinen akku

Redmi Note 9T on varustettu 5000 mAh:n akulla ja tehokkaalla prosessoriteknologialla. Se tarjoaa täydellisen yhdistelmän suorituskykyä ja energiatehokkuutta 5G-aikakaudella. Redmi Note 9T on varustettu18 W:n pikalatauksella ja pakkauksessa on mukana 22,5 W:n laturi. Pitkän latausvälin akkuteknologian ansiosta puhelin kestää päivittäistä käyttöä lähes kolme vuotta ilman merkittävää akun heikkenemistä2.

Redmi 9T

Elokuvallisia kuvia, vähemmän aikaa editointiin

Redmi 9T on varustettu 48 megapikselin neloiskameralla, joka hyödyntää tekoälyä. 8 megapikselin ultralaajakulmakameraa voi käyttää suuriin ryhmäkuviin ja maisemakuvaukseen ilman rajauksia. 2 megapikselin makro-objektiivi ja 2 megapikselin syvyyskenno mahdollistavat upeat lähikuvat ammattitason taustan sumennuksella (Bokeh). Redmi 9T on varustettu uudella elokuvakehysominaisuudella, joka antaa valokuville elokuvamaisen ilmeen ja tunnelman. Siinä on myös uusi ajastusominaisuus, joka tarjoaa erilaisia ​​nopeuksia ja valotusarvoja kuvaamiseen. Sen avulla voi ottaa ajastettuja kuvia ilman digitaalista järjestelmäkameraa tai muuta ammattikameraa.

Tehokas piirisarja ja suuri akku takaa suorituskyvyn

Kevyestä muotoilustaan ​​huolimatta Redmi 9T on varustettu 6000 mAh:n akulla ja Qualcomm Snapdragon 662 -piirisarjalla. 11 nm:n prosessilla valmistetun tehokkaan prosessorin ansiosta Redmi 9T tarjoaa paremman suorituskyvyn pienemmällä lämmöntuotannolla ja pienemmällä virrankulutuksella kuin sen edeltäjät. Lisäksi MIUI-käyttöjärjestelmän akun säästötila ja kaksisuuntainen lataus mahdollistavat jopa monen päivän käytön. Redmi 9T tukee NFC-tiedonsiirtoa.

Kuten Redmi Note 9T, myös Redmi 9T:n sisältää 18 W:n pikalatauksen, ja pakkauksessa on mukana 22,5 W:n laturi.

Kestävyys ja mukavuus tekevät ensiluokkaisen käyttökokemuksen

Redmi 9T:n muotoilu on moderni ja minimalistinen. Siinä on pyöristetyt kulmat ja sormenjälkiä hylkivä kuvioitu takakansi. Puhelimen 6,53 tuuma FHD + Dot Drop -näyttö ja Corning Gorilla 3 -lasi tarjoavat terävän ja kirkkaan katselukokemuksen sekä vahvan suojan halkeamia ja naarmuja vastaan.

Myös Redmi 9T:ssä on Widevine L1- ja TÜV Rheinland Low Blue Light -sertifikaatit varmistamassa nautinnollisen katselukokemusen. Laite on saatavilla neljänä värivaihtoehtona: hiilenharmaa (Carbon Grey), hämärän sininen (Twilight Blue), auringonnousun oranssi (Sunrise Orange) ja valtameren vihreä (Ocean Green).

Enemmän laajennettavaa tallennustilaa

Redmi 9T:ssä voi käyttää kahta SIM-korttia ja se tarjoaa microSD-muistipaikan ansiosta jopa 512 Gt tallennustilaa. Käyttäjät voivat näin pitää suosikkisovellukset ja -pelit sekä valokuvat ja videot yhdessä laitteessa.

Redmi Note 9T tulee saataville 4+64 GB ja 4+128 GB versioina. Niiden globaalit hinnat ovat 229 ja 269 euroa. Redmi 9T puolestaan tulee saataville 4+64 GB, 4+128 GB ja 6+128 GB versioina, joiden globaalit hinnat ovat 159, 189 ja 199 euroa. Suomessa Xiaomin virallisten jälleenmyyjien kautta saataville tulevat versiot, niiden paikalliset hinnat sekä myynnin aloituspäivämäärät vahvistuvat lähiviikkojen aikana.

Tuotekuvia: Redmi Note 9T, Redmi 9T

1Edellisellä sukupolvella viitataan Redmi Note 8 -puhelimiin. Testattu Xiaomi Internal Labsissa käyttäen viimeisintä saatavilla olevaa Antutun versiota.
2Lähteenä on käytetty Xiaomi Internal Labsin testejä. Todellinen käyttöikä voi vaihdella käyttöolosuhteiden mukaan.
5G-yhteyksien saatavuus vaihtelee alueellisesti.
Hinnat ja saatavuus voivat vaihdella eri markkina-alueiden välillä.

Tietoja Xiaomista

Xiaomi Corporation perustettiin huhtikuussa 2010 ja on listattu Hong Kongin pörssin päälistalle 9. heinäkuuta 2018 (1810.HK). Xiaomi on internetyhtiö, jonka toiminnan ydintä ovat älypuhelimet ja älylaitteet, joita yhdistää esineiden internet (IoT).

Xiaomi kiinnittää tasapuolisesti huomiota innovaatioon ja laatuun, ja yhtiö tavoittelee laadukkaita käyttäjäkokemuksia sekä toiminnallista tehokkuutta. Xiaomi kehittää taukoamatta hämmästyttäviä, kohtuuhintaisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä innovatiivisen teknologian parissa.

Xiaomi on tällä hetkellä maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja, ja yhtiö on kehittänyt maailman johtavan, kuluttajille suunnatun IoT-alustan, johon on yhdistetty jo 289,5 miljoonaa älylaitetta. Luku ei sisällä älypuhelimia tai tietokoneita. Xiaomin laitteita on saatavilla yli 90 maassa ympäri maailmaa.

Elokuussa 2020 Xiaomi nousi toista kertaa Fortune Global 500 -listalle sijoittuen sijalle 422. Sijoitus parani 46 sijaa edelliseen vuoteen verrattuna. Yhtiö oli 7. listalle mahtuneiden internetyhtiöiden joukossa. Toukokuussa 2020 Xiaomi nousi jälleen Forbes Global 2000 -listalle sijoittuen sijalle 384.

Xiaomi kuuluu Hang Seng -indeksiin, Hang Seng China Enterprises -indeksiin ja Hang Seng TECH -indeksiin.

Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta https://blog.mi.com/en/.

Seuraa meitä: Facebook, Twitter ja Instagram.

Mediayhteydet Suomessa: xiaomi@kaikuhelsinki.fi

Median yhteyshenkilö Pohjoismaissa:

Christoffer Wernberger, PR Manager Nordics, Xiaomi
E-mail: v-christofferw@xiaomi.com
Tel: +46 76 007 27 11