Swedoorin uusi peilillä varustettu liukuovi säästää tilaa, tuo tilantuntua ja lisää huoneen käyttömahdollisuuksia

Swedoorin trendikäs Slide-liukuovimallisto kasvoi tänä syksynä peilillä varustetulla Unique-liukuovella. Liukuoven voi asentaa joko seinän sisään liukuvaksi tai seinän päällä kiskolla liukuvaksi. Ovilevy on valmistettu Suomessa ja sillä on Avainlippu-merkki.

Swedoorin liukuovimalliston ovet ovat kauniita väliovia, jotka vapauttavat kallisarvoisia neliöitä hyötykäyttöön. Uusi peilillä varustettu ovi on erityisen kätevä juuri pienten tilojen avartajana, sillä peili toistaa näkymää ja heijastaa valoa. Oveen kiinnitettynä peili ei myöskään vie tilaa seinältä. Peilillä varustettu ovi sopii mainiosti esimerkiksi työhuoneeseen, mikäli sen tulee muuntua työpäivän jälkeen vaikkapa jumppa- tai pukeutumistilaksi.

Peili on oven toisella puolella ja toinen puoli ovesta on maalattu. Oven väriksi saa valita haluamansa NCS S -väreistä. Ovilevyn lisäksi tarvitaan joko seinän sisään liukuvan oven runko tai seinän päälle asennettava liukukisko. Eri sisustuksiin ja budjetteihin sopivia kiskomalleja on useita. Kokonaisuuden kruunaa omaan tyyliin sopivat vetimet ja muut liukuovihelat. Unique 501M Slide liukuovi sopii täydellisesti yhteen muiden Unique-malliston ovien kanssa.

Swedoorin liukuovimallistossa on useita erilaisia massiivi- ja kevytovia sekä liukukiskoja ja liukuovirunkoja. Ovilevyt on valmistettu sertifioidusta puusta Suomessa. Maalatut Unique-, Craft-, Easy- ja Style-ovet on M1-luokiteltuja, mikä tarkoittaa sitä, että ovet ovat vähäpäästöisiä ja tukevat terveellisen ja viihtyisän sisäilmaston syntymistä.

Suunnittelutyökalulla voi kokeilla, minkälainen ja minkävärinen ovi sopisi parhaiten omaan sisustukseen: https://www.jeld-wen.fi/ideat/door-designer-sovellus/

Tuotetiedot

Tuotenimi Unique 501M Slide liukuovilevy
Materiaali Puukuitulevyllä vuorattu sormijatkettua massiivipuuta, 12 mm lastulevy ja peililasi
Koot 725×2040 mm, 825×2040 mm, 925×2040 mm ja 1125×2040 mm
Ovh 410 €
Kuva Tuotekuvia voi ladata täältä

Lisätietoja:

JELD-WEN Suomi Oy
Jenni Lipponen
Trade Marketing Manager
040 743 2296
JLipponen@jeldwen.com
www.swedoor.fi

Vuonna 1960 perustettu JELD-WEN (NYSE listautunut) on yksi maailman suurimmista ovien ja ikkunoiden valmistajista. JELD-WENillä on tehtaita 20 maassa, joista suurin osa sijaitsee Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Australiassa. JELD-WENin pääkonttori on Charlottessa, Pohjois-Carolinassa. JELD-WEN suunnittelee, valmistaa ja toimittaa uusiin ja saneerattaviin asuntoihin ja julkisiin tiloihin laajan valikoiman sisä- ja ulko-ovia sekä puu-, vinyyli- ja alumiini-ikkunoita ja niihin liittyviä tuotteita. JELD-WEN on johtava energiatehokkaiden tuotteiden valmistaja, joka on ollut ENERGY STAR®-yhteistyökumppani vuodesta 1998 lähtien. Tuotteitamme markkinoidaan maailmanlaajuisesti JELD-WEN®-tuotemerkillä sekä useilla johtavilla alueellisilla tuotemerkeillä kuten Swedoor® ja DANA® Euroopassa sekä Corinthian®, Stegbar® ja Trend® Australiassa. Lisätietoja osoitteessa www.jeld-wen.com.