Positiivinen kysyntä yllätti ─ Scandic avaa väliaikaisen sulun jälkeen aiottua enemmän hotelleja

Hotellihuoneiden kysyntä on yllättänyt positiivisesti ja siksi Scandic avaa kesä- ja heinäkuussa hotelleja laajasti ympäri Suomen. Scandic haluaa varmistaa näin majoituspaikkojen saatavuuden matkailijoiden pääreittien ja suosittujen vierailukohteiden läheisyydessä.

Koronarajoitusten purkaminen on saanut kotimaiset matkailijat tekemään päätöksiä lomasuunnitelmistaan. Vaikka suurin osa isoista tapahtumista on peruttu, näkyy luontokohdevierailujen ja road trip -tyylisten kiertomatkojen suunnittelu Scandicin omien kanavien hakutuloksissa.

”Heinäkuun loppuun mennessä Scandic-hotelleja on avoinna vajaat nelisenkymmentä. Olemme useassa kaupungissa avaamassa myös toisen tai useammankin hotellin kevään aikana avoinna olleen yhden hotellin lisäksi”, kertoo Scandicin kaupallinen johtaja Christian Borg.

Ensimmäiset viikonloput avatuissa kylpylöissä lupaavat hyvää. Nyt odotetaan vieraita myös kaupunki- ja luontokohteisiin.

Suositut kylpylähotellit avasivat oviaan parisen viikkoa sitten.

”Viikonloput, jolloin kolme kylpylähotelliamme majoittivat ensimmäiset vieraat tauon jälkeen, loivat uskoa, että pienille irtiotoille ja perheiden yhteisille kokemuksille on tarvetta”, kertoo Borg.

”Matkailijat hakevat uusia elämyksiä ja uskomme, että kotimaasta löytyy vetovoimaisia kohteita. Esimerkiksi Imatralla Scandic Imatran Valtionhotellin upea linnamainen hotelli kiinnostaa, Kuusamossa Scandic Rukahovista pääsee monille suosituille vaellusreiteille ja Tampereella Scandic Rosendahlin vehreä ympäristö monine urheiluaktiviteetteineen lähellä kaupungin keskustaa houkuttelevat monia”, jatkaa Borg.

Helsingissä ketjun uusin hotelli Marski by Scandic avautuu uudelleen 6.7. Vain vuosi sitten uudistusten jälkeen avattu kiehtova hotelli Helsingin ytimessä hurmaa matkailijoita. Helsinki tarjoaa kokeneellekin kävijälle yhdistelmän mielenkiintoisia kaupunkinähtävyyksiä sekä merellisen Helsingin saaristolaistunnelmaa.

Helsingissä haasteena on toistaiseksi ulkomaalaisten matkailijoiden puuttuminen.

”Rajoituksien poistumisen myötä on nyt toiveita myös siitä, että ulkomainen matkailu Suomeen virkistyisi. Ihmiset kuitenkin monissa maissa lähtökohtaisesti matkustavat lähialueillaan”, sanoo Borg.

Pääkaupunkiseudun muiden hotellien avaamisesta tiedotetaan myöhemmin.

Iloisia kohtaamisia ravintoloissa – myös buffetaamiainen jälleen tarjolla

Scandic käynnistää ravintolatoimintaa sekä hotelliaamiaisten että illallistarjoiluiden osalta. Myös tiimiläiset pääsevät palaamaan töihin lomautuskausien jälkeen.

”Ympäri Suomen hotelleissamme on saatu huomata, että hotellivieraamme ja paikalliset ravintolakävijät ovat olleet iloisia ravintoloiden avaamisista. Henkilökohtainen palvelu ja pöytiintarjoilu on ilahduttanut pitkän tauon jälkeen”, kertoo Borg.

Aamiaisbuffet on jälleen tarjolla Suomen Scandic-hotelleissa keskiviikosta 24.6. alkaen Myös nuorempien vieraiden aamiaissuosikki, lettukestit, jatkuvat maanantaista 29.6. alkaen. Ravintoloissa on tarjolla valikoima suosituimpia annoksia, jotka tarjoillaan lautas- tai buffettarjoiluna. Jos vieraat ruokailevat mieluummin huoneissaan, voit kaikkia annoksia tilata myös mukaan vietäväksi ravintolan aukioloaikana.

Scandicilla turvallisuus on aina ykkösasia

”Vieraidemme ja tiimiläistemme hyvinvointi ja terveys on ensiarvoisen tärkeää, ja teemme kaikkemme turvallisen vierailun eteen”, sanoo Borg.

Scandic seuraa viranomaisten ohjeistuksia tarkasti ja kiinnittää edelleen tehostetusti huomiota hotellien ja ravintoloiden hygienia- ja siivouskäytäntöihin. Turvaetäisyyksistä huolehditaan vähentämällä asiakaspaikkoja, ottamalla käyttöön lisätiloja ja muistuttamalla vieraita turvavälistä sekä huolehtimalla, ettei yleisiin tiloihin muodostu ryhmiä. Kylpylätiloissa rajoitetaan henkilömäärää siten, että turvavälit toteutuvat.

Kuvia: www.kuvat.fi/U79PKNQ6RG

Lisätietoa:

Christian Borg
Kaupallinen johtaja
Scandic Hotels Oy
christian.borg@scandichotels.com
0400 965 171

Scandic Hotels Oy tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa yhteensä 64 hotellissa lähes 30 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotellia ja noin 55 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. Suomessa operoimme Scandic-hotellien lisäksi kansainvälisiä brändejä Hilton Hotels & Resort, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo.

scandichotels.fi