Xiaomi julkisti laadukkaan valvontakameran kuluttajakäyttöön sekä älykkään ja tyylikkään pöytäkellon

Helsinki, 8.1.2020 – Johtava teknologiayhtiö Xiaomi on tänään julkistanut Mi 360° Home Security Camera 2K Pro -valvontakameran sekä Mi Smart Clock -pöytäkellon.

Laadukas valvontakamera Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro on varustettu 3 megapikselin kameralla, joka kykenee todella tarkat kuvat mahdollistavaan 2304×1296-resoluutioon. Suuri f/1.4 aukko, 6P-objektiivi ja erittäin herkkä kenno varmistavat yksityiskohtaiset ja tarkat värit jopa heikossa valaistuksessa. Kamera on varustettu seuraavan sukupolven tekoälytekniikalla, joka tunnistaa ihmisen silhuetin ja ilmoittaa havainnoistaan eteenpäin.

Kahdella mikrofonilla ja vastamelutekniikalla varustettu Mi 360° Security Camera 2K Pro toimii kaksisuuntaisena viestintälaitteena. Yksityisyyttä arvostaville käyttäjille se tarjoaa yksityisyystilan, joka mahdollistaa kameran kääntämisen sisäänpäin vaivattomasti Mi Home -sovelluksen avulla. Kamera tukee myös ääniohjausta Google Assistantin tai Amazon Alexan kautta.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro tulee Suomessa saataville Xiaomin virallisten jälleen myyjien kautta vuoden 2021 alkupuolella. Laitteen globaali ohjehinta on 49,99 euroa, mutta paikallinen hinta ja tarkka myyntiaikataulu vahvistetaan myöhemmin.

Älykäs pöytäkello Mi Smart Clock

Pienikokoinen ja minimalistisesti muotoiltu Mi Smart Clock uppoaa vaivattomasti moneen erityyliseen sisustukseen. Kellon 3,97-tuumainen värikosketusnäyttö osaa näyttää ajan, sään, kalenterin tai toimia valokuvakehyksenä. Auringonnousutilassa Mi Smart Clock nostaa näytön kirkkautta ja herätysäänen voimakkuutta vaiheittain, mikä tehostaa heräämistä.

Sisäänrakennetun Google Assistant- ja Chromecast-tuen ansiosta Mi Smart Clock voi toimia kodin AioT-ohjaimena, jonka kautta voi ääniohjata useita älylaitteita, kuten valvontakameroita tai viihdesisältöä toistavia älypuhelimia.

Mi Smart Clock tulee Suomessa myyntiin Xiaomin virallisten jälleenmyyjien kautta alkuvuoden aikana. Laitteen globaali ohjehinta on 49,99 euroa, mutta paikallinen hinta ja tarkka myyntiaikataulu vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja osoitteessa mi.com.

Tuotekuvia: Mi 360° Home Security Camera 2K Pro ja Mi Smart Clock

Tietoja Xiaomista

Xiaomi Corporation perustettiin huhtikuussa 2010 ja on listattu Hong Kongin pörssin päälistalle 9. heinäkuuta 2018 (1810.HK). Xiaomi on internetyhtiö, jonka toiminnan ydintä ovat älypuhelimet ja älylaitteet, joita yhdistää esineiden internet (IoT).

Xiaomi kiinnittää tasapuolisesti huomiota innovaatioon ja laatuun, ja yhtiö tavoittelee laadukkaita käyttäjäkokemuksia sekä toiminnallista tehokkuutta. Xiaomi kehittää taukoamatta hämmästyttäviä, kohtuuhintaisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä innovatiivisen teknologian parissa.

Xiaomi on tällä hetkellä maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja, ja yhtiö on kehittänyt maailman johtavan, kuluttajille suunnatun IoT-alustan, johon on yhdistetty jo 289,5 miljoonaa älylaitetta. Luku ei sisällä älypuhelimia tai tietokoneita. Xiaomin laitteita on saatavilla yli 90 maassa ympäri maailmaa.

Elokuussa 2020 Xiaomi nousi toista kertaa Fortune Global 500 -listalle sijoittuen sijalle 422. Sijoitus parani 46 sijaa edelliseen vuoteen verrattuna. Yhtiö oli 7. listalle mahtuneiden internetyhtiöiden joukossa. Toukokuussa 2020 Xiaomi nousi jälleen Forbes Global 2000 -listalle sijoittuen sijalle 384.

Xiaomi kuuluu Hang Seng -indeksiin, Hang Seng China Enterprises -indeksiin ja Hang Seng TECH -indeksiin.

Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta https://blog.mi.com/en/.

Seuraa meitä: Facebook, Twitter ja Instagram.

Mediayhteydet Suomessa: xiaomi@kaikuhelsinki.fi

Median yhteyshenkilö Pohjoismaissa:

Christoffer Wernberger, PR Manager Nordics, Xiaomi
E-mail: v-christofferw@xiaomi.com
Tel: +46 76 007 27 11