Valtteri Bottaksen Mercedes F1-varikolta tuttu Xiaomin sähköpotkulauta tulee myyntiin Elisan liikkeisiin

Xiaomin Mi Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition -sähköpotkulauta tulee toukokuun alussa saataville Elisan liikkeisiin. Sama lauta on käytössä Valtteri Bottaksen formulatiimillä Mercedeksen F1-varikolla.

Helsinki, 5.5.2021 – Johtava teknologiayhtiö Xiaomi tuo Elisan kanssa Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition -sähköpotkulautoja Suomen markkinoille.* Sähköpotkulaudat tulevat saataville toukokuun alussa Elisan jälleenmyyntipisteisiin. Sähköpotkulauta on erikseen valmistettu Mercedeksen F1- tiimille ja on käytössä varikolla helpottamassa ja nopeuttamassa liikkumista.

“Käytän sähköpotkulautoja tilanteesta riippuen varikolla sekä vapaa-ajalla. Varikolla siirtymät on nopeaa ja vaivatonta tehdä sähköpotkulaudalla. Varikolla meillä on käytössä Xiaomin Mercedes-AMG Petronas F1 Tiimin tehokkaat sähköpotkulaudat”, sanoo Valtteri Bottas.

Sähköpotkulaudasta odotetaan tulevan kesän myyntihittiä

Sähköpotkulautojen kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti muutamassa vuodessa. Niistä on tullut yleisesti käytetty nopea kulkuväline lyhyillä matkoilla. Keväällä sähköpotkulautojen kysynnän odotetaan kasvavan entisestään.

”Viime vuonna sähköpotkulautojen myynti yllätti positiivisesti ja tämän vuoden kevään kysyntä on jo yli 100 % kasvuvauhdissa. Valikoiman laajuus ja laaja kysyntä ympäri Suomen näyttää että kyseessä ei ollut yhden kesän villitys.”, kommentoi Elisan Tuotemarkkinointipäälikkö Mikko Pukkila.

”Sähköpotkulaudoista on tullut normaali tapa liikkua, ja moni on hankkinut oman laitteen helpottaakseen liikkumista lyhyemmillä matkoilla. Sähköpotkulauta on ekologisempi ja usein nopeampi vaihtoehto autolle kaupungissa liikuttaessa”, jatkaa Pukkila.

Xiaomin Mercedes-AMG Petronas F1 -sähköpotkulauta

Xiaomin Mercedes-AMG Petronas F1 -sähköpotkulaudan maksimisnopeus on 25 km/h ja siinä on 600 W:n moottori. Sähköskootterin suunnittelussa on käytetty Mercedeksen F1-formuloista tuttuja värejä ja laudan kyljessä on Mercedes-AMG Formula 1 tiimin logo. Sähköpotkulaudan akun latauksen luvataan riittävän 45 kilometrin ajomatkalle.

*Saatavuus voi vaihdella myyntipaikan mukaan.

Kuvia lehdistökäyttöön:

Mercedes-AMG Petronas F1 -sähköpotkulauta:
https://drive.google.com/drive/folders/1345vTbjbcaaBE7Z8Ff4idABc-2R-A2nv

Valtteri Bottas:
https://kaikuhelsinki.kuvat.fi/i/AzhUQjqn69DXB8JMk5fpu7s3rtVGPYWF

Lisätietoa Xiaomin Mercedes-AMG Petronas F1 -sähköpotkulaudasta: https://www.mi.com/global/mi-electric-scooter-pro-2-mercedes-amg-petronas-f1-team-edition/overview

Tietoja Xiaomista

Xiaomi Corporation perustettiin huhtikuussa 2010 ja on listattu Hong Kongin pörssin päälistalle 9. heinäkuuta 2018 (1810.HK). Xiaomi on internetyhtiö, jonka toiminnan ydintä ovat älypuhelimet ja älylaitteet, joita yhdistää esineiden internet (IoT).

Xiaomi kiinnittää tasapuolisesti huomiota innovaatioon ja laatuun, ja yhtiö tavoittelee laadukkaita käyttäjäkokemuksia sekä toiminnallista tehokkuutta. Xiaomi kehittää taukoamatta hämmästyttäviä, kohtuuhintaisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä innovatiivisen teknologian parissa.

Xiaomi oli maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja puhelintoimituksissa mitattuna vuoden 2020 neljännellä vuosineljänneksellä. Yhtiö on kehittänyt maailman johtavan, kuluttajille suunnatun IoT-alustan, johon on yhdistetty jo 324,8 miljoonaa älylaitetta. Luku ei sisällä älypuhelimia tai tietokoneita. Xiaomin laitteita on saatavilla yli sadassa maassa ympäri maailmaa. Elokuussa 2020 Xiaomi nousi toista kertaa Fortune Global 500 -listalle sijoittuen sijalle 422. Sijoitus parani 46 sijaa edelliseen vuoteen verrattuna. Yhtiö oli 7. listalle mahtuneiden internetyhtiöiden joukossa.

Xiaomi kuuluu Hang Seng -indeksiin, Hang Seng China Enterprises -indeksiin, Hang Seng TECH -indeksiin ja Hang Seng China 50 -indeksiin.

Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta https://blog.mi.com/en/.

Seuraa meitä: Facebook, Twitter ja Instagram.

Mediayhteydet Suomessa: xiaomi@kaikuhelsinki.fi

Elisan Mediayhteydet: https://elisa.fi/yhtiotieto/uutishuone/medialle