Redmi Note -puhelimia on myyty yli 140 miljoonaa kappaletta

Redmi Noten myynti saavutti 140 miljoonan rajapyykin seitsemän vuoden aikana. Note 9 -mallisto laajenee pian uusilla puhelimilla.

Helsinki, 20.11.2020 – Redmi on ilmoittanut Redmi Note -sarjan matkapuhelinten maailmanlaajuisen myynnin ylittäneen 140 miljoonaa kappaletta. Redmi Note 8 -mallista tuli maailman toiseksi myydyin puhelin vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla ja myydyin matkapuhelinmalli Kiinassa tutkimusyhtiö Omdian tietojen mukaan.

Redmi Note julkistettiin maaliskuussa 2014, jonka jälkeen Redmi Note -sarjan puhelimia on tullut markkinoille useita eri malleja. Vuonna 2019 Redmi Note -sarjan puhelinten myynti oli huimaa. Note 7 -puhelinta myytiin yli 10 miljoonaa kappaletta 4 kuukaudessa ja Note 8 -puhelinta yli 8 miljoonaa kappaletta vain 3 kuukaudessa. Redmi Note 8 on yksi Xiaomin omistaman Redmi-brändin menestyneimmistä malleista. Note 8:n myyntimäärä on ylittänyt jo 40 miljoonaa kappaletta. Note 9 on jatkanut edeltäjiensä aloittamaa menestystä, ja Xiaomi laajentaa Note 9 -mallistoa pian uusilla puhelinmalleilla.

”140 miljoonaa käyttäjää eri puolilla maailmaa rakastaa Redmi Note – puhelimia kolmesta keskeisestä syystä. Ensinnäkin Xiaomi tuo markkinoille edullisia, laadultaan lippulaivapuhelinten tasoa olevia puhelimia, jotka tuovat viimeisimmän teknologian kaikkien saataville. Toisekseen Xiaomi pyrkii avoimuuteen ja antaa kuluttajille tietoja tuotteistaan. Kolmas seikka on jatkuva laadunvalvonnan parantaminen. Redmi Note -puhelimista on tullut suorituskyvyltään, laadultaan ja käyttökokemukseltaan kysytympiä kuin muista markkinoilla olevista saman hintaluokan tuotteista”, totesi Xiaomi-konsernin Kiinan liiketoimintojen johtaja ja Redmin toimitusjohtajana toimiva Lu Weibing.

Redmi Noten hintaluokassa puhelinten kilpailu on kovaa ja 5G:n tulo pienentää puhelinten katteita entisestään. Redmi Note -puhelimet tulevat jatkossakin tarjoamaan kuluttajille viimeisintä tekniikkaa ja parhaita ominaisuuksia, mikä nostaa rimaa tämän hintaluokan puhelimille.

Redmi Noten menestys saa Lu Weibingin mukaan jatkoa lähitulevaisuudessa. Weibing paljasti Redmin virallisella Weibo-kanavalla, että Redmi-faneja hemmotellaan pian uusilla Redmi Note 9 -puhelinmalleilla.

Tietoja Xiaomista

Xiaomi Corporation perustettiin huhtikuussa 2010 ja on listattu Hong Kongin pörssin päälistalle 9. heinäkuuta 2018 (1810.HK). Xiaomi on internetyhtiö, jonka toiminnan ydintä ovat älypuhelimet ja älylaitteet, joita yhdistää esineiden internet (IoT).

Xiaomi kiinnittää tasapuolisesti huomiota innovaatioon ja laatuun, ja yhtiö tavoittelee laadukkaita käyttäjäkokemuksia sekä toiminnallista tehokkuutta. Xiaomi kehittää taukoamatta hämmästyttäviä, kohtuuhintaisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä innovatiivisen teknologian parissa.

Xiaomi on tällä hetkellä maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja, ja yhtiö on kehittänyt maailman johtavan, kuluttajille suunnatun IoT-alustan, johon on yhdistetty jo 271 miljoonaa älylaitetta. Luku ei sisällä älypuhelimia tai tietokoneita. Xiaomin laitteita on saatavilla yli 90 maassa ympäri maailmaa.

Elokuussa 2020 Xiaomi nousi toista kertaa Fortune Global 500 -listalle sijoittuen sijalle 422. Sijoitus parani 46 sijaa edelliseen vuoteen verrattuna. Yhtiö oli 7. listalle mahtuneiden internetyhtiöiden joukossa. Toukokuussa 2020 Xiaomi nousi jälleen Forbes Global 2000 -listalle sijoittuen sijalle 384.

Xiaomi kuuluu Hang Seng -indeksiin, Hang Seng China Enterprises -indeksiin ja Hang Seng TECH -indeksiin.

Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta https://blog.mi.com/en/.

Seuraa meitä: Facebook, Twitter ja Instagram.

Mediayhteydet Suomessa: xiaomi@kaikuhelsinki.fi

Median yhteyshenkilö Pohjoismaissa:

Christoffer Wernberger, PR Manager Nordics, Xiaomi
E-mail: v-christofferw@xiaomi.com
Tel: +46 76 007 27 11