POCO M4 Pro 5G on edullinen ja tehokas pelipuhelin

Helsinki, 9. marraskuuta 2021‒ Kansainvälinen puhelinbrändi POCO on tänään julkistanut POCO M4 Pro 5G -puhelinmallin, joka on tehokas viihdetykki suosittuun keskihintaisten puhelinten tuoteryhmään. Uutuuspuhelin tulee saataville globaalisti.

POCO on monipuolinen voimanpesä, joka esittää viihdesisällön sujuvasti tehokkaan, lähes lippulaivatason MediaTek Dimensity 810 -piirisarjan voimin. Tyylikkäistä ja trendikkäistä laitteista kiinnostuneille POCO M4 Pro 5G tarjoaa tehokkaan katselu- ja pelilaitteen, jonka 90 Hz:n näyttöä katselee mielellään. 33 W pikalataus lisää puhelimen käyttömukavuutta.

”M-sarja on nuorten käyttäjien suosikkipuhelin. Uusi POCO M4 Pro 5G ylittää kaikki odotukset. Se on kiistattomasti M-tuoteperheen paras viihdepuhelin”, sanoo Kevin Qiu, POCO Globalin johtaja.

Suorituskyvyn takaa MediaTek Dimensity 810

POCO M4 Pro 5G on sisältää seuraavan sukupolven teknologiaa, joka on kehitetty tarjoamaan parhaan mahdollisen videonkatselu- ja pelikokemuksen sekä entistä enemmän vastinetta rahalle. Sen sisuksissa on 6 nm:n prosessilla valmistettu on kahdeksanytiminen prosessori, jonka ansiosta POCO M4 Pro 5G suorituskykyinen ja virtapihi. Laitteen kaksi Cortex-A76-ydintä toimivat 2,4 GHz:n ja kuusi ARM Cortex-A55-ydintä 2,0 GHz:n kellotaajuudella. Moderni ARM Mali-G57 MC2 -näytönohjain toimii 1068 MHz:n kellotaajuudella.

POCO M4 Pro 5G sisältää kaikki lippulaivamallin tunnusmerkit, mukaan lukien 5G-yhteydet* sekä tuen 5G-valmiustilalle ja UFS 2.2 -teknologian, joka varmistaa moniajon toimivuuden.

33 W pikalataus ja pitkä akkukesto

POCO M4 Pro 5G on ensimmäinen M-tuoteperheen puhelin, jossa on nopea 33 W Pro -lataustekniikka. Puhelin lataa suuren 5000 mAh:n akun täyteen vain 59 minuutissa**. Käyttäjät saavat jopa 2 tuntia*** käyttöaikaa vain 10 minuutin latauksella.

Kaunis katsella ja kuunnella

POCO M4 Pro 5G tarjoaa mukaansatempaavan vihdekokemuksen. Puhelimen 240 Hz:n kosketusnäytetaajuus ja 90 Hz:n DynamicSwitch**** DotDisplay -näyttö, jonka laaja värivalikoima tukee DCI-P3:a eli FHD+ -resoluutiota. POCO M4 Pro 5G on myös älykäs, sillä se osaa sovittaa virkistystaajuuden automaattisesti eri viihdemuotoihin, mikä parantaa akkukestoa. Se toistaa videot nopeudella 60 fps, elokuvat 25 fps, kun taas pelit voivat pyöriä joko nopeudella 60 fps tai 90 fps. Kaiuttimeen yhdistettynä POCO M4 Pro 5G muuttuu kannettavaksi elokuvateatteriksi. Pelaajia miellyttää POCOn X-akselinen lineaarimoottori, joka tarjoaa haptisen kosketuksen kaltaisen vasteen.

POCOn M-tuoteperhe on tuulettanut puhelinmarkkinoita raikkailla malleillaan. POCO M4 Pro 5G tarjoaa paluun POCOn tunnusomaiseen muotoiluun: ohut 8,75 mm:n runko, vain 195 gramman paino ja moderni sormenjälkitunnistin laitteen sivussa. Saatavilla on kolme tyylikästä väriä: mattapintainen POCO Yellow, Power Black tai Cool Blue.

Laadukas 50 MP:n kamera

POCO M4 Pro 5G on ensimmäinen M-sarjan puhelin, jossa on vaikuttava 50 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Puhelimen monipuoliset kameraominaisuudet (muun muassa yötila, kaleidoskooppi, hidastettu esitys ja ajastettu video) auttavat tallentamaan kuvat laadukkaina ja vaikuttavina. Jopa selfieistä tulee mieleenpainuvia puhelimen 16 megapikselin etukameralla otetuilla panorama-selfieillä.

POCO M4 Pro 5G:n saapuminen Suomeen ja paikallinen hinnoittelu ovat toistaiseksi vahvistamatta.

Tuotekuvia: POCO M4 Pro 5G tuotekuvat
Tuote-esite: POCO M4 Pro 5G esite

*5G-yhteydet ovat riippuvaisia paikallisista operaattoreista.
**Testattu laboratoriossa todellista käyttöä mukaillen.
***Testattu laboratoriossa todellista käyttöä mukaillen
****DynamicSwitch: 50Hz/60Hz/90Hz

Tietoja POCOsta

POCO on itsenäinen tuotemerkki, joka sai alkunsa Xiaomi Corporationilla. Tähän mennessä POCO on tullut saataville yli 35 maassa kolmen vuoden aikana. Kaiken kaikkiaan tuotemerkki on myynyt vuonna 2018 esitellyn POCO F1 -puhelinmallin julkaisun jälkeen yli 20 miljoonaa POCO-puhelinta maailmanlaajuisesti heinäkuuhun 2021 mennessä. Vuonna 2021 POCO-puhelimia on myyty yli 13 miljoonaa kappaletta.

POCOlla on itsenäiset tuote-, myynti- ja markkinointitiimit, ja se hyödyntää Xiaomin resursseja valmistuksessa ja jälkimarkkinoinnissa. POCO on kuluttajateknologiabrändi, joka perustuu ajatteluun ”kaikki mitä tarvitset ja ei mitään, mitä et” sekä POCO-fanien toiveisiin. Yhtiö haluaa kehittää teknologiaa, mitä brändin fanit oikeasti tarvitsevat. Näin POCO demokratisoi päätöksentekoa ja tekee tuotepäivityksistä aidosti tarpeellisia.

Mediayhteydet Suomessa: poco@kaikuhelsinki.fi