Xiaomi esitteli uusia malleja luovaan Xiaomi 11 -tuoteperheeseen

Xiaomin uudet tehopuhelimet ovat Xiaomi 11T ja Xiaomi 11T Pro sekä uudistunut Xiaomi 11 Lite 5G NE.

Helsinki, 15. syyskuuta 2021 – Globaali teknologiayhtiö Xiaomi on tänään julkistanut kolme uutta älypuhelinta suosittuun Xiaomi 11 -tuoteperheeseen: Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro sekä uudistettu Xiaomi 11 Lite 5G NE.

Xiaomi jatkaa älypuhelinten valo- ja videokuvausominaisuuksien kehittämistä tarjoamalla joukon innovatiivisia Cinemagic-kuvausominaisuuksia uusissa malleissa 11T ja 11T Pro. Raskaiden ja kalliiden kuvausvälineiden aika on ohi, sillä Xiaomi 11T -mallien myötä laadukas kuvausteknologia on kaikkien kuvaamisesta kiinnostuneiden saatavilla.

Erittäin ohut ja kevyt Xiaomi 11 Lite 5G NE on täydellinen puhelin kuluttajille, jotka etsivät huipputyylikästä ja innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettua älypuhelinta.

Xiaomi 11T Pro: lippulaivapuhelin sekä kameraominaisuuksiltaan että suorituskyvyltään

Xiaomi on saavuttanut uuden merkkipaalun Xiaomi 11T Pron julkistuksen myötä. Se on Xiaomin ensimmäinen älypuhelin, joka tukee yhtiön omaa 120 watin HyperCharge-teknologiaa. Se mahdollistaa 2–100 % latauksen vain 17 minuutissa. Tämä on saavutettu innovatiivisilla ratkaisuilla, kuten kaksoislatauspumpulla, kaksikennoisella akkurakenteella, MTW-teknologialla, grafeenilla päällystetyllä litiumioniakulla ja Mi-FC-tekniikalla. Akun turvallisuuden takaa TÜV Rheinland Safe Fast Charge System -sertifiointi ja 34 turvaominaisuutta, reaaliaikainen lämpötilan valvonta sekä muut turvaratkaisut. Tehokas Qualcomm Snapdragon 888 -mobiilialusta tarjoaa suorituskyvyn, jota vaaditaan puhelimen useiden tekoälyominaisuuksien suorittamiseen.

Xiaomi 11T Prossa on tehokas kolmoiskamera, joka sisältää 108 megapikselin laajakulman, 2x telemakron sekä 120 asteen ultralaajakulmaobjektiivin. Lisäksi 11T Pro tarjoaa AI Cinema -kuvaustilat, 8K-tallennuksen ja HDR10+-tekniikan, joiden avulla käyttäjät voivat tallentaa videokuvaa järjestelmäkameroista tutulla älykkäällä ISO-tekniikalla.

Cinemagic-työkalu ei olisi täydellinen ilman erinomaista näyttöä. Xiaomi 11T Pro on varustettu DisplayMate A+ -luokitellulla, 6,67-tuumaisella FHD+ 120 Hz AMOLED-näytöllä sekä TrueColor-, Dolby Vision- ja HDR10+-teknologioilla. Se kykenee näyttämään yli miljardi värisävyä, yltää yli 1000 nitin kirkkauteen, tarjoaa 480 Hz:n kosketusnäytteenottotaajuuden ja on varustettu kaikkein kestävimmällä Corning Gorilla Glass Victus -lasilla. Dolby Visionin ansiosta käyttäjät voivat nauttia elävistä väreistä, uskomattomasta kirkkaudesta ja kontrastista sekä hämmästyttävän tarkoista yksityiskohdista. Näyttö sisältää useita silmää säästäviä ominaisuuksia, kuten Reading Mode 3.0 ja True Display, joka osaa automaattisesti säätää värilämpötilaa ympäristön mukaan. Xiaomi 11T Pron käyttökokemuksen täydentää Dolby Atmos-ääniteknologia ja kaksoiskaiuttimet, jotka on suunnitellut SOUND BY Harman Kardon. Ne toistavat äänet uskottavina kaikissa käyttötilanteissa.

Xiaomi 11T: maaginen tehopakkaus sisällöntuotantoon

Xiaomi 11T tuo Cinemagic-ominaisuudet kaikkien saataville tarkan kolmoiskameran sekä monipuolisten, luovuutta ja tuottavuutta parantavien tekoälyominaisuuksien voimin.

Xiaomi 11T:n kolmoiskamera sisältää 108 megapikselin laajakulman, 2x telemakron sekä 120 asteen ultralaajakulmaobjektiivin. Niiden käyttö on vaivatonta yhdellä napsautuksella saavutettavien AI-elokuvatilojen ansiosta. Time Freeze, Magic Zoom ja muut älykkäät kuvaustilat taikovat otoksista näyttäviä ja äänet heräävät eloon Audio Zoom -ominaisuudella.

6,67-tuumainen, 120 Hz:n litteä AMOLED-näyttö sisältää HDR10+-ominaisuuden, jonka ansiosta kuva on terävä ja kirkas. Se kykenee toistamaan yli miljardi värisävyä ja sisältää useita silmän rasitusta vähentäviä ominaisuuksia sekä 480 Hz:n kosketusnäyttötaajuuden.

Xiaomi 11T soveltuu kaikkiin päivän haasteisiin tehokkaan MediaTek Dimensity 1200-Ultra -piirisarjan, erinomaisen 5000 mAh:n akun sekä 67 watin langallisen pikalatauksen ansiosta. Akun saa ladattua täyteen 36 minuutissa*

Hinnat ja saatavuus

Xiaomi 11T Pro ja Xiaomi 11T tulevat globaalisti saataville kolmena värivaihtoehtona, jotka ovat Meteorite Gray, Moonlight White ja Celestial Blue. Xiaomi 11T:n Suomen markkinoille tulevassa versiossa on muistia 8 Gt + 128 Gt. Xiaomi 11T Prosta puolestaan tulee Suomessa saataville 8 Gt + 256 Gt muistilla varustettuna. Suomen hinnoittelu, värivaihtoehdot ja saatavuus julkistetaan myöhemmin.

Xiaomi 11 Lite 5G NE: Suorituskykyä pienessä koossa

Xiaomi 11 Lite 5G NE on tyylikäs sekä erittäin ohut ja kevyt älypuhelin, jonka runko on vain 6,81 mm paksu ja painaa vain 158 grammaa**. Ulkoasun kruunaavat todella ohuet kehykset laitteen reunoilla sekä neljä tyylikästä värivaihtoehtoa. Truffle Black, Bubblegum Blue ja Peach Pink ovat jo entuudestaan tutut värit, mutta nyt valikoiman täydentää Snowflake White, joka on tuoretta lunta muistuttava mattapintainen valkoinen.

Laitteen 6,55-tuumainen AMOLED DotDisplay tukee 10-bit TrueColor- ja Dolby Vision -teknologioita ja tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, jossa yhdistyvät elävät värit, uskomaton kirkkaus ja kontrasti sekä hämmästyttävän tarkat yksityiskohdat. Xiaomi 11 -tuoteperheen kameraperinnettä jatkava Xiaomi 11 Lite 5G NE sisältää hintaluokkansa parhaat kuvausominaisuudet: 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 5 megapikselin makrokamera. Puhelin on varustettu valikoimalla tekoälyn vauhdittamia kuvausominaisuuksia sekä uudella Vlog-kuvaustilalla.

Xiaomi 11 Lite 5G NE sisältää Qualcomm Snapdragon 778G 5G -mobiilialustan, joka hyödyntää 5G:n*** nopeutta päivittäisessä käytössä. Erittäin nopean yhteyden ansiosta laitteella voi suoratoistaa teräväpiirtovideoita tai suorituskykyä vaativia pelejä ilman viivettä tai nauttia hyvälaatuisista videopuheluista. Laitteessa on 4250 mAh:n akku ja 33 watin pikalataus.

Xiaomi 11 Lite 5G NE tulee Suomessa saataville 8 Gt +128 Gt muistilla varustettuna. Laitteen saatavuus ja paikallinen hinta julkistetaan myöhemmin.


* Tiedot peräisin Xiaomin laboratoriosta.
** Tuotteen paino ja mitat ovat teoreettisia arvoja. Todelliset lukemat voivat vaihdella tuotekohtaisesti.
*** 5G-yhteys on riippuvainen paikallisesta operaattorista.

Tietoja Xiaomista

Xiaomi Corporation perustettiin huhtikuussa 2010 ja on listattu Hong Kongin pörssin päälistalle 9. heinäkuuta 2018 (1810.HK). Xiaomi on kuluttajaelektroniikan ja älykkäiden laitteiden valmistaja, jonka toiminnan ydintä ovat älypuhelimet ja älylaitteet, joita yhdistää esineiden internet (IoT).

Xiaomi kiinnittää tasapuolisesti huomiota innovaatioon ja laatuun, ja yhtiö tavoittelee laadukkaita käyttäjäkokemuksia sekä toiminnallista tehokkuutta. Xiaomi kehittää taukoamatta hämmästyttäviä, kohtuuhintaisia tuotteita, jotta kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä innovatiivisen teknologian avulla.

Vuoden 2021 toisella neljänneksellä Xiaomista tuli globaalien älypuhelinmarkkinoiden toiseksi suurin älypuhelinvalmistaja. Lisäksi yhtiö on kehittänyt maailman johtavan, kuluttajille suunnatun AIoT (AI+IoT) -alustan, johon on yhdistetty jo 374,5 miljoonaa älylaitetta. Luku ei sisällä älypuhelimia tai tietokoneita. Xiaomin laitteita on saatavilla yli 100 maassa ympäri maailmaa. Elokuussa 2020 yhtiö nousi toista kertaa Fortune Global 500 -listalle sijoittuen sijalle 338. Sijoitus parani 84 sijaa edelliseen vuoteen verrattuna.

Xiaomi kuuluu Hang Seng -indeksiin, Hang Seng China Enterprises -indeksiin, Hang Seng TECH -indeksiin ja Hang Seng China 50 -indeksiin.

Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta https://blog.mi.com/en/.

Mediayhteydet Suomessa: xiaomi@kaikuhelsinki.fi