Scandic menee metsään – Johtajuutta kehitetään Evon Johtajatulilla

Scandic on mukana Partiolaisten 30.8.-1.9.2019 Hämeenlinnan Evolla järjestämässä Johtajatulet-tapahtumassa. Scandic tarjoaa tapahtumassa ainutlaatuisen metsähotellikokemuksen sekä työpajan hyvästä muutosjohtajuudesta.

Johtajatulet-tapahtuma on Suomen suurin metsäseminaari johtajuudesta ja itsensä kehittämistä. Tänä vuonna Scandic Hotels tukee Suomen Partiolaisten nuorten johtajuuskoulutusta ja sen myötä Scandicille avautui mahdollisuus olla mukana Johtajatulilla.

”Hyvän johtamisen tärkeys ja johtajana kehittyminen jo nuorena yhdistävät Partiota ja Scandicia”, kertoo Scandic Hotelsin henkilöstöjohtaja Riikka Mattila. ”Partiolaisten arvomaailma sekä ihanteet, kuten toisten ihmisten kunnioitus, ympäristön suojelu, luotettavuus, vastuunkanto ja oman toiminnan kehittäminen ovat lähellä Scandicin arvoja Be Caring, Be You, Be A Pro ja Be Bold”, jatkaa Mattila.

Ainutlaatuinen metsähotelli tarjoaa elämyksiä

Scandic rakentaa Johtajatulille metsähotellin, joka tarjoaa uniikin ja ikimuistoisen hotellikokemuksen suomalaisessa metsässä. Metsähotellin ajatuksena on se, ettei siitä ja sen vieraista jää jälkeä luontoon. Metsähotelli rakennetaan Tentsile-teltoilla, jotka kiinnitetään metsäpuiden varaan. Vieraiksi metsähotelliin pääsee muun muassa Scandic-työpajaan osallistuvien kesken arvottu voittaja ystävänsä kanssa. Metsähotellilla toimii luonnollisesti myös kokki, joka tarjoilee aamiaista metsähotellivieraille sekä välipalaa Scandicin työpajaan osallistuville.

Scandic toteuttaa metsähotellialueellaan kaksi työpajaa otsikolla ”Uuden yhteisen kulttuurin johtamispolku – kuinka pysyä reitillä?”. Työpajoissa käsitellään muutosjohtamista sekä tiimin yhteisen suunnan ja kulttuurin luomista yritysintegraation jälkeen. Johtamisesta kiinnostuneet osallistujat saavat käyttöönsä Scandicin johtamisen kompassin, jonka neljä periaatetta ohjaavat Scandicin esimiehiä arjessa ja haasteellisten tilanteiden edessä. Viikonlopun työpajojen tavoitteena on synnyttää oppimiskokemuksia ja uusia ideoita, joita Scandic ja osallistujat voivat hyödyntää seminaarin jälkeen omilla tahoillaan.

Lisätietoja:

Riikka Mattila
Henkilöstöjohtaja
Scandic Hotels Oy
riikka.mattila@scandichotels.com
040 522 6660

Johanna Uimonen
Viestintäpäällikkö
Scandic Hotels Oy
johanna.uimonen@scandichotels.com
040 713 4120

Scandic Hotels Oy tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa yhteensä 70 hotellissa 31 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä 280 hotellia ja 57 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic työllistää 18 000 tiimiläistä. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. scandichotelsgroup.com