Uudistuvan Hesperian innoituksena toimivat Töölönlahden luonto ja eläimet

Legendaarinen Crowne Plaza Helsinki – Hesperia modernisoituu mittavissa uudistustöissä. Suunnitelmat on tehty yhteistyössä helsinkiläisen sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co:n kanssa. Hotelli avautuu jälleen toukokuussa 2020.

Hotelli on miltei 50-vuotisen historiansa aikana ollut Mannerheimintien maamerkki sekä tarjonnut juhlavat puitteet lukuisille kotimaisille ja kansainvälisille tapahtumille. Hotelliin on vuosien varrella myös majoittunut niin kotimaisia kuin ulkomaalaisiakin arvovieraita.

”Keväällä valmistuva uudistus tuo Crowne Plaza Helsinki – Hesperia -hotellin nykypäivään tarjoamalla entistäkin paremman majoituskokemuksen sekä uusia innovatiivisia tiloja kokouksiin, tapahtumiin ja kohtaamisiin”, kertoo hotellinjohtaja Saija Savela-Palovaara.

Luonto ja glamour kohtaavat uudistetussa hotellissa

Vaikka hotelli sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa ja vilkkaan Mannerheimintien varrella, tarjoaa se kokemuksen luonnon läheisyydestä ja rauhallisuudesta. Upeat kasviston ja eläimistön kuvat esimerkiksi hotellin käytävillä tuovat luonnon lähelle hotellivierasta.

”Oli inspiroivaa päästä uudistamaan Hesperian kaltaista glamourinstituutiota, jonka suunnittelivat aikansa eturivinsuunnittelijat ja jonka yökerhossa ovat esiintyneet maailmantähdet. Ajatuksellisesti halusimme yhdistää hotellin viereiseen Hesperian puistoon ja Töölönlahden alueeseen, josta löytyy kulttuuria ja luontoelämyksiä”, kertoo Vertti Kivi dSign Vertti Kivi & Co:lta.

”Tavoitteenamme on luoda hotellille laadukas, välitön ja lähestyttävä ilme. Olemme päivittäneet hotelliaulaa mm. uudenlaisiin työntekemisen tapoihin ja vapaamuotoisiin tapaamisiin liittyvillä brändielementeillä”, Kivi summaa.

Huoneet mukautuvat niin työntekoon, rentoutumiseen kuin nukkumiseen

Uusiutuvissa huoneissa on näkyvillä kansainvälisen Crowne Plaza -hotellien edistykselliset brändielementit ja vieraiden muuttuvia tarpeita huomioivat ratkaisut. Hotellihuone ja sen muuntautuva kalustus mahdollistavat vieraille joustavan siirtymisen työn teosta rentoutumiseen ja nukkumiseen.

”Liikematkustajat haluavat työntäyteisen päivän jälkeen rentoutua päivän haasteista. Joskus oma hetki kuntosalilla voi olla aivan yhtä tärkeä, kuin päivän onnistunut kokous”, sanoo Savela-Palovaara.

Innostavia kohtaamisia ja toimivat tilat kokouksille

Crowne Plaza tarjoaa myös 15 erikokoista ja muunneltavaa kokoustilaa, joiden viihtyisyyttä ja kokoustekniikkaa uudistetaan nykypäivän tarpeita vastaaviksi. Tunnelmallinen toisen kerroksen Crowne Ballroom luo upeat puitteet jopa tuhannen henkilön tilaisuuksille. Kaikkia tiloja hyödyntäen Crowne Plaza kestitsee jopa 1 500 vierasta.

”Hotellin uusi avara aula, aulabaari ja ravintola tarjoavat levähdyspaikan kaupungin vilinästä ja kohtaamispaikan hotellinvieraille sekä kaupunkilaisille”, sanoo Savela-Palovaara. Hän haluaakin kutsua läheisten kulttuuritalojen tapahtumavieraat lasilliselle ja ruokailemaan hotelliin ennen tai jälkeen esityksiä.

Kuvia osoitteesta: www.kuvat.fi/KRY42VJ6W9


Lisätietoa: 
Saija Savela-Palovaara,
General Manager, Crowne Plaza Helsinki – Hesperia,
saija.savela-palovaara@crowneplazahelsinki.fi
040 5282929

Johanna Uimonen
Viestintäpäällikkö
Scandic Hotels Oy
johanna.uimonen@scandichotels.com
040 713 4120

 

IHG® (InterContinental Hotels Group) on globaali hotellialan yritys, jonka tuotemerkkejä ovat muun muassa InterContinental® Hotels & Resorts, Kimpton® Hotels & Restaurants, Hotel Indigo®, EVEN® Hotels, HUALUXE® Hotels and Resorts, Crowne Plaza® Hotels & Resorts, Holiday Inn®, Holiday Inn Express®, Holiday Inn Club Vacations®, Holiday nn Resort®, avid™ hotels, Staybridge Suites® ja Candlewood Suites®. IHG:n kanta-asiakasohjelma on IHG® Rewards Club. Maailman ensimmäisessä ja suurimmassa hotellikanta-asiakasohjelmassa on yli 100 miljoonaa jäsentä. IHG® operoi yli 5800 hotellia ja lähes 865.000 huonetta jopa 100 maassa, suunnitteilla ja valmistumassa on huikeat yli 1900 hotellia. 

Scandic Hotels Oy tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa lähes 70 hotellissa 30 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotelliaja noin 55 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic työllistää 16 000 tiimiläistä. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. Suomessa operoimme Scandic-hotellien lisäksi kansainvälisiä brändejä Hilton Hotels & Resort, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo.