Sinustako Suomen paras Kaurakokki? Myllärin etsii valtakunnan ensimmäistä kauravirtuoosia

Myllärin etsii Suomen parasta kaurakokkia, joka loihtii kotimaisesta, ilmastoystävällisestä ja runsaskuituisesta kaurasta koko perheelle maistuvaa ruokaa. Kilpailu on kaikille avoin ja se toteutetaan Instagramissa ja Facebookissa.

Kilpailulla haetaan uusia ideoita ja kauraruokareseptejä.

”Kilpailijoiden tulee valmistaa ruoka, jossa on käytetty jotain ”kuivaa” kauratuotetta, kuten esimerkiksi kaurajyviä, kaurarouhetta, valmiiksi maustettuja kauraisia ateria-aineksia tai kaurahiutaleita”, kertoo Helsingin Myllyn markkinointijohtajat Riitta Salenius-Mela. ”Finaaliin valitaan ne reseptit, joissa on paras idea ja maku, ja jotka on helppo valmistaa”, jatkaa Salenius-Mela.

Suomen paras Kaurakokki -kilpailun voittaja saa 500 euron arvoisen lahjakortin Iittalan tai Gigantin myymälään. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan myös Myllärin tuotepaketteja.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa: osallistujan tulee vain jakaa reseptinsä ja kuvansa Instagramissa tägeillä #myllärin #suomenparaskaurakokki. Kisan voittaja valitaan yleisöäänestyksellä Facebookissa ja Instagramissa 24.4.2020. Kilpailuun voi osallistua 10.4.2020 saakka.

Lisää tietoa sekä tarkemmat kilpailuohjeet ja säännöt löytyvät tästä linkistä.

Lisätietoja:

Riitta Salenius-Mela
markkinointijohtaja
Helsingin Mylly
riitta.salenius-mela@helsinginmylly.fi

Helsingin Mylly Oy on suomalainen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi erilaisia viljatuotteita niin kuluttajille, suurkeittiöille kuin teollisuudelle. Yritys on Suomen suurin kotimaisen luomuviljan jalostaja, merkittävä viljatuotteiden viejä. Tuotemerkkejämme ovat Myllärin ja Helsinki Mills.